Języki
angielski
dobry
hiszpański
dobry
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Supervisor Restauracji i Baru
Praca na stanowisku ZASTĘPCA KIEROWNIKA
RESTAURACJI, BARU I BANKIETÓW (Supervisor) w
andel’s Hotel Cracow. Kluczowe zadania: zarządzanie
działem F&B, koordynacja współpracy z kuchnią,
zapewnienie najwyższej jakości usług, przestrzegania
zasad HACCP, nadzór pracy kelnerów oraz obsługi
imprez, kontrola zamówień, rozliczanie i fakturowanie
usług gastronomicznych, raportowanie, inwentaryzacja,
szkolenie pracowników budowanie relacji z klientem,
działania marketingowe, aktywna sprzedaż. Pełnienie
obowiązków Manager On Duty.
RESTAURACJI, BARU I BANKIETÓW (Supervisor) w
andel’s Hotel Cracow. Kluczowe zadania: zarządzanie
działem F&B, koordynacja współpracy z kuchnią,
zapewnienie najwyższej jakości usług, przestrzegania
zasad HACCP, nadzór pracy kelnerów oraz obsługi
imprez, kontrola zamówień, rozliczanie i fakturowanie
usług gastronomicznych, raportowanie, inwentaryzacja,
szkolenie pracowników budowanie relacji z klientem,
działania marketingowe, aktywna sprzedaż. Pełnienie
obowiązków Manager On Duty.
Specjalista ds. Turystyki
Neckermann Polska Biuro Podróży Sp. z o.o.
Praktyka zawodowa w Biurze Podróży Neckermann w
Poznaniu. Nabyte umiejętności: zapoznanie się z
zasadami funkcjonowania biura podróży oraz sprzedaży
imprez turystycznych a także oferty koncernów
Neckermann, Thomas Cook, TUI, praca biurowa,
obsługa klienta.
Poznaniu. Nabyte umiejętności: zapoznanie się z
zasadami funkcjonowania biura podróży oraz sprzedaży
imprez turystycznych a także oferty koncernów
Neckermann, Thomas Cook, TUI, praca biurowa,
obsługa klienta.
obsługa klienta
Praca w Dziale Obsługi Klienta w Snack Bar w
Kinepolis Sp. Z o.o w Poznaniu. Odbyte szkolenia:
Obsługa Klienta-Service with a smile, Obraz i dźwięk,
Obsługa Kasy – ETC System, Kultura organizacyjna
przedsiębiorstwa, Sprzedaż sugerowana.
Kinepolis Sp. Z o.o w Poznaniu. Odbyte szkolenia:
Obsługa Klienta-Service with a smile, Obraz i dźwięk,
Obsługa Kasy – ETC System, Kultura organizacyjna
przedsiębiorstwa, Sprzedaż sugerowana.
Szkolenia i kursy
- Szkoła Policealna - Centrum Kształcenia Kadr „Profesja”
w Poznaniu, kierunek Architektura Wnętrz.
- Universitat Autónoma de Barcelona, Escola Universitaria
de Turisme i Direccio Hotelera, program wymiany
studentów Erasmus
- Szkolenie z zakresu sprzedaży sugerowanej
Kurs obsługi systemu rezerwacyjnego Amadeus
System gastronomiczny Citrix
System magazynowy Materials Controle
Szkolenie z zasad higieny żywności i przepisów HACCP
Szkolenia gastronomiczne:
sommelierskie, barmańskie, z zakresu parzenia i
serwowania kawy i herbaty, z zakresu wiedzy o
cygarach.
w Poznaniu, kierunek Architektura Wnętrz.
- Universitat Autónoma de Barcelona, Escola Universitaria
de Turisme i Direccio Hotelera, program wymiany
studentów Erasmus
- Szkolenie z zakresu sprzedaży sugerowanej
Kurs obsługi systemu rezerwacyjnego Amadeus
System gastronomiczny Citrix
System magazynowy Materials Controle
Szkolenie z zasad higieny żywności i przepisów HACCP
Szkolenia gastronomiczne:
sommelierskie, barmańskie, z zakresu parzenia i
serwowania kawy i herbaty, z zakresu wiedzy o
cygarach.
Edukacja
Specjalizacje
Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Inne
Zainteresowania
Podróże, florystyka, zarządzanie, gastronomia
Inne
Szczególne osiągnięcia:
Zwycięstwo w konkursie „Pracownik roku 2009” w
andel’s Hotel Cracow.
Coroczna organizacja „Dni Turystyki” na Uniwersytecie
im. A Mickiewicza w Poznaniu - popularyzacja turystyki.
Studencka praktyka zawodowa - pilotaż grup
turystycznych. Kluczowe zadania: zapoznanie się z
zasadami pracy pilota grup turystycznych oraz obsługi
klienta, praca z mikrofonem.
Zwycięstwo w konkursie „Pracownik roku 2009” w
andel’s Hotel Cracow.
Coroczna organizacja „Dni Turystyki” na Uniwersytecie
im. A Mickiewicza w Poznaniu - popularyzacja turystyki.
Studencka praktyka zawodowa - pilotaż grup
turystycznych. Kluczowe zadania: zapoznanie się z
zasadami pracy pilota grup turystycznych oraz obsługi
klienta, praca z mikrofonem.
Grupy
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu to jedna z najlepszych uczelni w Polsce. W uznanych rankingach polskich szkół wyższych UAM sytuuje się w ścisłej czołówce najlepszych uczelni
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.