Umiejętności
Marketing
Media
Public Relations
Publikacje
Rekreacja
Turystyka
obsługa urządzeń biurowych (telefon, fax, ksero, skan)
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Event Menager
Centrum Konferencyjno Bankietowe Park na Wojskiego
- sprzedaż i nadzór nad imprezami
- nadzór nad personelem
- nadzór nad kuchnią, współtworzenie menu, nadzór nad kosztami
- nadzór nad częścią hotelową
- bezpośredni kontakt z gośćmi - klientami i podwykonawcami
- prowadzenie rozliczeń , podpisywanie umów
- koordynacja i nadzór nad sprzedanymi eventami
- nadzór nad personelem
- nadzór nad kuchnią, współtworzenie menu, nadzór nad kosztami
- nadzór nad częścią hotelową
- bezpośredni kontakt z gośćmi - klientami i podwykonawcami
- prowadzenie rozliczeń , podpisywanie umów
- koordynacja i nadzór nad sprzedanymi eventami
Właściciel
Różne Smaki Grabinski Michał - własna działalność
• Bankiet Serwis –Andrzej Gołębiewski
-kierownik zespołu kelnerów
• Wiernicka Catering
-kompleksowa organizacja i nadzór nad wykonaniem zleceń.
• „Różne Smaki” Własna działalność gospodarcza catering od 2009 – 0becnie.
Prowadzenie własnej firmy, zatrudnienie personelu, wykonywanie zleceń cateringowych, pełna obsługa własnej działalności,
• Ambasada Królestwa Szwecji – organizacja i nadzór nad personelem serwisowym,
-kierownik zespołu kelnerów
• Wiernicka Catering
-kompleksowa organizacja i nadzór nad wykonaniem zleceń.
• „Różne Smaki” Własna działalność gospodarcza catering od 2009 – 0becnie.
Prowadzenie własnej firmy, zatrudnienie personelu, wykonywanie zleceń cateringowych, pełna obsługa własnej działalności,
• Ambasada Królestwa Szwecji – organizacja i nadzór nad personelem serwisowym,
Menager lokalu
Tratoria Gaga obecnie la Foresta
Menager lokalu
Trattoria pizzeria „GaGa” ul Kasprowicza 103 a, zmiana nazwy na „LaForesta”
Zakres obowiązków:
Prowadzenie rozliczeń zmianowych, wystawianie faktur, nadzór nad płatnościami.
Nadzór nad sprzedażą.
Nadzorowanie i kontrola nad personelem restauracyjnym.
Rekrutacja personelu.
Sprzedaż i przygotowanie imprez wewnętrznych i cateringowych.
Remanenty magazynowe.
Zamawianie towaru i kontakty z handlowcami.
Dbanie o pozytywny wizerunek firmy.
Pomoc i praca we wszystkich strefach restauracji.
Układanie karty menu.
Dbanie o dobre relacje z gościem.
Szkolenie personelu serwisowego.
Organizacja cateringu.
Trattoria pizzeria „GaGa” ul Kasprowicza 103 a, zmiana nazwy na „LaForesta”
Zakres obowiązków:
Prowadzenie rozliczeń zmianowych, wystawianie faktur, nadzór nad płatnościami.
Nadzór nad sprzedażą.
Nadzorowanie i kontrola nad personelem restauracyjnym.
Rekrutacja personelu.
Sprzedaż i przygotowanie imprez wewnętrznych i cateringowych.
Remanenty magazynowe.
Zamawianie towaru i kontakty z handlowcami.
Dbanie o pozytywny wizerunek firmy.
Pomoc i praca we wszystkich strefach restauracji.
Układanie karty menu.
Dbanie o dobre relacje z gościem.
Szkolenie personelu serwisowego.
Organizacja cateringu.
Menager restauracji
Forest Bis sp zoo Restauracja Estragon
Zakres obowiązków:
Prowadzenie rozliczeń zmianowych, wystawianie faktur, nadzór nad płatnościami.
Nadzór nad sprzedażą.
Nadzorowanie i kontrola nad personelem restauracyjnym.
Rekrutacja personelu.
Sprzedaż i przygotowanie imprez wewnętrznych i cateringowych.
Remanenty magazynowe.
Zamawianie towaru i kontakty z handlowcami.
Dbanie o pozytywny wizerunek firmy.
Pomoc i praca we wszystkich strefach restauracji.
Układanie karty menu.
Dbanie o dobre relacje z gościem.
Szkolenie personelu serwisowego.
Organizacja cateringu
Prowadzenie rozliczeń zmianowych, wystawianie faktur, nadzór nad płatnościami.
Nadzór nad sprzedażą.
Nadzorowanie i kontrola nad personelem restauracyjnym.
Rekrutacja personelu.
Sprzedaż i przygotowanie imprez wewnętrznych i cateringowych.
Remanenty magazynowe.
Zamawianie towaru i kontakty z handlowcami.
Dbanie o pozytywny wizerunek firmy.
Pomoc i praca we wszystkich strefach restauracji.
Układanie karty menu.
Dbanie o dobre relacje z gościem.
Szkolenie personelu serwisowego.
Organizacja cateringu
Menager
Restauracja GaGa
Zakres obowiązków:
Prowadzenie rozliczeń zmianowych, wystawianie faktur, nadzór nad płatnościami.
Nadzór nad sprzedażą.
Nadzorowanie i kontrola nad personelem restauracyjnym.
Rekrutacja personelu.
Sprzedaż i przygotowanie imprez wewnętrznych i cateringowych.
Remanenty magazynowe.
Zamawianie towaru i kontakty z handlowcami.
Dbanie o pozytywny wizerunek firmy.
Pomoc i praca we wszystkich strefach restauracji.
Układanie karty menu.
Dbanie o dobre relacje z gościem.
Szkolenie personelu serwisowego.
Organizacja cateringu.
Prowadzenie rozliczeń zmianowych, wystawianie faktur, nadzór nad płatnościami.
Nadzór nad sprzedażą.
Nadzorowanie i kontrola nad personelem restauracyjnym.
Rekrutacja personelu.
Sprzedaż i przygotowanie imprez wewnętrznych i cateringowych.
Remanenty magazynowe.
Zamawianie towaru i kontakty z handlowcami.
Dbanie o pozytywny wizerunek firmy.
Pomoc i praca we wszystkich strefach restauracji.
Układanie karty menu.
Dbanie o dobre relacje z gościem.
Szkolenie personelu serwisowego.
Organizacja cateringu.
Szkolenia i kursy
Kurs Baristy firmy Darbowen odbyty w siedzibie firmy w Rumi.
Znajomość programu rozliczeniowego POS firmy Amber.
Dobra znajomość środowiska Windows 95/98/NT/2000/XP
Dobra znajomość zagadnień i programów związanych z Internetem, programów MS Office (Word, Excel, Power Point)
Dobra znajomość rynku HORECA
Umiejętności organizacyjne
Umiejętność pracy pod presją czasu;
Systematyczność i dbałość o szczegóły
Komunikatywność
Profesjonalizm, zaangażowanie
Dobra prezencja
Wysoka kultura osobista
Prawo jazdy kat. B
Znajomość programu rozliczeniowego POS firmy Amber.
Dobra znajomość środowiska Windows 95/98/NT/2000/XP
Dobra znajomość zagadnień i programów związanych z Internetem, programów MS Office (Word, Excel, Power Point)
Dobra znajomość rynku HORECA
Umiejętności organizacyjne
Umiejętność pracy pod presją czasu;
Systematyczność i dbałość o szczegóły
Komunikatywność
Profesjonalizm, zaangażowanie
Dobra prezencja
Wysoka kultura osobista
Prawo jazdy kat. B
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Atmosfera Skydiving Club
Skoki spadochronowe, paralotnie. Spędzanie wolnego czasu w powietrzu i na lotnisku w oparciu o Klub Spadochronowy Atmosfera.
BS STUDIO HOSTESS
AGENCJA HOSTESS 694558801 511 930 288 BSSTUDIO@WP.PL
USLUGI :
MODELKI
HOSTESSY
TANCERKI
STATYSCI
FIRE SHOW
Przedsiębiorczość
Przedsiębiorcy, osoby przedsiębiorcze, współpraca biznesowa, przyjaciele biznesowi, rozwój osobisty i firmowy, pomoc, dotacje, biznesplany. Przedsiębiorczość
Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
Wedding Atelier Agencja Ślubna
Wedding Atelier Agencja Ślubna www.wedding-atelier.pl
http://www.facebook.com/WeddingAtelierAgencjaSlubna
Słowo “Atelier” pochodzi z języka francuskiego i oznacza miejsce pracy twó