Magdalena Biernat
koordynator ds gastronomii, Centrum Edukacji i Promocji Regionu
Szymbark,
pomorskie
Umiejętności
Microsoft Paint
Microsoft world
Języki
angielski
dobry
francuski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
koordynator ds gastronomii
Centrum Edukacji i Promocji Regionu
Badanie potrzeb konsumentów i czuwanie nad należytym zaopatrzeniem zakładu w towary
Organizowanie konferencji, spotkań integracyjnych i wesel
Układanie harmonogramów pracy, przestrzeganie ustalonych godzin pracy i regulaminu pracy
Instruowanie pracowników o metodach i technice pracy
Określanie obowiązków dla poszczególnych stanowisk pracy
Czuwanie nad higieną produkcji i obsługi, czystością i estetyką pomieszczeń zakładu, przestrzeganie zasad i przepisów BHP,
PPOŻ oraz systemu analizy zagrożeń HACCP
Zapewnienie pracownikom potrzebnych narzędzi, środków i właściwych warunków pracy
Rozpatrywanie skarg, wniosków i roszczeń osób korzystających
z usług zakładu gastronomicznego
Pozyskiwanie nowych klientów i utrzymywanie stałego kontaktu
z klientami stałymi
Organizowanie konferencji, spotkań integracyjnych i wesel
Układanie harmonogramów pracy, przestrzeganie ustalonych godzin pracy i regulaminu pracy
Instruowanie pracowników o metodach i technice pracy
Określanie obowiązków dla poszczególnych stanowisk pracy
Czuwanie nad higieną produkcji i obsługi, czystością i estetyką pomieszczeń zakładu, przestrzeganie zasad i przepisów BHP,
PPOŻ oraz systemu analizy zagrożeń HACCP
Zapewnienie pracownikom potrzebnych narzędzi, środków i właściwych warunków pracy
Rozpatrywanie skarg, wniosków i roszczeń osób korzystających
z usług zakładu gastronomicznego
Pozyskiwanie nowych klientów i utrzymywanie stałego kontaktu
z klientami stałymi
Szkolenia i kursy
26-27.01.2012 „Profesjonalna obsługa klienta z elementami technik sprzedaży” „YES”, Poznań
01.02-31.03.2010 „Innowacyjne formy oceniania z wykorzystaniem ICT” PZS nr 2, Kościerzyna
2003 – 2005 „Podstawowe zagadnienia higieny dla osób biorących udział w procesie produkcji i obrocie żywnością”, Wojewódzka Stacja sanitarno-epidemiologiczna, Gdańsk, Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny, Kościerzyna
01.02-31.03.2010 „Innowacyjne formy oceniania z wykorzystaniem ICT” PZS nr 2, Kościerzyna
2003 – 2005 „Podstawowe zagadnienia higieny dla osób biorących udział w procesie produkcji i obrocie żywnością”, Wojewódzka Stacja sanitarno-epidemiologiczna, Gdańsk, Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny, Kościerzyna
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Inne