Łukasz Józwik

specjalista ds zapewnienia jakości, Tantus
Warszawa, mazowieckie

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
specjalista ds zapewnienia jakości
Tantus
-Realizacja zadań związanych z opracowaniem i nadzorem nad dokumentacją HACCP, procedurami Kontroli Jakości, wdrażanie nowych systemów zarządzania jakością;
-nadzór nad warunkami i procesem wytwarzania: organizowanie badań i ocena pomieszczeń produkcyjnych w zakresie czystości i higieny, inicjowanie działań w zakresie organizowania punktów kontrolnych;
-działania związane z utrzymaniem i dbałością o higienę: kontrola realizacji zakładowego planu higieny przez pracowników, organizowanie audytów wewnętrznych, przygotowanie raportów z audytu, przygotowanie propozycji działań naprawczych
- przeprowadzenie szkoleń wewnętrznych, tj. przygotowanie i prowadzenie szkoleń z zakresu HACCP, ocena skuteczności przeprowadzonych szkoleń, monitoring rejestru szkoleń
- Nadzór nad systemem HACCP: Prowadzenie i aktualizacja Księgi Jakości, udział w spotkaniach weryfikacyjnych systemu HACCP, przygotowanie propozycji działań naprawczych
- udział w audytach firm zewnętrznych
- zastępowanie Kontroli Jakości;

Edukacja

Logo
Technologia żywności i żywienie człowieka, magisterskie
SGGW
Logo
Technologia żywności i żywienie człowieka, inżynierskie
SGGW

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
System HACCP
System HACCP
Grupa zrzeszająca osoby zaangażowane w zarządzanie bezpieczeństwem żywności HACCP...zapraszam!