Sergiusz Wolak

Sergiusz Wolak

General Manager, Club and Restaurant EL PRESIDENTE

Nieporęt, mazowieckie

Podsumowanie

    General Manager

    Club and Restaurant EL PRESIDENTE

    od lipca 2010 (od 3 lat i 10 miesięcy)
    - ZARZĄDZANIE KLUBEM, m.in.;
    - organizacja pracy lokalu i pracowników (barmanów, kelnerów i kucharzy);
    - social media;
    - HR;
    - finanse klubu;
    - tworzenie i składanie ofert nowym klientom;
    - remanenty;
    - organizacja imprez zamkniętych;
    - podtrzymywanie kontaktów z kontrahentami;
    Przedstawiciel Handlowy

    J M Projekt Sp. z o.o.

    luty 2010 - sierpień 2010 (przez 7 miesięcy)
    - przygotowywanie i przeprowadzanie prezentacji produktowych;
    - planowanie i raportowanie działań;
    - przygotowywanie baz danych różnych grup klientów;
    - budowanie dobrych relacji z klientami;
    - pozyskiwanie nowych klientów;
    - nadzór nad jakością wykonywanych usług;
    - nadzór nad pracownikami wykonującymi prace usługowe dla firmy;
    Przedstawiciel Handlowy

    H S Konekt Sp. z o.o.

    luty 2009 - luty 2010 (przez 1 rok i 1 miesiąc)
    - oferowanie produktów firmy;
    - przygotowywanie i przeprowadzanie prezentacji produktowych;
    - planowanie i raportowanie działań;
    - przygotowywanie baz danych różnych grup klientów;
    - budowanie dobrych relacji z klientami;
    - pozyskiwanie nowych klientów;
    Zarządzanie małą gastronomią

    Pizzeria & Pub „New Port”

    luty 2008 - luty 2009 (przez 1 rok i 1 miesiąc)

    Edukacja

    Turystyka i Rekreacja, magisterskie

    Wyższa Szkoła Ekonomiczna ALMAMER

    wrzesień 2006 - czerwiec 2008 (przez 1 rok i 10 miesięcy)
    Zarządzanie w Turystyce i Hotelarstwie, licencjackie

    Wyższa Szkoła Organizacji Turystyki i Hotelarstwa GROMADA

    wrzesień 2003 - czerwiec 2006 (przez 2 lata i 10 miesięcy)

    Języki

    Angielski

    dobry

    Informacje dodatkowe

    Przebyte kursy

    - Szkolenie z zakresu marketingu w kontekście prowadzania nowego produktu na rynek gastronomiczny;
    - Szkolenie z zakresu - ”Marketing Firmy Gastronomicznej” BESTIN CLASS Horeca Management Program;
    - Ratownik WOPR;
    - Sternik Motorowodny;
    - kurs wspinaczki;
    - kurs nurkowania;

    Organizacje

    WOPR

    Hobby

    - turystyka (podróże oraz poznawanie nowych kultur);
    - sport (pływanie, koszykówka, sporty walki);
    - film;
    - książka;
    - muzyka;
    - gastronomia;