Piotr Stachecki

Właściciel, BROW-KONSULTANT Piotr Stachecki
Poznań, wielkopolskie

Doświadczenie zawodowe

Logo
Właściciel
BROW-KONSULTANT Piotr Stachecki
Szkolenia, doradztwo techniczno technologiczne w browarnictwie przemysłowym i rzemieślniczym.
Kompania Piwowarska S.A.
Piwowar Produkcji
Nadzór technologiczny nad procesem produkcji piwa.

Szkolenia i kursy

1980-1981 Kurs Młodych Specjalistów w zawodzie Kucharza - Armia Polska
1998 Kurs „ Mistrz Menadżerem Produkcji”
1999 IV Szkoła Technologii Fermentacji
2002 Seminarium z zakresu Mikrobiologii Browarnictwa
2003 Szkolenie „ Zarządzanie organizacją w świetle wymagań norm ISO”
2004 Szkolenie „ Negocjacje nastawione na Współpracę”
2005 Kurs z Browarnictwa Zaawansowanego
2006 XI Szkoła Technologii Fermentacji „ Trendy w Technologii i Marketingu”
2007 Kurs „ Zarządzanie Projektem”
2008 Kurs „ Technika Prowadzenia szkoleń”
2010 Seminarium „ Jakość surowców Piwowarskich a Dobra Jakość Piwa”
2011 Kurs „ Wywieranie wpływów”
2012 Kurs Szacunek 360 stopni, szacunek, feedback, uznanie”

Edukacja

Logo
Technologia Żywności, magisterskie
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Logo
, inżynierskie
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Specjalizacje

Produkcja
Zarządzanie produkcją
Produkcja
Technologia

Zainteresowania

Genealogia, historia wojskowości, Armia Wielkopolska i Powstanie Wielkopolskie

Inne

Certyfikat World Class Manufacturing”- tytuł Pracownika Klasy Światowej
Certyfikat i tytuł Auditora Wewnętrznego Poziomu 1 w zakresie „ Global Brewing Standards (GBS)
Certyfikat Auditora Wewnętrznego ISO 9001:2008 Rej. W IRCA
Certificate of Successful Completion Internal Quality Managenent System (QMS) Auditor Training Course

Grupy

Praca w przemyśle spożywczym
Praca w przemyśle spożywczym
Grupa zrzeszająca pracowników przemysłu spożywczego