Języki
angielski
biegły
Doświadczenie zawodowe
GRAND OPENING
Ruth’s Chris Steak House in Harrahs Cherokee Casino and Hotel, USA
Pomoc merytoryczna i fizyczna jak i koordynacja przy otwarciu nowej restauracji na 376 miejsc zlokalizowanej na głównym piętrze kasyna w USA. Zatrudnienie 96 osób personelu, przygotowanie i dostosowanie każdego stanowiska pracy, ustalenie działań marketingowych na przyszłość, nadzór nad zamówieniami i jakością serwowanych dań. Restauracja ta jest jedną z najlepszych restauracji FINE DINNING serwując WOŁOWINĘ PRIME.
http://www.ruthschris.com/Restaurant-Locations/cherokee
http://www.ruthschris.com/Restaurant-Locations/cherokee
Sous Chef de partie
“KAREN’s” Restaurant, 553 W. Main Street, Sylva, NC, USA
Stworzenie projektu kuchni, całej karty menu a'la carte, zatrudnienie personelu, prowadzenie szkoleń, prowadzenie magazynów, zamówień i grafików - następnie przygotowanie do GRAND OPENING-u i nadzorowanie restauracji przez kolejnych 6 miesięcy.
Szkolenia i kursy
-KWALIFIKACJE INSTRUKTORA PRAKTYCZNEJ NAUKI ZAWODU
-Ukończone szkolenia cukiernicze w pracowniach firmy BARBARA LUIJCKX, FRUIBEL, ZEELANDIA
-Ukończone szkolenia kulinarne z firmami WILBO, NORTH COAST, SANECHEM, MENU
-Tygodniowy profesjonalny kurs kucharski w Akademii KURTA SCHELLERA.
Uzyskany certyfikat: “NIEZBĘDNE TECHNIKI KUCHARSKIE”
-"SZKOLENIE Z ZAKRESU USŁUG GASTRONOMICZNYCH ZE SZCZEGÓLNYM UWZGLĘDNIENIEM KUCHNI FRANCUSKIEJ"
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską
-"HACCP/ISO 220000 Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności"
dwutygodniowy kurs ukończony certyfikatem
-"Train the trainers" - szkolenie z zakresu zarządzania personelem
-Szkolenie SUSHI w Akademii Sushi prowadzone przez Tomasza Szymankiewicza
-Uprawnienia motorowodne i żeglarskie
-Prawo jazdy A,B,C
-Ukończone szkolenia cukiernicze w pracowniach firmy BARBARA LUIJCKX, FRUIBEL, ZEELANDIA
-Ukończone szkolenia kulinarne z firmami WILBO, NORTH COAST, SANECHEM, MENU
-Tygodniowy profesjonalny kurs kucharski w Akademii KURTA SCHELLERA.
Uzyskany certyfikat: “NIEZBĘDNE TECHNIKI KUCHARSKIE”
-"SZKOLENIE Z ZAKRESU USŁUG GASTRONOMICZNYCH ZE SZCZEGÓLNYM UWZGLĘDNIENIEM KUCHNI FRANCUSKIEJ"
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską
-"HACCP/ISO 220000 Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności"
dwutygodniowy kurs ukończony certyfikatem
-"Train the trainers" - szkolenie z zakresu zarządzania personelem
-Szkolenie SUSHI w Akademii Sushi prowadzone przez Tomasza Szymankiewicza
-Uprawnienia motorowodne i żeglarskie
-Prawo jazdy A,B,C
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Rodzina, żeglarstwo, motocykle.
Organizacje
od 29.03.2011 Członek Euro-Toques Polska
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Biznes: CZEGO ROBIĆ NIE WOLNO (pomysł na własny biznes, własna firma;jak odnieść sukces w biznesie)
DLACZEGO 80% FIRM UPADA W CIĄGU PIERWSZYCH 2 LAT SWOJEGO DZIAŁANIA? DLACZEGO TYLE FIRM NAWET JEŻELI ODNIESIE SUKCES NA POCZĄTKU PÓŹNIEJ WPADA W KŁOPOTY?
SMAKOWITY
Tak od lat se gotujemy :D Przyjmujemy TYLKO pełne profile, więc bez fotki nie wpuścimy !!!!!!! a co ? ;)
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.
MORZE
Dla tych co kochaja smak, zapach i muzykę morza...dla tych co wiedza co to znaczy życie na morzu...dla tych którzy lubia szkwał, sztorm i still...dla tych którym nie straszny Jolly Roger...a