Effective recruitment

ZnanyLekarz.pl

Internet/E-Commerce, Medicine

Employees reviews

Reliable reviews only
We care about credibility and your trust, therefore we do not allow employers to moderate or remove reviews.

Anonymously, nadal pracuje w ZnanyLekarz.pl
4.4
  • 3.0
    Salary
  • 5.0
    Development opportunities
  • 4.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
2018.06.16

ZnanyLekarz to nie firma to sposób życia. Niesamowici ludzie których spotykasz na każdym etapie pozwalają poczuć się częścią czegoś wielkiego. Prawdziwie międzynarodowa firma, można nauczyć się pracy z różnymi kulturami co daje niesamowitą satysfakcję.

Pros
  • godziny pracy
  • międzynarodowość
  • możliwość rozwoju
  • zespół
Cons
  • płaca ale wydaje się że idzie w dobrym kierunku:)
Anonymously, nadal pracuje w ZnanyLekarz.pl
5.0
  • 5.0
    Salary
  • 5.0
    Development opportunities
  • 5.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
2018.05.11

Świetna firma

Pros
  • bardzo duża autonomia w działaniu
  • przestrzeń do realizowania własnych pomysłów
  • duże możliwości rozwoju zawodowego i osobistego
  • świetni ludzie i atmosfera
Cons
  • dla mnie brak :)
Tips for the employer

Oby tak dalej!

Anonymously, nadal pracuje w ZnanyLekarz.pl
4.8
  • 4.0
    Salary
  • 5.0
    Development opportunities
  • 5.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
2018.03.01

ogromna swoboda działań i super atmosfera

Pros
  • godziny pracy
  • benefity
  • dress code
  • atmosfera i zespół
Cons
  • dla mnie brak
Anonymously, pracował(a) w ZnanyLekarz.pl ponad rok temu
3.2
  • 4.0
    Salary
  • 4.0
    Development opportunities
  • 1.0
    Benefits
  • 3.0
    People
  • 4.0
    Atmosphere
2016.12.12

Dobre miejsce dla rozowju

Pros
  • dobra ścieżka rozwoju
  • mozliwość tworzenia nowych projektów
  • home office
  • elastyczność
Cons
  • brak benefitów
  • komunikacja
Marcin Stolarek, DevOps Engineer, pracował w ZnanyLekarz.pl ponad 2 lata temu
4.4
  • 4.0
    Salary
  • 4.0
    Development opportunities
  • 4.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
Marcin Stolarek
2016.10.24

Spędziełem w znanym bardzo dobry czas. Poznałem tutaj miłych ludzi, z zapałem dbających o wspólne przedsięwzięcie. Z czystym sumieniem mogę polecić.

Pros
  • Atmosfera w pracy
  • Zespół otwarty na wyzwania
Cons
  • dynamiczne zmiany w środkowisku
Anonymously, pracował(a) w ZnanyLekarz.pl mniej niż rok temu
3.8
  • 3.0
    Salary
  • 5.0
    Development opportunities
  • 1.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
2016.08.18

Obserwuje jako pracownik zmiany na lepsze

Pros
  • Atmosfera
  • Mozliwosci rozwoju zawodowego i nauki
  • Sposob zarzadzania ludzmi
  • Swiadomosc tego co dzieje sie w firmie i po co. Celowosc pracy.
Cons
  • Socjal
  • Komunikacja czasem szwankuje.
  • Czasem za duzo ekspresji a za malo przemyslanego planowania
Tips for the employer

Obserwuje zmiany na dobre. Pracuje ponad rok i mozna pokusic sie o podsumowanie. Znany rozwija sie niesamowicie. Mam mozliwosc obserwowac mechanizmy znane mi wczesniej z teorii. To niesamowite doswiadczenie. Kazda rozwijajaca sie organizacja ma plusy i minusy. To naturalne. Kluczowe jest co sie z tym robi dalej. Widac ze to co mowimy na spotach jest sluchane. To jest super. Wiec minusy pewnie wczesniej czy pozniej znikna. A pojawia sie inne. To tez normalne bo nie ma miejsc idealnych. Ogromnie cenie podejscie do czlowieka w Znanym. Autentycznie chce sie pracowac. Komunikacja jako minus. Przy takich zmianach jest to nieunikniony problem. Duzo procesow, duzo nowych ludzi. Fajne jest to ze wszyscy go widza i jest rozwiazywany. Minus socjala to haha temat odwieczny, do przezycia. Ogolnie? Wiecej plusow niz minusow. Bo moge ocenic po ponad roku pracy firme na zimno. Warto tu pracowac. Ja w ciagu roku nauczylam sie wiecej niz gdzie indziej. Co zmienic? Niewiele. Mniej chaosu, poprawa komunikacji miedzy dzialami. Wtedy nawet brak socjalu wybacze. Do hr: To mowilem ja Jarzabek. :-)

Anonymously, pracował(a) w ZnanyLekarz.pl
3.2
  • 3.0
    Salary
  • 3.0
    Development opportunities
  • 2.0
    Benefits
  • 4.0
    People
  • 4.0
    Atmosphere
2016.03.23

Dla zaangażowanych i samodzielnych

Pros
  • elastyczne godziny pracy
  • urlopy i chorobowe bez względu na rodzaj umowy
  • stawianie na dużą samodzielność, zaangażowanie i kreatywność
  • komfortowe, oryginalne biuro
Cons
  • demotywujący, kwartalny system oceny pracy
  • brak komunikacji w firmie
  • niekonkurencyjne wynagrodzenie na niskich i średnich stanowiskach
  • niektórzy kierownicy dość ekscentryczni we współpracy
Anonymously, nadal pracuje w ZnanyLekarz.pl
4.0
  • 4.0
    Salary
  • 3.0
    Development opportunities
  • 3.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
2016.02.08

Doskonałe miejsce do pracy

Pros
  • godziny pracy
Cons
  • rozwój
Tips for the employer

Większe szanse rozwojowe byłyby dużym atutem i wychodzenie w tej sprawie z inicjatywą przez pracodawcę.

Anonymously, pracował(a) w ZnanyLekarz.pl ponad 2 lata temu
3.4
  • 3.0
    Salary
  • 3.0
    Development opportunities
  • 1.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
2016.01.26

Fajny startup z możliwością rozwoju, na pewno dla ambitnych i lubiących swoją pracę

Pros
  • godziny pracy
  • atmosfera
  • biuro
Cons
  • przepływ informacji
Anonymously, nadal pracuje w ZnanyLekarz.pl
4.6
  • 4.0
    Salary
  • 5.0
    Development opportunities
  • 4.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
2015.11.15

wyniki się bardzo liczą, super atmosfera i międzynarodowo!

Pros
  • super ludzie
  • samodzielność (V2MOMy)
  • duży wpływ na wyniki firmy
Cons
  • benefity, no ale to startup w końcu
  • więcej info co się dzieje - jesteśmy duzi już i w wielu krajach, fajnie jakby było cały czas wiadomo co się dzieje