Effective recruitment

Temat: gastronomia

Witam, Prowadze od 6 lat dzialalnosc gastronomiczna z roznymi efektami, wieksze sukcesy narazie mam za soba, dwa tala temu wszedlem w gastronomie, posiadalem znikome pojecie na ten temat ale zrzadzenie losu sprawilo ze w to wszedlem i tak sie zaczelo, aktualnie moja firma przezywa kryzys poniewaz ma niska sprzedaz, jedzenie jest smaczne (dwa lokale kebab i jedna kuchnia polska) ludzie ktorzy przychodza chwala ale jednak nadal czuje ze wszystko stoi w miejscu nic sie nie rozwija, jeden punkt swego czasu zamknalem, hmm czy moze ktos posida znaczace doswiadczenie w tej branzy? Pozdrawiam

Temat: gastronomia

Magda Gessler - to jest odpowiedź na problemy ;)
Marta Nizioł

Marta Nizioł Student, Akademia
Górniczo-Hutnicza
im. Stanisława
Staszi...

Temat: gastronomia

Odpowiedzią na Twoje problemy byłoby uczciwe traktowanie pracowników i wywiązywanie się z umów. Prowadzenie biznesu nie zależy tylko od właściciela ale także od pracowników i innych ludzi powiązanych z biznesem a jeżeli oni są oszukiwani bądź źle traktowani to i klient jest nie najlepiej obsłużony.
Kamil Kik

Kamil Kik Specjalista ds.
obsługi klienta, XYZ

Temat: gastronomia

Może nie mam zbyt dużego doświadczenia, ale jako konsument, wiem w jakie miejsca chodzi się chętnie. Kebab faktycznie może przynosi zyski w tych czasach, ale najchętniej chodzę z kolegami na kawę do kawiarni. Jednak takich miejsc jest mało. Dlatego jednego kebaba proponuję zamienić na kawiarnię z domowymi wypiekami cukierniczymi, jak te ze strony: https://basiazsercem.pl/ , które są bardzo łatwe, ale też niesamowicie smaczne. Życzę powodzenia i sukcesów.
Mateusz Wieczorek

Mateusz Wieczorek Kierowca, aaaaaaaaa

Temat: gastronomia

Podstawa to profesjonalne podejście
dobrzy pracownicy , odpowiednie produkty i dobre wyposażenie
oraz adekawtne ceny
Polecam sprawdzić https://jamp.com.plTen post został edytowany przez Autora dnia 12.03.19 o godzinie 00:23
Mateusz Wieczorek

Mateusz Wieczorek Kierowca, aaaaaaaaa

Temat: gastronomia

.Ten post został edytowany przez Autora dnia 12.03.19 o godzinie 00:28



Wyślij zaproszenie do