Paweł Dawiskiba

Paweł Dawiskiba

Dyrektor, Krajowa Spółka Cukrowa Cukrownia Kluczewo

Stargard Szczeciński , (Poznań, zachodniopomorskie

Podsumowanie

     wieloletnie doświadczenie w kierowaniu zakładami produkcyjnymi zatrudniającymi od 150 do 250 pracowników
     doświadczenie w organizacji i realizacji procesów sprzedaży w organizacji o rozbudowanej struktu-rze (27 jednostek organizacyjnych, średnioroczne zatrudnienie ponad 4.000 pracowników)
    Dyrektor

    Krajowa Spółka Cukrowa Cukrownia Kluczewo

    od grudnia 2002 (od 11 lat i 5 miesięcy)

    Edukacja

    współpraca z L'Ecole Central de Paris, studia podyplomowe

    Francuska Szkoła Zarządzania Przemysłowego przy Politechnice Szczecińskiej

    marzec 1993 - czerwiec 1994 (przez 1 rok i 4 miesiące)
    Wydział Rolniczy, magisterskie

    Akademia Rolnicza w Szczecinie

    październik 1987 - czerwiec 1993 (przez 5 lat i 9 miesięcy)

    Języki

    Francuski

    dobry

    Angielski

    podstawowy

    Informacje dodatkowe

    Przebyte kursy

    2006 uczestnictwo w szkoleniu: Integracja Systemu Zarządzania Jakością wg PN-EN ISO 9001:2001 i Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg PN-EN ISO 22000:2006
    2005 Kurs dot. Bezpieczeństwa i Higieny Pracy dla pracodawców, metody dotyczące instruktażu szczegółowego w zakresie bhp i p.poż
    2003 Szkolenie: HACCP „System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli”
    1998 Kurs Dla Kandydatów Na Członków Rad Nadzorczych


    Organizacje


    Członek Stowarzyszenia SAGE - Stowarzyszenie Absolwentów Grandes Ecoles

    Hobby

    fotografika, folklor, podróze