Paweł Tatarka

Kierownik regionalny, THAI WOK Sp. z o.o.
Warszawa, mazowieckie

Umiejętności

Microsoft Excel Microsoft Word informacja zwrotna praca pod presją czasu Prawo jazdy kat B praca w zespole organizacja pracy własnej i podległych pracownikó delegowanie zadań Raportowanie i analizy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Kierownik regionalny
THAI WOK Sp. z o.o.
Zarządzanie pracą podległego regionu woj. Mazowieckie
Planowanie i analiza planów sprzedażowych
Raportowanie przed zarządem spółki wyników regionu
Kontrola i analiza raportów wynikowo/kosztowych lokali
Rozwijanie pracowników
Rekrutacja
Zatwierdzanie i udział w tworzeniu akcji marketingowych
Tworzenie procedur wewnętrznych i standardów pracy
Przygotowywanie dokumentacji personalnej, naliczanie wynagrodzeń
Kontrola HACCP
Kontrola nad właściwą gospodarką magazynową
Prace przygotowawcze do otwarć nowych lokalizacji
Rozpatrywanie reklamacji klientów spływających do centrali
Dbałość o właściwy wizerunek firmy
Rossmann Supermarkety Drogeryjne Polska Sp z o.o.
Samodzielny Kierownik sklepu - Galeria Mokotów
-Bezpośrednie raportowanie do Dyrektora Sprzedaży
-Zapewnienie obsługi klienta na najwyższym poziomie wg. standardów firmy .
-Zarządzanie ok.40 osobowym zespołem .
-Szkolenia i wdrażanie nowych pracowników.
-Otwarcie sklepu ( przygotowania do otwarcia nowego sklepu, przyjęcie całego towaru, organizacja pracy nowgo zespołu, współpraca z zespołem technicznym, planowe wywiązanie się z terminów ).
-Kontrola budżetu miesięcznego i realizowanie go na najwyższym poziomie.
-Kontrola towaru - analizy sprzedaży.
-Praca z towarem ( kontrola poziomu zatowarowania w poszczególnych działach adekwatnie do sprzedaży tych produktów ).
-Organizacja ekspozyji produktu w sklepie - zgodnie z wytycznymi centrali.
-Organizacja i produktywność dostaw, organizacja i kontrola magazynu , regularne uzupełnienia towaru na sklepie .
-Korekty rozbieżności w towarze.
-Przesunięcia towaru - transfery pomiędzy sklepami.
-Szkolenia pracownicze z obsługi klienta.
-Ewidencja i kontrola budżetu godzin ( układnie grafików miesięczych, organizacja rocznego grafiku urlopów).
-Rozliczenia systemu kasowego - dzienne raporty, zamknięcia miesiąca, konwoje.
-Regularne inwentaryzacje towaru.
-Przygotowanie dokumentów dla centrali - umowy zlecenia, szkolenia pracowników, raporty kasowe.
-Współpraca z działem techniczym - regularne naprawy sklepu, kontrola kosztów i wydatków.
-Rozpatrywanie reklamacji.
-Kontrola pracy zespołu i sklepu zgodna z zasadami funkcjonowania firmy Rossmann.
-Rozwój pracowników ( szkolenia wyłaniające potencjalne talenty ).
-Szkolenie kierowników na terenie Warszawy i ocena ich pracy.
-Szkolenie nowych kierowników/ zastępców/asystentów z rekrutacji zewnętrznej.
-Rekrutowanie pracowników na stanowisko kasjer-sprzedawca, asystent.
-Wsparcie kierowników z regionu sprzedaży w codziennej pracy.
Lidl Polska
Kierownik Sklepu
Zarządzanie podległym zespołem ;
Przygotowywanie zamówień i kontrola stanów magazynowych;
Przygotowywanie raportów finansowych, kontrola kosztów;
Układanie planów pracy;
Rekrutacja pracowników;
Tworzenie nowej struktury managerskiej w sklepie;
Kontrola HACCP.
Polskie Pierogarnie Sp. z o.o.
Manager Restauracji Zapiecek
Zarządzanie podległym zespołem;
Kontrola nad właściwą jakością serwowanych dań;
Przygotowywanie zamówień i kontrola stanów magazynowych;
Przygotowywanie raportów finansowych i kontrola kosztów,
Przygotowywanie dokumentacji personalnej, naliczanie wynagrodzeń;
Kontrola HACCP;
Rekrutacja pracowników;
Dbałość o właściwy wizerunek firmy.
AmRest Holdings SE
Z-ca Kierownika Restauracji KFC
Zarządzanie podległym zespołem;
Kontrola nad właściwą jakością serwowanych potraw;
Kontrola HACCP;
Przygotowywanie grafików;
Przygotowywanie raportów finansowych i kontrola kosztów,
Przygotowywanie dokumentacji personalnej, świadectwa pracy;
Budowanie zespołu, rekrutacja nowych pracowników;
Dbałość o właściwy wizerunek firmy.
Polskie Pierogarnie Sp. z o.o.
Manager Restauracji Zapiecek
Zarządzanie podległym zespołem;
Kontrola nad właściwą jakością serwowanych dań;
Przygotowywanie zamówień i kontrola stanów magazynowych;
Przygotowywanie raportów finansowych i kontrola kosztów,
Przygotowywanie dokumentacji personalnej, naliczanie wynagrodzeń;
Kontrola HACCP;
Rekrutacja pracowników;
Dbałość o właściwy wizerunek firmy.
Inditex
Regionalny Główny Kasjer
Zarządzanie pracą działu kas w miastach : Warszawa, Gdańsk, Bydgoszcz, Białystok, Koszalin;
Prowadzenie szkoleń i wdrażanie nowych standardów firmy;
Weryfikacja wiedzy i kontrola pracy;
Rekrutacja do zespołu kasowego;
Kontrola raportów finansowych w podległych miastach i przygotowywanie zestawień.
PULL & BEAR Polska Sp. z o. o.
Sprzedawca/Główny Kasjer
Pełnienie funkcji kierownika sklepu;
Przygotowywanie zamówień;
Przygotowywanie i kontrola nad raportami finansowymi sklepu;
Układanie grafików;
Kontrola nad pracą sklepu i zespołu .

Edukacja

Logo
Prowadzenie małej firmy, średnie
Technikum Ekonomiczne Nr. 8 w Warszawie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Sprzedaż
Inne