Doświadczenie zawodowe
z-ca Naczelnika Wydziału Obsługi klienta podstawowego
- analiza kredytowa i udzielanie kredytów konsumpcyjnych klienta detalicznego;
- podejmowanie decyzji kredytowych (odpowiedzialność materialna);
- obrót bezgotówkowy;
- sprawozdawczość;
- kontrola dokumentacji księgowej i obrotu bezgotówkowego;
- sprzedaż produktów bankowych;
- organizacja i kontrola czasu pracy;
- kierowanie i nadzór pracy zespołu;
- ocena pracy doradców;
- szkolenie i motywowanie podległych pracowników;
- nakładanie i rozliczanie doradców z celów/planów sprzedażowych
- obsługa "trudnego" klienta;
- prowadzenie procesu reklamacji;
- przygotowywanie codziennego i miesięcznego (okresowego)planu działań zespołu doradców;
- przygotowywanie codziennych i miesięcznych (okresowych) raportów z nałożonych zadań;
- podejmowanie decyzji kredytowych (odpowiedzialność materialna);
- obrót bezgotówkowy;
- sprawozdawczość;
- kontrola dokumentacji księgowej i obrotu bezgotówkowego;
- sprzedaż produktów bankowych;
- organizacja i kontrola czasu pracy;
- kierowanie i nadzór pracy zespołu;
- ocena pracy doradców;
- szkolenie i motywowanie podległych pracowników;
- nakładanie i rozliczanie doradców z celów/planów sprzedażowych
- obsługa "trudnego" klienta;
- prowadzenie procesu reklamacji;
- przygotowywanie codziennego i miesięcznego (okresowego)planu działań zespołu doradców;
- przygotowywanie codziennych i miesięcznych (okresowych) raportów z nałożonych zadań;
Doradca II Stopnia
- analiza kredytowa i udzielanie kredytów konsumpcyjnych klienta detalicznego;
- ogólna księgowość;
- obrót bezgotówkowy;
- sprawozdawczość;
- sprzedaż produktów bankowych (rachunki rozliczeniowo-oszczędnościowe, lokaty, kredyty i pożyczki, karty kredytowe, karty debetowe, ubezpieczenia)
- obsługa klienta detalicznego
- codzienne i tygodniowe rozliczanie z nałożonego planu sprzedażowego;
- ogólna księgowość;
- obrót bezgotówkowy;
- sprawozdawczość;
- sprzedaż produktów bankowych (rachunki rozliczeniowo-oszczędnościowe, lokaty, kredyty i pożyczki, karty kredytowe, karty debetowe, ubezpieczenia)
- obsługa klienta detalicznego
- codzienne i tygodniowe rozliczanie z nałożonego planu sprzedażowego;
Szkolenia i kursy
Okres: 1997-2000
Zaoczne Studium Policealne dla Dorosłych
kierunek: Ekonomia-Bankowość
tytuł: Technik Ekonomista o specjalności bankowość
Okres: 07-11.2011 r.
Miejsce szkolenia: Łódź PKO BP SA/Europejski Fundusz Społeczny
Nazwa szkolenia: Certyfikat Akademii Menadżera PKO Banku Polskiego
Certyfikaty:
- Efektywność osobista Menadżera
- Zarzadzanie zmianą
- Motywowanie i przywództwo
Okres: 2006 r.
Miejsce szkolenia: Łódź PKO BP SA
Nazwa szkolenia: Prawo pracy w praktyce
Okres: 2002-2003
Miejsce szkolenia: Fundacja Warszawski Instytut Bankowości
Nazwa szkolenia: Studium Bankowości
Okres: 2000 r.
Miejsce szkolenia: Związek Banków Polskich w Warszawie
Nazwa szkolenia: Samodzielny Pracownik Bankowy
Okres: 2000 r.
Miejsce szkolenia: Fundacja Warszawski Instytut Bankowości
Nazwa szkolenia: ABC Bankowości
Okres: 1998-1999 r.
Miejsce szkolenia: Łódź PKO BP SA
Nazwa szkolenia: Podstawy Bankowości
Zaoczne Studium Policealne dla Dorosłych
kierunek: Ekonomia-Bankowość
tytuł: Technik Ekonomista o specjalności bankowość
Okres: 07-11.2011 r.
Miejsce szkolenia: Łódź PKO BP SA/Europejski Fundusz Społeczny
Nazwa szkolenia: Certyfikat Akademii Menadżera PKO Banku Polskiego
Certyfikaty:
- Efektywność osobista Menadżera
- Zarzadzanie zmianą
- Motywowanie i przywództwo
Okres: 2006 r.
Miejsce szkolenia: Łódź PKO BP SA
Nazwa szkolenia: Prawo pracy w praktyce
Okres: 2002-2003
Miejsce szkolenia: Fundacja Warszawski Instytut Bankowości
Nazwa szkolenia: Studium Bankowości
Okres: 2000 r.
Miejsce szkolenia: Związek Banków Polskich w Warszawie
Nazwa szkolenia: Samodzielny Pracownik Bankowy
Okres: 2000 r.
Miejsce szkolenia: Fundacja Warszawski Instytut Bankowości
Nazwa szkolenia: ABC Bankowości
Okres: 1998-1999 r.
Miejsce szkolenia: Łódź PKO BP SA
Nazwa szkolenia: Podstawy Bankowości
Edukacja
Specjalizacje
Finanse/Ekonomia
Doradztwo/Konsulting
Zainteresowania
podróże (destynacje: Irlandia, Szkocja, Włochy)
literatura klasyczna
gotowanie
literatura klasyczna
gotowanie