Work Service S.A.

Consulting, Human Resources

Employees reviews

Reliable reviews only
We care about credibility and your trust, therefore we do not allow employers to moderate or remove reviews.

Anonymously, pracował(a) w Work Service S.A. ponad 2 lata temu
3.2
  • 1.0
    Salary
  • 5.0
    Development opportunities
  • 1.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 4.0
    Atmosphere
2019.08.04

Firma na start w HR

Pros
  • Samodzielne stanowiska
Cons
  • Wynagrodzenie
Anonymously, pracował(a) w Work Service S.A. ponad 2 lata temu
3.0
  • 2.0
    Salary
  • 2.0
    Development opportunities
  • 2.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 4.0
    Atmosphere
2019.05.02

Firma dla ludzi poszukujących doświadczenia

Pros
  • Godziny pracy
  • Ludzie i panująca atmosfera
Cons
  • Niskie wynagrodzenie
  • Brak możliwości rozwoju zawodowego
Tips for the employer

Napewno zmiana kadry kierowniczej. Kierownik powinien wspierać swoich pracowników a nie tłamsić ich zapał do pracy. Być może sami boją się o swój stołek?

Hostessa, pracował(a) w Work Service S.A. ponad 2 lata temu
1.0
  • 1.0
    Salary
  • 1.0
    Development opportunities
  • 1.0
    Benefits
  • 1.0
    People
  • 1.0
    Atmosphere
2018.12.18

Porażka

Pros
  • godziny pracy
Cons
  • wynagrodzenie
Tips for the employer

Brak wynagrodzenia na czas oraz brak odpowiedzi telefonicznych oraz mailowych

Anonymously, pracował(a) w Work Service S.A. ponad 3 lata temu
2.8
  • 2.0
    Salary
  • 1.0
    Development opportunities
  • 1.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
2018.08.08

firma jak firma, cudów nie ma

Pros
  • 8-16 pon-pt
Cons
  • brak szkoleń, zero szans rozwoju
Monika Synowiecka, Specjalista ds. rekrutacji, pracowała w Work Service S.A. ponad 3 lata temu
4.2
  • 3.0
    Salary
  • 4.0
    Development opportunities
  • 4.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
Monika Synowiecka
2018.06.05

Zdecydowanie polecam

Pros
  • Bardzo miła atmosfera w pracy
  • Duża samodzielność w pracy
  • Możliwość rozwoju
Cons
  • czasami stres
Anonymously, pracował(a) w Work Service S.A.
3.2
  • 2.0
    Salary
  • 4.0
    Development opportunities
  • 2.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 3.0
    Atmosphere
2018.03.23

Są plusy, są minusy. Jak wszędzie.

Pros
  • atmosfera
  • wysoki standard biura
Cons
  • niskie wynagrodzenie
  • mała elastyczność i swoboda w działaniu
  • brak szkoleń
  • słaba oferta benefitów
Tips for the employer

Dać więcej pola do wykazania się inicjatywą pracownikom, którzy chcą się rozwijać. Wprowadzić system premiowy, aby wzmocnić motywację pracowników. Komunikować jasno zmiany w organizacji. Nie bać się inwestować w rozwój pracowników.

Kasjer-sprzedawca, pracował(a) w Work Service S.A. ponad 3 lata temu
2.0
  • 3.0
    Salary
  • 2.0
    Development opportunities
  • 1.0
    Benefits
  • 2.0
    People
  • 2.0
    Atmosphere
2018.02.06

Agencja pracy

Pros
  • Godziny pracy
Cons
  • Stres
Tips for the employer

Czytać dokładnie CV aby nie było problemu z przyjęciem u pracodawcy gdy ktoś jest niepełnosprawny.

starszy specjalista ds. kadr i płac, pracował(a) w Work Service S.A. ponad 2 lata temu
3.4
  • 2.0
    Salary
  • 4.0
    Development opportunities
  • 1.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
2017.12.22

Dobre miejsce dla początkujących

Pros
  • ludzie
  • atmosfera
  • możliwość rozwoju i awansu
  • elastyczne godziny pracy
Cons
  • stres
  • wynagrodzenie i brak premii
  • duża odpowiedzialność
  • korporacyjne "decyzje biznesowe"
Tips for the employer

Firma idealna dla osób które chcą zacząć swoją pracę w kadrach, można się dużo nauczyć i jest szansa na rozwój i awans. Niestety brakuje szkoleń stanowiskowych - więc każdy uczy się od każdego. Plusem są ludzie którzy tworzą świetną atmosferę, minusem są niskie zarobki w porównaniu do innych firm, a duże wymagania i obciążenia.

Anonymously, pracował(a) w Work Service S.A. ponad 3 lata temu
1.4
  • 1.0
    Salary
  • 1.0
    Development opportunities
  • 1.0
    Benefits
  • 2.0
    People
  • 2.0
    Atmosphere
2017.12.20

Firma nie wywiązywała się z obietnic, koordynatorzy kłamali jak z nut.

Pros
  • wspomnienia turystyczne
Cons
  • Stres
  • Zła organizacja wszystkiego
Tips for the employer

Ludzi nie wolno traktować przedmiotowo a trzeba traktować podmiotowo.

Anonymously, pracował(a) w Work Service S.A. ponad 2 lata temu
2.8
  • 2.0
    Salary
  • 1.0
    Development opportunities
  • 3.0
    Benefits
  • 4.0
    People
  • 4.0
    Atmosphere
2017.12.06

Firma OK na początek kariery

Pros
  • atmosfera pracy w oddziale
  • karta multisport
Cons
  • niskie wynagrodzenie
  • brak szkoleń
  • brak możliwości rozwoju
  • niewielka możliwość awansu
Tips for the employer

Work Service to firma, która w tym samym roku potrafi zapewnić pracowników o tym, że chce o nich dbać, pomóc im się rozwijać, wprowadza benefity, a niedługo po tym ogłasza, że ze względu na oszczędności musi zredukować część etatów. Niskie wynagrodzenia i brak możliwości rozwoju powoduje, że nie jest to firma, w której chciałoby się zagrzać miejsce na dłużej. Najmocniejszym plusem firmy są jej szeregowi pracownicy, przyjazna atmosfera, którą tworzą. Firma daje możliwość zdobycia trochę doświadczenia na początek kariery, ale później już jest tylko stagnacja. Brakuje szkoleń, możliwości jasnej ścieżki awansu, nowych projektów/wyzwań oraz podwyżek.