Damian Denasiewicz

Damian Denasiewicz Fresh Ice Cream

Temat: Lody Fresh Ice Cream - Nie potrzeba dużego kapitału oraz...

Oferta franczyzowa oraz warunki franczyzy.

Nie bądź zwykłym franczyzobiorcą zostań integralną częścią prężnie rozwijającej się sieci lodów Fresh Ice Crem.

Firma Fresh Ice Cream zajmuje się produkcją i sprzedażą innowacyjnych lodów z tzw. Patelni mrożącej,
wyróżnia nas innowacyjność oraz różnorodność produktów, komponentów i smaków.

Nie jesteśmy zwykłą tradycyjną lodziarnią, innowacyjnością jest to, że lody produkujemy na oczach klienta, który widzi jak on powstaje
z postaci płynnej po stałą. Nie bazujemy na proszkach i aromatach sztucznych tylko świeże produkty.
Co najważniejsze to klient, który wybiera z szerokiej gamy produktów tj. świeże owoce sezonowe, które są codziennie starannie dobierane, po chałwę czy Oreo komponuje swój ulubiony i unikalny smak loda.
Więc zarówno Ci najmłodsi jak i starsi odbiorcy odnajdą magie smaku.
Samo widowisko produkcji przyciąga zarówno dzieci jak i dorosłych, którzy odkryją magię i smak dzieciństwa w lodach Fresh Ice Cream

Poprzez to że jest to nowy produkt na rynku Polskim nie ma bezpośredniej konkurencji a my dajemy wyłączność terytorialną.

Nie jesteś zwykłym franczyzobiorcą to ty dostosowujesz swoje menu oraz ceny do danego rynku.
My tylko oczekujemy zaangażowania oraz kontrolujemy, jakość produktu.
Naszym najważniejszym celem jest zadowolenie i uśmiech klienta kupującego lody Fresh Ice Cream.

Ze swojej strony zapewniamy:

- Pewny, sprawdzony i innowacyjny biznes.
- Niski koszt inwestycji.
- Korzystanie z marki Fresh Ice Cream.
- Zapewniamy menu, szatę graficzną i materiały reklamowe.
- Sprawdzoną recepturę.
- Bezpłatne szkolenia w zakresie obsługi maszyny.
- Bezpłatne szkolenia w zakresie produkcji i sprzedaży, lodów.
- Zaopatrzenia w składniki i komponenty w produkcji lodów.
- Pomoc w przygotowaniu stanowiska (wyspy).
- Rozwój i wzbogacenie produkcji o nowy asortyment.
- Stałe wsparcie franczyzodawcy, doradztwo w rozwoju biznesu i doborze urządzeń gastronomicznych.
- Wsparcie marketingowe – duża regularność prowadzonych działań marketingowych i promocyjnych.

Podstawowe wymagania sieci:

- Franczyzobiorca powinien posiadać lokal o powierzchni od 6 do 12m2 lub stoisko w już istniejącym
lokalu o powierzchni ok. 3m2, lub możliwość usytuowania wyspy lodowej o wymiarach ok 6 m2;
- Wyspa lodowa 8 – 20 tyś zł netto. Lub wykorzystanie projektów i wytycznych Fresh Ice Cream
- Lokal należy przystosować do produkcji i sprzedaży lodów – ok. 2- 6 tys. zł;
-Franczyzobiorca powinien posiadać maszynę do produkcji lodów Fresh Ice Cream
Zakup nowej maszyny 13 000 zł netto;
- Opłata franczyzowa od 6% do 15% od obrotów miesięcznych.

Przewidywany zwrot inwestycji od 2 do 4 miesięcy!!

Zobacz sam jak wyglądają lody Fresh Ice Cream

http://www.polandgram.com/city/rzeszow/place/969829945...

https://web.facebook.com/Fresh.IceCream.Rz/

https://www.youtube.com/watch?v=sSuwCXMry8k

https://www.youtube.com/watch?v=v-pyqUWx-lc

Zainteresowanych lub ciekawych proszę o kontakt, udzielę więcej informacji.
e-mail: fresh.icecream.rz@gmail.com
tel: +48791180001