Michał Grabinski

Menager rynek Horeca
Warszawa, mazowieckie

Umiejętności

Marketing Media Public Relations Publikacje Rekreacja Turystyka obsługa urządzeń biurowych (telefon, fax, ksero, skan)

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
Event Menager
Centrum Konferencyjno Bankietowe Park na Wojskiego
- sprzedaż i nadzór nad imprezami
- nadzór nad personelem
- nadzór nad kuchnią, współtworzenie menu, nadzór nad kosztami
- nadzór nad częścią hotelową
- bezpośredni kontakt z gośćmi - klientami i podwykonawcami
- prowadzenie rozliczeń , podpisywanie umów
- koordynacja i nadzór nad sprzedanymi eventami
Logo
Właściciel
Różne Smaki Grabinski Michał - własna działalność
• Bankiet Serwis –Andrzej Gołębiewski
-kierownik zespołu kelnerów
• Wiernicka Catering
-kompleksowa organizacja i nadzór nad wykonaniem zleceń.
• „Różne Smaki” Własna działalność gospodarcza catering od 2009 – 0becnie.
Prowadzenie własnej firmy, zatrudnienie personelu, wykonywanie zleceń cateringowych, pełna obsługa własnej działalności,
• Ambasada Królestwa Szwecji – organizacja i nadzór nad personelem serwisowym,
Logo
Menager lokalu
Tratoria Gaga obecnie la Foresta
Menager lokalu
Trattoria pizzeria „GaGa” ul Kasprowicza 103 a, zmiana nazwy na „LaForesta”

Zakres obowiązków:
 Prowadzenie rozliczeń zmianowych, wystawianie faktur, nadzór nad płatnościami.
 Nadzór nad sprzedażą.
 Nadzorowanie i kontrola nad personelem restauracyjnym.
 Rekrutacja personelu.
 Sprzedaż i przygotowanie imprez wewnętrznych i cateringowych.
 Remanenty magazynowe.
 Zamawianie towaru i kontakty z handlowcami.
 Dbanie o pozytywny wizerunek firmy.
 Pomoc i praca we wszystkich strefach restauracji.
 Układanie karty menu.
 Dbanie o dobre relacje z gościem.
 Szkolenie personelu serwisowego.
Organizacja cateringu.
Logo
Menager restauracji
Forest Bis sp zoo Restauracja Estragon
Zakres obowiązków:
 Prowadzenie rozliczeń zmianowych, wystawianie faktur, nadzór nad płatnościami.
 Nadzór nad sprzedażą.
 Nadzorowanie i kontrola nad personelem restauracyjnym.
 Rekrutacja personelu.
 Sprzedaż i przygotowanie imprez wewnętrznych i cateringowych.
 Remanenty magazynowe.
 Zamawianie towaru i kontakty z handlowcami.
 Dbanie o pozytywny wizerunek firmy.
 Pomoc i praca we wszystkich strefach restauracji.
 Układanie karty menu.
 Dbanie o dobre relacje z gościem.
 Szkolenie personelu serwisowego.
 Organizacja cateringu
Logo
asystent zarządu - Kupiec
Pro Care menagmentr
Zakres obowiązków :
• Kontakt z dostawcami
• Prowadzenie negocjacji handlowych
• Analiza rynku na dane produkty
• Tworzenie porównań cenowych
• Analiza cen
• Reprezentowanie firmy w negocjacjach
• Śledzenie rynku spożywczego
Logo
Menager
Restauracja GaGa
Zakres obowiązków:
 Prowadzenie rozliczeń zmianowych, wystawianie faktur, nadzór nad płatnościami.
 Nadzór nad sprzedażą.
 Nadzorowanie i kontrola nad personelem restauracyjnym.
 Rekrutacja personelu.
 Sprzedaż i przygotowanie imprez wewnętrznych i cateringowych.
 Remanenty magazynowe.
 Zamawianie towaru i kontakty z handlowcami.
 Dbanie o pozytywny wizerunek firmy.
 Pomoc i praca we wszystkich strefach restauracji.
 Układanie karty menu.
 Dbanie o dobre relacje z gościem.
 Szkolenie personelu serwisowego.
 Organizacja cateringu.

Szkolenia i kursy

 Kurs Baristy firmy Darbowen odbyty w siedzibie firmy w Rumi.
 Znajomość programu rozliczeniowego POS firmy Amber.
 Dobra znajomość środowiska Windows 95/98/NT/2000/XP
 Dobra znajomość zagadnień i programów związanych z Internetem, programów MS Office (Word, Excel, Power Point)
 Dobra znajomość rynku HORECA
 Umiejętności organizacyjne
 Umiejętność pracy pod presją czasu;
 Systematyczność i dbałość o szczegóły
 Komunikatywność
 Profesjonalizm, zaangażowanie
 Dobra prezencja
 Wysoka kultura osobista
 Prawo jazdy kat. B

Edukacja

Logo
Nowoczesna Organizacja i Zarządzanie w Gastronomi, studia podyplomowe
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Logo
Wydział Nauk Historycznych i Społecznych - Politologia, magisterskie
Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
Logo
Technik hotelarz, średnie
Technikum Hotelarsko Gastronomiczne W ZSG ul Poznanska

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Grupy

2 wszystkich wypowiedzi
1 plus
sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Atmosfera Skydiving Club
Atmosfera Skydiving Club
Skoki spadochronowe, paralotnie. Spędzanie wolnego czasu w powietrzu i na lotnisku w oparciu o Klub Spadochronowy Atmosfera.
BS STUDIO HOSTESS
BS STUDIO HOSTESS
AGENCJA HOSTESS 694558801 511 930 288 BSSTUDIO@WP.PL USLUGI : MODELKI HOSTESSY TANCERKI STATYSCI FIRE SHOW
Event, Organizacja Imprez
Event, Organizacja Imprez
Grupa poświęcona organizacji eventów i imprezez.
HoReCa
HoReCa
Hotelarstwo, gastronomia, catering
Przedsiębiorczość
Przedsiębiorczość
Przedsiębiorcy, osoby przedsiębiorcze, współpraca biznesowa, przyjaciele biznesowi, rozwój osobisty i firmowy, pomoc, dotacje, biznesplany. Przedsiębiorczość
Reklama, marketing, marka
Reklama, marketing, marka
Reklama, marketing, zarządzanie marką
Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
Wedding Atelier Agencja Ślubna
Wedding Atelier Agencja Ślubna
Wedding Atelier Agencja Ślubna www.wedding-atelier.pl http://www.facebook.com/WeddingAtelierAgencjaSlubna Słowo “Atelier” pochodzi z języka francuskiego i oznacza miejsce pracy tw&oacute