Umiejętności
Food Safety Management System
H&S Training
HACCP
Microsoft Office
Train Employees
Train the Trainer
Internal audits
Znajomość branży FMCG
Risk assesment
BRC Global Standard For Food Safety
Training & Development
Food Safety Training
NVQ Level 2
Food Manufacturing Assessor
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Assessor/Trener z zakresu Przetwórstwa Spożywczego
Remit Training
Wizytowanie kandydatów w miejscu pracy i ocenianie ich wiedzy z zakresu podstawowych zasad przetwórstwa spożywczego.
Tworzenie portfolia umiejętności/wiedzy dla każdego kandydata.
Comiesięczne spotkania z kandydatem w celu zapewnienia wsparcia, przygotowywanie planów działania i dokonywanie oceny na podstawie wypełnionych kwestionariuszy tematycznych.
Przygotowanie kwartalnych sprawozdań dla Menagera Projektu i klienta.
Uzupełnianie i monitorowanie folderu kandydata zgodnie z wymogami kontroli zewnętrznej.
Współpraca z nauczycielem języka angielskiego i matematyki, aby przygotować kandydatów do zdania egzaminów końcowych.
Znajomość źródeł finansowania i kryteriów kwalifikowalności kandydatów.
Tworzenie portfolia umiejętności/wiedzy dla każdego kandydata.
Comiesięczne spotkania z kandydatem w celu zapewnienia wsparcia, przygotowywanie planów działania i dokonywanie oceny na podstawie wypełnionych kwestionariuszy tematycznych.
Przygotowanie kwartalnych sprawozdań dla Menagera Projektu i klienta.
Uzupełnianie i monitorowanie folderu kandydata zgodnie z wymogami kontroli zewnętrznej.
Współpraca z nauczycielem języka angielskiego i matematyki, aby przygotować kandydatów do zdania egzaminów końcowych.
Znajomość źródeł finansowania i kryteriów kwalifikowalności kandydatów.
Trener techniczny
Barfoots of Botley Ltd
Przeprowadzanie analizy potrzeb szkoleniowych pracowników.
Przeprowadzanie szkoleń i prezentacji dla pracowników produkcyjnych oraz pracowników biurowych z zakresu: Bezpieczeństwa żywności; BHP; Systemu HACCP; Produktów Alergennych i Ekologicznych; GMP; CCP; COSHH; Technicznych procedur firmowych, CCOP oraz zmian zachodzących w środowisku pracy i prawie żywnościowym.
Przeprowadzanie procesu indukcyjnego oraz przygotowywanie i archiwizowanie dokumentacji indukcyjnej.
Opracowywanie i modernizowanie materiałów szkoleniowych oraz wewnętrznego systemu - Online Learning.
Monitorowanie i zarządzanie dokumentacją treningową oraz potwierdzanie zgodności wymagań ze standardami BRC oraz CCOP.
Przygotowywanie raportów dla Menagera Technicznego oraz HR.
Opracowywanie, wdrażanie i zarządzanie Procedurami Technicznych, SOP, SSoW oraz dokumentacją jakościową.
Członkostwo w zespole HACCP.
Przeprowadzanie audytów wewnętrznych oraz asystowanie w trakcie wizyt i audytów zewnętrznych/BRC.
Przeprowadzanie szkoleń i prezentacji dla pracowników produkcyjnych oraz pracowników biurowych z zakresu: Bezpieczeństwa żywności; BHP; Systemu HACCP; Produktów Alergennych i Ekologicznych; GMP; CCP; COSHH; Technicznych procedur firmowych, CCOP oraz zmian zachodzących w środowisku pracy i prawie żywnościowym.
Przeprowadzanie procesu indukcyjnego oraz przygotowywanie i archiwizowanie dokumentacji indukcyjnej.
Opracowywanie i modernizowanie materiałów szkoleniowych oraz wewnętrznego systemu - Online Learning.
Monitorowanie i zarządzanie dokumentacją treningową oraz potwierdzanie zgodności wymagań ze standardami BRC oraz CCOP.
Przygotowywanie raportów dla Menagera Technicznego oraz HR.
Opracowywanie, wdrażanie i zarządzanie Procedurami Technicznych, SOP, SSoW oraz dokumentacją jakościową.
Członkostwo w zespole HACCP.
Przeprowadzanie audytów wewnętrznych oraz asystowanie w trakcie wizyt i audytów zewnętrznych/BRC.
Hygiene Supervisor
Barfoots of Botley Ltd
Responsible for training new employees who joined to team.
Establishing, maintaining and updating hygiene files, database records and other documents.
Designed forms to expedite certain work task.
Management covering during absence.
Introduce new work process methods to increase work productivity and received appreciation for improved results.
Managed request for staff for equipment needs.
Dealing with suppliers and preparing orders.
Working with Intranet – internal operation system, Target 100 system and EcoChexx.Net system.
Establishing, maintaining and updating hygiene files, database records and other documents.
Designed forms to expedite certain work task.
Management covering during absence.
Introduce new work process methods to increase work productivity and received appreciation for improved results.
Managed request for staff for equipment needs.
Dealing with suppliers and preparing orders.
Working with Intranet – internal operation system, Target 100 system and EcoChexx.Net system.
Koordynator zmianowy
Single Resource
Planowanie i koordynacja dziennego zapotrzebowania (50+) odpowiednich
kandydatów do pracy na liniach produkcyjnych oraz wspieranie klientów – Liderów Mini
Biznesu.
Prowadzenie procesu rekrutacji i szkoleń dla dużych grup.
Prowadzenie indywidualnych spotkań z pracownikami, załatwianie spraw bieżących
(rezerwowanie urlopów, planowanie treningów, organizacja zastępstw).
Przygotowanie raportów KPI.
Raportowanie do kadry kierowniczej i klienta wyników kontroli dziennych.
Udział w codziennych spotkań planistycznych klienta.
kandydatów do pracy na liniach produkcyjnych oraz wspieranie klientów – Liderów Mini
Biznesu.
Prowadzenie procesu rekrutacji i szkoleń dla dużych grup.
Prowadzenie indywidualnych spotkań z pracownikami, załatwianie spraw bieżących
(rezerwowanie urlopów, planowanie treningów, organizacja zastępstw).
Przygotowanie raportów KPI.
Raportowanie do kadry kierowniczej i klienta wyników kontroli dziennych.
Udział w codziennych spotkań planistycznych klienta.
Szkolenia i kursy
FDQ Level 3 Certificate for Proficiency in Food Industry Skills (QCF) – awaiting verification
TAQA Assessor Qualification – working towards
Level 3 Certificate in Learning and Development (QCF)
CIEH Level 4 Award in Food Safety Management for Manufacturing
IOSH Managing Safety.
RSPH Level 3 HACCP Award for Food Manufacturing
CIEH Level 3 Awards in Supervising Food Safety.
CIEH Level 3 Award in Training Skills and Practice
CIEH Level 2 Award in Cleaning in Food Premises
Manual Handling Practical Barfoots Train the Trainer Workshop
CIEH Level 2 Award in Manual Handling - Principles and Practice
Metal Detection Loma System - M&S Code of Practice, Tier D Subject Matter Expert
RSSL Allergen Awareness Course
Introduction to Value Chain Philosophy
Root Cause Analysis Course
Train the Trainer Course - Safety First ‘Ecolab’ product.
Train the Trainer Course - Basic Chemicals Safety and Handling, Electrical Safety and the Use of Cleaning Machines.
First Aid at Work Certificate.
Fire Marshall Training.
Safety Champion.
Process Mapping Course.
NCFE Functional Sills Qualification in English, Mathematic and ICT at level 2.
TAQA Assessor Qualification – working towards
Level 3 Certificate in Learning and Development (QCF)
CIEH Level 4 Award in Food Safety Management for Manufacturing
IOSH Managing Safety.
RSPH Level 3 HACCP Award for Food Manufacturing
CIEH Level 3 Awards in Supervising Food Safety.
CIEH Level 3 Award in Training Skills and Practice
CIEH Level 2 Award in Cleaning in Food Premises
Manual Handling Practical Barfoots Train the Trainer Workshop
CIEH Level 2 Award in Manual Handling - Principles and Practice
Metal Detection Loma System - M&S Code of Practice, Tier D Subject Matter Expert
RSSL Allergen Awareness Course
Introduction to Value Chain Philosophy
Root Cause Analysis Course
Train the Trainer Course - Safety First ‘Ecolab’ product.
Train the Trainer Course - Basic Chemicals Safety and Handling, Electrical Safety and the Use of Cleaning Machines.
First Aid at Work Certificate.
Fire Marshall Training.
Safety Champion.
Process Mapping Course.
NCFE Functional Sills Qualification in English, Mathematic and ICT at level 2.
Edukacja
Specjalizacje
Badania i rozwój
FMCG
BHP/Ochrona środowiska
Specjaliści/Konsultanci
Edukacja/Szkolenia
Szkolenia
Human Resources/Zasoby ludzkie
Szkolenia/Rozwój
Produkcja
Technologia
Zainteresowania
Membership in Westgate Leisure Center
Organizacje
Member of Chartered Institute of Environmental Health
Inne
Full, clean driving license cat. B
Grupy
FMCG
Grupa dla wszystkich osób profesjonalnie zajmujących się rynkiem FMCG. Ma na celu wymianę informacji na temat zmian na rynku FMCG w Polsce jak i za granicą.
Trenerzy Biznesu/Szkolenia "miękkie"
Grupa poświęcona zagadnieniom związanym z działaniami szkoleniowymi w organizacjach.