Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Zastępca Kierownika Działu Kontroli Jakości
- prowadzenie systemów jakościowych HACCP oraz BRC
- sporządzanie dokumentacji oraz aktualizacja bieżącej zgodnie z systemami jakościowymi oraz aktami prawnymi
- nadzór nad bieżącą produkcją
- przeprowadzanie auditów wewnętrznych
- rozpatrywanie zgłoszonych reklamacji i terminowe przygotowanie odpowiedzi dla odbiorców
- organizacja i przeprowadzanie szkoleń dla nadzoru i załogi produkcyjnej w zakresie zasad GMP/GHP oraz wybranych procedur systemu HACCP
- przygotowywanie prób do badań mikrobiologicznych i fizykochemicznych
- zarządzanie zespołem pod nieobecność kierownika działu
- sporządzanie dokumentacji oraz aktualizacja bieżącej zgodnie z systemami jakościowymi oraz aktami prawnymi
- nadzór nad bieżącą produkcją
- przeprowadzanie auditów wewnętrznych
- rozpatrywanie zgłoszonych reklamacji i terminowe przygotowanie odpowiedzi dla odbiorców
- organizacja i przeprowadzanie szkoleń dla nadzoru i załogi produkcyjnej w zakresie zasad GMP/GHP oraz wybranych procedur systemu HACCP
- przygotowywanie prób do badań mikrobiologicznych i fizykochemicznych
- zarządzanie zespołem pod nieobecność kierownika działu
Szkolenia i kursy
- Food Defence . Ochrona żywności i napojów przed celowym skażeniem
- Audytor wewnętrzny standardu BRC Global Standard for Food Safety
- Praktyczne zastosowanie metod analizy sensorycznej w bieżącej ocenie i doskonaleniu produktów w połączeniu z warsztatami
- Wymagania standardów sieci handlowych
- Audytor wewnętrzny standardu BRC Global Standard for Food Safety
- Praktyczne zastosowanie metod analizy sensorycznej w bieżącej ocenie i doskonaleniu produktów w połączeniu z warsztatami
- Wymagania standardów sieci handlowych