Idea Getin Leasing S.A.

Miscellaneous

Employees reviews

Reliable reviews only
We care about credibility and your trust, therefore we do not allow employers to moderate or remove reviews.

Anonymously, pracował(a) w Idea Getin Leasing S.A. ponad 3 lata temu
3.0
  • 3.0
    Salary
  • 3.0
    Development opportunities
  • 4.0
    Benefits
  • 3.0
    People
  • 2.0
    Atmosphere
2019.05.20

zimna korporacja

Pros
  • benefity poza płacowe
Cons
  • zimna korporacja
  • zimna kadra zarządzająca
  • brak przejrzystości procedur
Tips for the employer

Spółka wchłonęła Getin Leasing która była spółką z ułańską fantazją co do tworzenia nowych produktów do sprzedaży, ze świetną kadrą zarządzającą a wszystko zostało wchłonięte i zepsute i zamienione na zimną korporacyjną machinę jedynie do wyzysku handlowców i klientów. Popsuła się oferta i popsuje się w końcu obsługa klienta.

Anonymously, pracował(a) w Idea Getin Leasing S.A. ponad 3 lata temu
4.0
  • 5.0
    Salary
  • 4.0
    Development opportunities
  • 3.0
    Benefits
  • 4.0
    People
  • 4.0
    Atmosphere
2019.03.04

Kiedyś była rozwojowa.

Pros
  • 8-10
Cons
  • stress
Młodszy specjalista, pracował(a) w Idea Getin Leasing S.A. ponad 3 lata temu
2.0
  • 3.0
    Salary
  • 1.0
    Development opportunities
  • 3.0
    Benefits
  • 1.0
    People
  • 2.0
    Atmosphere
2019.02.20

Korpo

Pros
  • Chyba brak
Cons
  • Za duzo by pisac, ale wole zostać tym kim jestem...
Anonymously, pracował(a) w Idea Getin Leasing S.A. ponad 3 lata temu
4.4
  • 4.0
    Salary
  • 4.0
    Development opportunities
  • 4.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
2018.10.02

Jeśli lubisz gdy cały czas "coś się dzieje", niestraszne Ci wyzwania i nieustanne zmiany to zapraszam do nas :)

Pros
  • Elastyczne godziny pracy
  • Możliwość rozwoju zawodowego i osobistego poprzez możliwość udziału w ciekawych szkoleniach czy projektach
  • Przyjazna atmosfera i fajni ludzie
  • Stabilność zatrudnienia, liczne benefity pozapłacowe, wypłata zawsze w terminie
Cons
  • Ciągłe zmiany wprowadzające chaos i bałagan, który "spala" energię pracowników, generuje dodatkowe zadania i nierzadko nadgodziny
  • Brak spójnej polityki zarządzania spółką
  • Praca pod presją czasu
  • Stres
Anonymously, pracował(a) w Idea Getin Leasing S.A. ponad 3 lata temu
3.2
  • 4.0
    Salary
  • 1.0
    Development opportunities
  • 4.0
    Benefits
  • 4.0
    People
  • 3.0
    Atmosphere
2018.05.30

Zależy kto co lubi

Pros
  • Prowizje
Cons
  • Brak umowy o prace. Brak możliwości rozwoju. Pracownik jest nikim ma robić albo spadać
Tips for the employer

Firma jako firma jest ok. Natomiast nie potrafi dbać o swoich pracowników. Teraz chyba każdy się boi o stołek wiec podwładni się nie liczą. Praca fajna na chwile bo nigdy nie ma pewności co będzie za chwile.

Mirella S., Doradca klienta, pracowała w Idea Getin Leasing S.A. ponad 3 lata temu
4.6
  • 5.0
    Salary
  • 5.0
    Development opportunities
  • 3.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
Mirella S.
2018.04.04

Super procedury!!!! Fajna atmosfera!

Pros
  • szybki proces, super atmosfera
Cons
  • słaba renoma firmy
Anonymously, nadal pracuje w Idea Getin Leasing S.A.
5.0
  • 5.0
    Salary
  • 5.0
    Development opportunities
  • 5.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
2018.02.13

Jeśli ktoś chce pracować, to może dużo osiągnąć.Polecam!!!

Pros
  • wynagrodzenie, kadra, socjal
Cons
  • stres-jak wszedzie chybaw pracy z klientem
Anonymously, nadal pracuje w Idea Getin Leasing S.A.
4.4
  • 4.0
    Salary
  • 4.0
    Development opportunities
  • 4.0
    Benefits
  • 5.0
    People
  • 5.0
    Atmosphere
2018.02.07

Polecam!

Pros
  • Fantastyczna atmosfera, dostępna kadra menedżerska
Cons
  • Praca "po godzinach", ale warto :)
Anonymously, pracował(a) w Idea Getin Leasing S.A. ponad 3 lata temu
3.8
  • 4.0
    Salary
  • 3.0
    Development opportunities
  • 4.0
    Benefits
  • 4.0
    People
  • 4.0
    Atmosphere
2017.11.18

Bardzo rzetelny pracodawca

Pros
  • Otwarci przełożeni (Zarząd)
Cons
  • Stres
Anonymously, nadal pracuje w Idea Getin Leasing S.A.
4.4
  • 5.0
    Salary
  • 5.0
    Development opportunities
  • 4.0
    Benefits
  • 4.0
    People
  • 4.0
    Atmosphere
2017.01.09

Miła atmosfera, brak stresu!

Pros
  • wynagrodzenie
Cons
  • brak umowy