Języki
angielski
podstawowy
niemiecki
podstawowy
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kierownik produkcji
Arjo Polska Sp z o.o
Efektywne kierowanie zespołem pracowników (9 Brygadzistów i 392 Operatorów Produkcyjnych).
Aktywne uczestnictwo w doskonaleniu i optymalizacja procesów produkcyjnych. Realizacja założeń produkcyjnych.
- Nadzór i kontrola podległego personelu.
- Motywowanie, szkolenie i edukacja pracowników.
- Realizacja produkcyjnych planów ilościowych i jakościowych.
- Nadzór nad sprawnością przebiegu pracy.
- Minimalizowanie odpadów produkcyjnych.
- Rozwiązywanie problemów powstałych w toku produkcji.
- Organizowanie nadgodzin w przypadku zaistnienia takiej potrzeby.
- Prowadzenie i nadzór nad dokumentacją działu. Tworzenie i aktualizacja oraz rejestracja nowych dokumentów.
- Nadzorowanie prawidłowej obsługi i eksploatacji wszystkich urządzeń produkcyjnych.
- Zapewnienie odpowiedniego zaopatrzenia linii produkcyjnej w niezbędną dokumentację technologiczną oraz materiały pomocnicze ( instrukcje pracy, instrukcje obsługi narzędzi, itp.)
- Monitorowanie ilości i stanu technicznego narzędzi.
- Udzielanie urlopów.
- Uczestnictwo w spotkaniu brygadzistów podczas przekazywania zmiany.
- Przestrzeganie przepisów prawa pracy.
- Dbanie o bezpieczeństwo, higienę pracy, czystość i porządek na hali produkcyjnej.
- Kontrola nad gospodarką odpadami oraz segregacją śmieci.
- Ścisła współpraca z innymi działami.
- Rekrutacja pracowników.
- Ocena Pracowników.
Aktywne uczestnictwo w doskonaleniu i optymalizacja procesów produkcyjnych. Realizacja założeń produkcyjnych.
- Nadzór i kontrola podległego personelu.
- Motywowanie, szkolenie i edukacja pracowników.
- Realizacja produkcyjnych planów ilościowych i jakościowych.
- Nadzór nad sprawnością przebiegu pracy.
- Minimalizowanie odpadów produkcyjnych.
- Rozwiązywanie problemów powstałych w toku produkcji.
- Organizowanie nadgodzin w przypadku zaistnienia takiej potrzeby.
- Prowadzenie i nadzór nad dokumentacją działu. Tworzenie i aktualizacja oraz rejestracja nowych dokumentów.
- Nadzorowanie prawidłowej obsługi i eksploatacji wszystkich urządzeń produkcyjnych.
- Zapewnienie odpowiedniego zaopatrzenia linii produkcyjnej w niezbędną dokumentację technologiczną oraz materiały pomocnicze ( instrukcje pracy, instrukcje obsługi narzędzi, itp.)
- Monitorowanie ilości i stanu technicznego narzędzi.
- Udzielanie urlopów.
- Uczestnictwo w spotkaniu brygadzistów podczas przekazywania zmiany.
- Przestrzeganie przepisów prawa pracy.
- Dbanie o bezpieczeństwo, higienę pracy, czystość i porządek na hali produkcyjnej.
- Kontrola nad gospodarką odpadami oraz segregacją śmieci.
- Ścisła współpraca z innymi działami.
- Rekrutacja pracowników.
- Ocena Pracowników.
Lider Produkcji / Mistrz Produkcji
Efektywne kierowanie zespołem pracowników (3 Brygadzistów i 104 Operatorów Produkcyjnych).
Aktywne uczestnictwo w doskonaleniu i optymalizacja procesów produkcyjnych. Realizacja założeń produkcyjnych.
- Nadzór i kontrola podległego personelu.
- Motywowanie, szkolenie i edukacja pracowników.
- Realizacja produkcyjnych planów ilościowych i jakościowych.
- Nadzór nad sprawnością przebiegu pracy.
- Minimalizowanie odpadów produkcyjnych.
- Rozwiązywanie problemów powstałych w toku produkcji.
- Organizowanie nadgodzin w przypadku zaistnienia takiej potrzeby.
- Prowadzenie i nadzór nad dokumentacją działu. Tworzenie i aktualizacja oraz rejestracja nowych dokumentów.
- Nadzorowanie prawidłowej obsługi i eksploatacji wszystkich urządzeń produkcyjnych.
- Zapewnienie odpowiedniego zaopatrzenia linii produkcyjnej w niezbędną dokumentację technologiczną oraz materiały pomocnicze ( instrukcje pracy, instrukcje obsługi narzędzi, itp.)
- Monitorowanie ilości i stanu technicznego narzędzi.
- Udzielanie urlopów.
- Uczestnictwo w spotkaniu brygadzistów podczas przekazywania zmiany.
- Przestrzeganie przepisów prawa pracy.
- Dbanie o bezpieczeństwo, higienę pracy, czystość i porządek na hali produkcyjnej.
- Kontrola nad gospodarką odpadami oraz segregacją śmieci.
- Ścisła współpraca z innymi działami.
- Rekrutacja pracowników.
- Ocena Pracowników.
Aktywne uczestnictwo w doskonaleniu i optymalizacja procesów produkcyjnych. Realizacja założeń produkcyjnych.
- Nadzór i kontrola podległego personelu.
- Motywowanie, szkolenie i edukacja pracowników.
- Realizacja produkcyjnych planów ilościowych i jakościowych.
- Nadzór nad sprawnością przebiegu pracy.
- Minimalizowanie odpadów produkcyjnych.
- Rozwiązywanie problemów powstałych w toku produkcji.
- Organizowanie nadgodzin w przypadku zaistnienia takiej potrzeby.
- Prowadzenie i nadzór nad dokumentacją działu. Tworzenie i aktualizacja oraz rejestracja nowych dokumentów.
- Nadzorowanie prawidłowej obsługi i eksploatacji wszystkich urządzeń produkcyjnych.
- Zapewnienie odpowiedniego zaopatrzenia linii produkcyjnej w niezbędną dokumentację technologiczną oraz materiały pomocnicze ( instrukcje pracy, instrukcje obsługi narzędzi, itp.)
- Monitorowanie ilości i stanu technicznego narzędzi.
- Udzielanie urlopów.
- Uczestnictwo w spotkaniu brygadzistów podczas przekazywania zmiany.
- Przestrzeganie przepisów prawa pracy.
- Dbanie o bezpieczeństwo, higienę pracy, czystość i porządek na hali produkcyjnej.
- Kontrola nad gospodarką odpadami oraz segregacją śmieci.
- Ścisła współpraca z innymi działami.
- Rekrutacja pracowników.
- Ocena Pracowników.
Kierownik Zakładu
"PRS" G.SZNURA
Efektywne zarządzanie 70-cio osobowym zespołem pracowników w dwóch zakładach i trzech działach produkcyjnych.
- Nadzór i kontrola bezpośrednio podległego personelu ( Dwóch Kierowników Produkcji i Kierownik Magazynu).
- Współudział i koordynacja projektów inwestycyjnych.
- Inicjowanie i rozwijanie projektów mających na celu zwiększenie wydajności.
- Dbanie o zachowanie najwyższych standardów jakościowych produkcji w oparciu o międzynarodowy certyfikat jakości ISSO 9001 : 2000 oraz certyfikat bezpieczeństwa żywności HACCP.
- Monitorowanie hurtowych oddziałów dystrybucji produktów na terenie kraju.
- Poszukiwanie nowych rozwiązań w celu optymalizacji procesów produkcyjnych.
- Zarządzanie kompetencjami pracowników.
- Nadzór nad przestrzeganiem przepisów prawa pracy oraz zasad BHP.
- Nadzorowanie prawidłowej obsługi i eksploatacji wszystkich urządzeń
- Motywowanie, szkolenie i edukacja podległego personelu.
- Uczestnictwo w spotkaniach produkcyjnych Kierowników.
- Rozwiązywanie problemów powstałych w toku produkcji.
- Tworzenie harmonogramu dostaw na podstawie raportów magazynowych.
- Egzekwowanie terminowej realizacji dostaw.
- Ocena dostaw i negocjacja cen.
- Budowanie właściwych relacji z kluczowymi dostawcami.
- Udział w rekrutacji pracowników.
- Budowanie pozytywnego wizerunku Firmy.
- Nadzór i kontrola bezpośrednio podległego personelu ( Dwóch Kierowników Produkcji i Kierownik Magazynu).
- Współudział i koordynacja projektów inwestycyjnych.
- Inicjowanie i rozwijanie projektów mających na celu zwiększenie wydajności.
- Dbanie o zachowanie najwyższych standardów jakościowych produkcji w oparciu o międzynarodowy certyfikat jakości ISSO 9001 : 2000 oraz certyfikat bezpieczeństwa żywności HACCP.
- Monitorowanie hurtowych oddziałów dystrybucji produktów na terenie kraju.
- Poszukiwanie nowych rozwiązań w celu optymalizacji procesów produkcyjnych.
- Zarządzanie kompetencjami pracowników.
- Nadzór nad przestrzeganiem przepisów prawa pracy oraz zasad BHP.
- Nadzorowanie prawidłowej obsługi i eksploatacji wszystkich urządzeń
- Motywowanie, szkolenie i edukacja podległego personelu.
- Uczestnictwo w spotkaniach produkcyjnych Kierowników.
- Rozwiązywanie problemów powstałych w toku produkcji.
- Tworzenie harmonogramu dostaw na podstawie raportów magazynowych.
- Egzekwowanie terminowej realizacji dostaw.
- Ocena dostaw i negocjacja cen.
- Budowanie właściwych relacji z kluczowymi dostawcami.
- Udział w rekrutacji pracowników.
- Budowanie pozytywnego wizerunku Firmy.
Kierownik Zakładu
Produkcja Surówek G. Ogórkiewicz
Efektywne zarządzanie pracą 2 Kierowników Produkcji oraz 60-cio osobowym zespołem Pracowników Produkcji.
- Koordynowanie pracy 4-osobowego zespołu Przedstawicieli Handlowych.
- Aktywne uczestnictwo w doskonaleniu i optymalizacja procesów produkcyjnych.
- Inicjowanie i rozwijanie projektów mających na celu zwiększenie wydajności.
- Dbanie o zachowanie najwyższych standardów jakościowych produkcji w oparciu o międzynarodowy certyfikat jakości ISSO 9001 : 2000 oraz certyfikat bezpieczeństwa żywności HACCP.
- Poszukiwanie nowych rozwiązań w celu optymalizacji procesów produkcyjnych.
- Zarządzanie kompetencjami pracowników.
- Nadzór nad przestrzeganiem przepisów prawa pracy oraz zasad BHP.
- Nadzorowanie prawidłowej obsługi i eksploatacji wszystkich urządzeń.
- Kontrola nad gospodarką odpadami oraz segregacją śmieci.
- Rozwiązywanie problemów powstałych w toku produkcji.
- Ocena dostaw i negocjacja cen.
- Budowanie właściwych relacji z kluczowymi dostawcami.
- Budowanie pozytywnego wizerunku Firmy.
- Koordynowanie pracy 4-osobowego zespołu Przedstawicieli Handlowych.
- Aktywne uczestnictwo w doskonaleniu i optymalizacja procesów produkcyjnych.
- Inicjowanie i rozwijanie projektów mających na celu zwiększenie wydajności.
- Dbanie o zachowanie najwyższych standardów jakościowych produkcji w oparciu o międzynarodowy certyfikat jakości ISSO 9001 : 2000 oraz certyfikat bezpieczeństwa żywności HACCP.
- Poszukiwanie nowych rozwiązań w celu optymalizacji procesów produkcyjnych.
- Zarządzanie kompetencjami pracowników.
- Nadzór nad przestrzeganiem przepisów prawa pracy oraz zasad BHP.
- Nadzorowanie prawidłowej obsługi i eksploatacji wszystkich urządzeń.
- Kontrola nad gospodarką odpadami oraz segregacją śmieci.
- Rozwiązywanie problemów powstałych w toku produkcji.
- Ocena dostaw i negocjacja cen.
- Budowanie właściwych relacji z kluczowymi dostawcami.
- Budowanie pozytywnego wizerunku Firmy.
Brygadzista zespołu Prasowaczy
Efektywne kierowanie zespołem 24 pracowników.
Aktywne uczestnictwo w doskonaleniu i optymalizacji procesów produkcyjnych. Realizacja założeń produkcyjnych.
- Nadzór i kontrola podległego personelu.
- Motywowanie pracowników podległego obszaru.
- Realizacja produkcyjnych planów ilościowych i jakościowych.
- Nadzór nad sprawnością przebiegu pracy.
- Minimalizowanie odpadów produkcyjnych.
- Rozwiązywanie problemów powstałych w toku produkcji.
- Organizowanie nadgodzin w przypadku zaistnienia takiej potrzeby.
- Nadzorowanie prawidłowej obsługi i eksploatacji wszystkich urządzeń produkcyjnych.
- Udzielanie urlopów.
- Przestrzeganie przepisów prawa pracy.
- Dbanie o bezpieczeństwo, higienę pracy, czystość i porządek na hali produkcyjnej.
- Ścisła współpraca z innymi działami.
- Ocena Pracowników.
Aktywne uczestnictwo w doskonaleniu i optymalizacji procesów produkcyjnych. Realizacja założeń produkcyjnych.
- Nadzór i kontrola podległego personelu.
- Motywowanie pracowników podległego obszaru.
- Realizacja produkcyjnych planów ilościowych i jakościowych.
- Nadzór nad sprawnością przebiegu pracy.
- Minimalizowanie odpadów produkcyjnych.
- Rozwiązywanie problemów powstałych w toku produkcji.
- Organizowanie nadgodzin w przypadku zaistnienia takiej potrzeby.
- Nadzorowanie prawidłowej obsługi i eksploatacji wszystkich urządzeń produkcyjnych.
- Udzielanie urlopów.
- Przestrzeganie przepisów prawa pracy.
- Dbanie o bezpieczeństwo, higienę pracy, czystość i porządek na hali produkcyjnej.
- Ścisła współpraca z innymi działami.
- Ocena Pracowników.
Szkolenia i kursy
- Ratownik WOPR
- szkolenie z prowadzenia dokumentacji HACCP. Ośrodek Kwalifikacji Jakości Wyrobów "SIMPTEST"
- Szkolenie z przepisów i zasad systemu ISSO 9001;2000
- Szkolenie w zakresie GMP
- Świadectwo ukończenia szkolenia z pierwszej pomocy.
- Certyfikat z zakresu kierowania zespołem i prowadzenie rozmów dyscyplinujących w zespole pracowników produkcyjnych.
- Certyfikat z zakresu budowania autorytetu zwierzchnika.
- Certyfikat z zakresu warsztatów S5 i Team Forming.
- Szkolenie z symulacji LEAHN MANUFACTURING.
- Szkolenie z zakresu KAIZEN - Yellow Belt.
- Warsztat Autonomous Maintenance Moduł 1-3
- Sędzia Pływacki kl. Okręgowej PZP.
- Ratownik WOPR
- szkolenie z prowadzenia dokumentacji HACCP. Ośrodek Kwalifikacji Jakości Wyrobów "SIMPTEST"
- Szkolenie z przepisów i zasad systemu ISSO 9001;2000
- Szkolenie w zakresie GMP
- Świadectwo ukończenia szkolenia z pierwszej pomocy.
- Certyfikat z zakresu kierowania zespołem i prowadzenie rozmów dyscyplinujących w zespole pracowników produkcyjnych.
- Certyfikat z zakresu budowania autorytetu zwierzchnika.
- Certyfikat z zakresu warsztatów S5 i Team Forming.
- Szkolenie z symulacji LEAHN MANUFACTURING.
- Szkolenie z zakresu KAIZEN - Yellow Belt.
- Warsztat Autonomous Maintenance Moduł 1-3
- Sędzia Pływacki kl. Okręgowej PZP.
- Ratownik WOPR
Edukacja
Specjalizacje
Produkcja
Pracownicy produkcyjni
Zainteresowania
Motoryzacja i sporty wodne, fizyka, nauka i technika, turystyka, fotografia.
Inne
- Znajomość obsługi komputera.
- Umiejętność obsługi urządzeń biurowych
- Prawo jazdy kat: A, B, T
- Umiejętność obsługi urządzeń biurowych
- Prawo jazdy kat: A, B, T