Doświadczenie zawodowe
Manager
Prowadzenie jednego z lokali Spółki znajdującego się na Rynku Głównym w Krakowie. Do moich obowiązków należało:
-organizację pracy (zatrudnienie wszystkich pracowników, szkolenie, bieżący nadzór, organizacje czasu pracy i zakresu)
-reprezentowanie Spółki w imieniu managera restauracji przed kooperantami i partnerami
-kontrola finansowa restauracji, regulowanie bieżących kosztów, planowanie i wydatkowanie inwestycji
-Przeprowadzanie w imieniu Właściciela wszystkich urzędowych procedur związanych z Urzędem Miasta, Sanepidem itd.
-Kontrola jakości i dbałość o należyty standard usług restauracji
-Dbałość o dobry wizerunek restauracji jak i Spółki wobec podmiotów zewnętrznych
-organizację pracy (zatrudnienie wszystkich pracowników, szkolenie, bieżący nadzór, organizacje czasu pracy i zakresu)
-reprezentowanie Spółki w imieniu managera restauracji przed kooperantami i partnerami
-kontrola finansowa restauracji, regulowanie bieżących kosztów, planowanie i wydatkowanie inwestycji
-Przeprowadzanie w imieniu Właściciela wszystkich urzędowych procedur związanych z Urzędem Miasta, Sanepidem itd.
-Kontrola jakości i dbałość o należyty standard usług restauracji
-Dbałość o dobry wizerunek restauracji jak i Spółki wobec podmiotów zewnętrznych
Specjalizacje
IT - Rozwój oprogramowania
Zarządzanie projektem