Języki
angielski
biegły
Doświadczenie zawodowe
Konsultant i Trener Sztuki Restauracyjnej
-Przygotowanie konspektu szkoleń;
-Merytoryczna organizacja szkolenia;
-Przygotowanie materiałów szkoleniowych;
-Prowadzenie szkoleń z zakresu managera gastronomii;
-Egzaminowanie uczestników szkoleń
-Merytoryczna organizacja szkolenia;
-Przygotowanie materiałów szkoleniowych;
-Prowadzenie szkoleń z zakresu managera gastronomii;
-Egzaminowanie uczestników szkoleń
Koordynator Działu Sprzedaży / Zastępca Kierownika Działu Bankietów i Konferencji
Koordynator sprzedaży bankietów i konferencji (15.11.2006-15.05.2008)
-Zarządzanie rezerwacjami sal konferencyjnych;
-Utrzymywanie efektywnej współpracy z klientami (nadzór nad przygotowaniami związanymi z organizacją imprez);
-Sprzedaż przez telefon a także bezpośrednio imprez bankietowych i konferencji
-Treningi z zakresu wprowadzania nowych standardów;
-Organizacja i koordynacja konferencji i bankietów;
-Planowanie i zawieranie kontraktów z przedstawicielami firm, grup konferencyjnych i turystycznych;
-Realizacja celów finansowych;
-Przygotowanie raportów z przebiegu konferencji i spotkań biznesowych;
-Analiza bazy planowanych imprez.
Zastępca kierownika działu bankietów (15.03.2003-15.11.2006)
-Administrowanie działem bankietów;
-Rekrutacja nowych pracowników;
-Oceny okresowe personelu;
-Organizacja oraz prowadzenie szkoleń pracowniczych
-Wprowadzanie nowych standardów sieciowych poprzez organizowanie szkoleń wewnętrznych;
-Uczestnictwo w zawieraniu kontraktów z przedstawicielami firm, grup konferencyjnych i turystycznych;
-Zarządzanie i kontrola budżetem działu;
-Planowanie, organizowanie i nadzorowanie konferencji i bankietów.
-Zarządzanie rezerwacjami sal konferencyjnych;
-Utrzymywanie efektywnej współpracy z klientami (nadzór nad przygotowaniami związanymi z organizacją imprez);
-Sprzedaż przez telefon a także bezpośrednio imprez bankietowych i konferencji
-Treningi z zakresu wprowadzania nowych standardów;
-Organizacja i koordynacja konferencji i bankietów;
-Planowanie i zawieranie kontraktów z przedstawicielami firm, grup konferencyjnych i turystycznych;
-Realizacja celów finansowych;
-Przygotowanie raportów z przebiegu konferencji i spotkań biznesowych;
-Analiza bazy planowanych imprez.
Zastępca kierownika działu bankietów (15.03.2003-15.11.2006)
-Administrowanie działem bankietów;
-Rekrutacja nowych pracowników;
-Oceny okresowe personelu;
-Organizacja oraz prowadzenie szkoleń pracowniczych
-Wprowadzanie nowych standardów sieciowych poprzez organizowanie szkoleń wewnętrznych;
-Uczestnictwo w zawieraniu kontraktów z przedstawicielami firm, grup konferencyjnych i turystycznych;
-Zarządzanie i kontrola budżetem działu;
-Planowanie, organizowanie i nadzorowanie konferencji i bankietów.
Kierownik zmiany w dziale bankietów i restauracji
-Oceny okresowe personelu;
-Bezpośrednia obsługa gości w zakresie usług prowadzonych przez hotel(room service, restauracja);
-Organizowanie bankietów i konferencji - przygotowanie sal konferencyjnych, (serwis, multimedia, wyposażenie techniczne);
-Bezpośredni kontakt z organizatorami grup;
-Pomoc w rekrutacji oraz szkolenie nowych pracowników.
-Bezpośrednia obsługa gości w zakresie usług prowadzonych przez hotel(room service, restauracja);
-Organizowanie bankietów i konferencji - przygotowanie sal konferencyjnych, (serwis, multimedia, wyposażenie techniczne);
-Bezpośredni kontakt z organizatorami grup;
-Pomoc w rekrutacji oraz szkolenie nowych pracowników.
Szkolenia i kursy
17.08-15.09.2011 Kurs pedagogiczny dla instruktorów praktycznej nauki zawodu,
Szkolenie: 08-11.01.2010 Ocena okresowa pracowników
Szkolenie: 17-19.01.2010 Praca z systemem POS Administrator
Szkolenie: 25-26.04.2007 Strategia „Blue Ocean” we współczesnym marketingu
Szkolenie: 21-23.06.2006 oraz 23-25.10.2006 Wprowadzanie nowych standardów w hotelach Starwood
Szkolenie: 21-22.11.2005, Komunikacja w zarządzaniu
Szkolenie: 21.07.2004, Ocena ryzyka zawodowego
Szkolenie: 21-22.07.2004, Zarządzanie
Szkolenie: 22-23.04.2004, Coaching
Szkolenie: 24-25.03.2004, Train the Trainer
Szkolenie: 08-11.01.2010 Ocena okresowa pracowników
Szkolenie: 17-19.01.2010 Praca z systemem POS Administrator
Szkolenie: 25-26.04.2007 Strategia „Blue Ocean” we współczesnym marketingu
Szkolenie: 21-23.06.2006 oraz 23-25.10.2006 Wprowadzanie nowych standardów w hotelach Starwood
Szkolenie: 21-22.11.2005, Komunikacja w zarządzaniu
Szkolenie: 21.07.2004, Ocena ryzyka zawodowego
Szkolenie: 21-22.07.2004, Zarządzanie
Szkolenie: 22-23.04.2004, Coaching
Szkolenie: 24-25.03.2004, Train the Trainer
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Gastronomia, hotelarstwo, literatura z zakresu historii, sport (piłka nożna)
Inne
ewentualna możliwość zmiany miejsca zamieszkania
Grupy
ABY POMÓC W 48 GODZIN
Grupa ta ma na celu umożliwienie jej uczestnikom szybkie reagowanie na wzajemne potrzeby, nie tylko w wydaniu biznesowym. W założeniu skierowana do jak najszerszego ogrona osób, gdyż nigdy nie
coaching
Coaching to wyjątkowa i skuteczna forma pracy na różnych obszarów i osób które oczekują ,,czegoś" od zycia co pozwoli ,,złąpać wiatr w żagle" by móc dotrzeć tam gdzie czują się spełnieni i
CV Centre
Grupa, gdzie uzyskacie informacje, jak kompleksowo przygotować się do zmiany, lub poszukiwania pracy. Otrzymacie poradę, jak napisać dokumenty aplikacyjne, zaprezentować podczas rozmowy i otrzymać inf
FOTOGRAFIA DLA WSZYSTKICH
FOTOGRAFIA przez duże "F" - nie tylko dla profesionalistów.
FOTOGRAFIA - Twardy Orzech Do Zgryzienia???
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.
Hotelarskie ciekawostki
Informacje , ciekawostki, najnowsze newsy ze świata hotelarskiego. Najświeższe fakty, nowe otwarcia i coś na wesoło - humor hotelarski.
Kino
Kinomaniacy, przyłaczcie się! Może ktoś oglądał ostatnio ciekawy film, albo chce pogadać o swoim ulubionym reżyserze, aktorze, filmowej scenie.
Kuchnia włoska. La Cucina Italiana.
Makaron, makaron i jeszcze raz makaron. Ale nie tylko, sprawdź jak wspaniały jest ten świat!
Kuchnie świata
Wszystko na temat kuchni i technik gotowania.
Co i gdzie można zjeść. Najsmaczniejsze potrawy i najlepsze restauracje.