Agnieszka Chochol

Assessor/Trener z zakresu Przetwórstwa Spożywczego
Wielka Brytania, zagranica

Umiejętności

Food Safety Management System H&S Training HACCP Microsoft Office Train Employees Train the Trainer Internal audits Znajomość branży FMCG Risk assesment BRC Global Standard For Food Safety Training & Development Food Safety Training NVQ Level 2 Food Manufacturing Assessor

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
Assessor/Trener z zakresu Przetwórstwa Spożywczego
Remit Training
Wizytowanie kandydatów w miejscu pracy i ocenianie ich wiedzy z zakresu podstawowych zasad przetwórstwa spożywczego.
Tworzenie portfolia umiejętności/wiedzy dla każdego kandydata.
Comiesięczne spotkania z kandydatem w celu zapewnienia wsparcia, przygotowywanie planów działania i dokonywanie oceny na podstawie wypełnionych kwestionariuszy tematycznych.
Przygotowanie kwartalnych sprawozdań dla Menagera Projektu i klienta.
Uzupełnianie i monitorowanie folderu kandydata zgodnie z wymogami kontroli zewnętrznej.
Współpraca z nauczycielem języka angielskiego i matematyki, aby przygotować kandydatów do zdania egzaminów końcowych.
Znajomość źródeł finansowania i kryteriów kwalifikowalności kandydatów.
Logo
Trener techniczny
Barfoots of Botley Ltd
Przeprowadzanie analizy potrzeb szkoleniowych pracowników.
Przeprowadzanie szkoleń i prezentacji dla pracowników produkcyjnych oraz pracowników biurowych z zakresu: Bezpieczeństwa żywności; BHP; Systemu HACCP; Produktów Alergennych i Ekologicznych; GMP; CCP; COSHH; Technicznych procedur firmowych, CCOP oraz zmian zachodzących w środowisku pracy i prawie żywnościowym.
Przeprowadzanie procesu indukcyjnego oraz przygotowywanie i archiwizowanie dokumentacji indukcyjnej.
Opracowywanie i modernizowanie materiałów szkoleniowych oraz wewnętrznego systemu - Online Learning.
Monitorowanie i zarządzanie dokumentacją treningową oraz potwierdzanie zgodności wymagań ze standardami BRC oraz CCOP.
Przygotowywanie raportów dla Menagera Technicznego oraz HR.
Opracowywanie, wdrażanie i zarządzanie Procedurami Technicznych, SOP, SSoW oraz dokumentacją jakościową.
Członkostwo w zespole HACCP.
Przeprowadzanie audytów wewnętrznych oraz asystowanie w trakcie wizyt i audytów zewnętrznych/BRC.
Logo
Hygiene Supervisor
Barfoots of Botley Ltd
Responsible for training new employees who joined to team.
Establishing, maintaining and updating hygiene files, database records and other documents.
Designed forms to expedite certain work task.
Management covering during absence.
Introduce new work process methods to increase work productivity and received appreciation for improved results.
Managed request for staff for equipment needs.
Dealing with suppliers and preparing orders.
Working with Intranet – internal operation system, Target 100 system and EcoChexx.Net system.
Logo
Koordynator zmianowy
Single Resource
Planowanie i koordynacja dziennego zapotrzebowania (50+) odpowiednich
kandydatów do pracy na liniach produkcyjnych oraz wspieranie klientów – Liderów Mini
Biznesu.
Prowadzenie procesu rekrutacji i szkoleń dla dużych grup.
Prowadzenie indywidualnych spotkań z pracownikami, załatwianie spraw bieżących
(rezerwowanie urlopów, planowanie treningów, organizacja zastępstw).
Przygotowanie raportów KPI.
Raportowanie do kadry kierowniczej i klienta wyników kontroli dziennych.
Udział w codziennych spotkań planistycznych klienta.

Szkolenia i kursy

FDQ Level 3 Certificate for Proficiency in Food Industry Skills (QCF) – awaiting verification
TAQA Assessor Qualification – working towards
Level 3 Certificate in Learning and Development (QCF)
CIEH Level 4 Award in Food Safety Management for Manufacturing
IOSH Managing Safety.
RSPH Level 3 HACCP Award for Food Manufacturing
CIEH Level 3 Awards in Supervising Food Safety.
CIEH Level 3 Award in Training Skills and Practice
CIEH Level 2 Award in Cleaning in Food Premises
Manual Handling Practical Barfoots Train the Trainer Workshop
CIEH Level 2 Award in Manual Handling - Principles and Practice
Metal Detection Loma System - M&S Code of Practice, Tier D Subject Matter Expert
RSSL Allergen Awareness Course
Introduction to Value Chain Philosophy
Root Cause Analysis Course
Train the Trainer Course - Safety First ‘Ecolab’ product.
Train the Trainer Course - Basic Chemicals Safety and Handling, Electrical Safety and the Use of Cleaning Machines.
First Aid at Work Certificate.
Fire Marshall Training.
Safety Champion.
Process Mapping Course.
NCFE Functional Sills Qualification in English, Mathematic and ICT at level 2.

Edukacja

Logo
Agriculture and Economics, Agro - economic, magisterskie
Hugo Kollataj University of Agriculture

Specjalizacje

Badania i rozwój
FMCG
BHP/Ochrona środowiska
Specjaliści/Konsultanci
Edukacja/Szkolenia
Szkolenia
Human Resources/Zasoby ludzkie
Szkolenia/Rozwój
Produkcja
Technologia

Zainteresowania

Membership in Westgate Leisure Center

Organizacje

Member of Chartered Institute of Environmental Health

Inne

Full, clean driving license cat. B

Grupy

3 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
BHP, PPOŻ., PP, ZB;
BHP, PPOŻ., PP, ZB;
Społecznościowa grupa dyskusyjna o tematyce: BHP, PPOŻ., PP, ZB;
FMCG
FMCG
Grupa dla wszystkich osób profesjonalnie zajmujących się rynkiem FMCG. Ma na celu wymianę informacji na temat zmian na rynku FMCG w Polsce jak i za granicą.
Trenerzy Biznesu/Szkolenia "miękkie"
Trenerzy Biznesu/Szkolenia "miękkie"
Grupa poświęcona zagadnieniom związanym z działaniami szkoleniowymi w organizacjach.