Mariusz

Mariusz Wywial doktor nauk
medycznych,
właściciel firmy
doradczej.

Temat: Opinie na temat Herbalife

Małgorzata S.:
brał Pan?

TAK
10.04.2009, 13:54
Dariusz

Dariusz Banaś Dystrybutor,
Herbalife

Temat: Opinie na temat Herbalife

Dzień dobry!

Witam serdecznie, nazywam się Dariusz Banaś i jestem dystrybutorem firmy Herbalife, mój nr ref. 0708201023

Oferuję produkty Herbalife, wszelkiego rodzaju, począwszy od koktajli odżywczych różnego smaku (waniliowy, truskawkowy, czekoladowy, ciasteczka z kremem, tropikalny, cappuccino), poprzez odżywki białkowe, herbatki, witaminy a na środkach pielęgnacji skóry NouriFusion skończywszy.

Wszystko w konkurencyjnych cenach, taniej nie znajdziecie!

Do każdego zamówienia załączam fakturę VAT wraz z 30-dniową gwarancją zwrotu pieniędzy. Jeśli byłbyś/bylabyś zainteresowany/a kupnem jakiegokolwiek produktu Herbalife – jestem do dyspozycji pod nr tel 506810317 lub e-mail darekb88@orange.pl.

Pozdrawiam serdecznie, (...) Zobacz więcej
19.04.2009, 12:05
Urszula

Urszula S. Specjalista ds.
administracyjno-fina
nsowych, Dom
Maklersk...

Temat: Opinie na temat Herbalife

Czy można się spodziewać po herbalife jakichś skutków ubocznych w (...) Zobacz więcej
11.05.2009, 13:54

konto usunięte

Temat: Opinie na temat Herbalife

Bez względu na to czy jest to Herbalife, Akuna czy jakieś inne dobre zioła to od tych specyfików nie ma żadnych skutków ubocznych.

Dystrybutorzy się ze mną zgodzą....

Natomiast jeśli ktoś cierpi na jakieś dolegliwości związane z zatoksycznieniem organizmu, problemami związanymi z wchłanialnością witamin i substancji odżywczych, to w momencie kiedy zacznie stosować dobre suplementy jego organizm zareaguje dziwnie np. gorączka, nadmierne pocenie, nieprzyjemny zapach przy oddawaniu moczu, rozwolnienie itp.

Trzeba mieć świadomość ze to dobre objawy, świadczące o tym, iż organizm się regeneruje i zaczyna funkcjonować normalnie/optymalnie.

Klientów zapraszam do kontaktowania się z dystrybutorami i przestrzegania ich poleceń a dystrybutorów do korzystania z narzędzi komunikacyjnych suportio.pl

PozdrawiamMieczysław Brzezicki edytował(a) ten post dnia 11.05.09 o godzinie 16:06
11.05.2009, 16:05
Małgorzata

Małgorzata S. Obecnie nauczyciel.
Były doradca ds.
finansów i
ubezpiecz...

Temat: Opinie na temat Herbalife

A przy tabletkach (błonnik i witaminy) po ok 5 tygodniach można przybrać na wadze,i zwiąksza się tkanka tłuszczowa

co nieprawidłowo się mogło dziać i z jakiej przyczyny?
chce się zapytać kogoś kto się na tym zna

pozdrawiam
12.05.2009, 22:13
Urszula

Urszula S. Specjalista ds.
administracyjno-fina
nsowych, Dom
Maklersk...

Temat: Opinie na temat Herbalife

Małgorzata S.:
A przy tabletkach (błonnik i witaminy) po ok 5 tygodniach można przybrać na wadze,i zwiąksza się tkanka tłuszczowa

co nieprawidłowo się mogło dziać i z jakiej przyczyny?
chce się zapytać kogoś kto się na tym zna

pozdrawiam


przy błodnniku nie powinna sie zwiększyc tkanka tłuszczowa, bardzo dziwne
13.05.2009, 11:11
Małgorzata

Małgorzata S. Obecnie nauczyciel.
Były doradca ds.
finansów i
ubezpiecz...

Temat: Opinie na temat Herbalife

A jednak niestety
teraz mam duzy brzuch i większe pomiary

Urszula C.:
Małgorzata S.:
A przy tabletkach (błonnik i witaminy) po ok 5 tygodniach można przybrać na wadze,i zwiąksza się tkanka tłuszczowa

co nieprawidłowo się mogło dziać i z jakiej przyczyny?
chce się zapytać kogoś kto się na tym zna

pozdrawiam


przy błodnniku nie powinna sie zwiększyc tkanka tłuszczowa, bardzo dziwne
16.05.2009, 19:19
Urszula

Urszula S. Specjalista ds.
administracyjno-fina
nsowych, Dom
Maklersk...

Temat: Opinie na temat Herbalife

czy piłaś dużo wody? to jest przy (...) Zobacz więcej
18.05.2009, 09:29
Piotr

Piotr Szczotka Można żyć w ciągłym
napięciu. Ale po co?

Temat: Opinie na temat Herbalife

No moze trochę poza tematem, z wspomnianym BL miałem swojego czasu do czynienia ale to było kilkanaście lat temu, w Polsce i zagranicą. Tak przy okazji nie mylmy pewnych pojęć. A swoją drogą najgorsze co może sie przydarzyć ruchowi wellness to tzw trendy. I juz na początku wspomnę tylko, iż suplementacja to mała jedynie cząstka całego ruchu. Poza tym z jednej stronie piszemy o świadomości z innej o trendach? Świadomy człowiek jest w stanie oprzeć się trendom :) Jeśli zrozumie że to tylko trendy :)
Tadeusz Fojt:
Tak, ale kiedys tez uwazano, ze internet, komorka, czy komputer nikomu sie do niczego nie przyda. Ze to tylko chwilowa moda i moze tylko dla zamoznych. Nawet sam Bill Gates nie wierzyl w to, ze komputery rozwina sie do tego stopnia, jak to ma miejsce dzisiaj. W swoich prognozach zakladajac Microsoft daleko odbiegal od dzisiejszej rzeczywistosci.

Bo na początku go do w pewnym sensie po prostu bawiło, był pasjonatem, nie znaczy to że trendy jest wyciągać np komórkę w kinie i odbierać telefony :) Tu się min zaczyna wellness w poszanowaniu drugiego człowieka.
Moze dlatego, ze jestes jeszcze dosc mlody myslisz, ze co jak co, ale zdrowie bedzie Ci zawsze tak samo dopisywac jak to ma miejsce dzisiaj. Ale takie sa prawa mlodosci :-)

Tu chodzi o styl zycia, na wszystko jest czas i młodość ma swoje prawa, ale karykaturalnie wygląda to tak, iz biegamy za pieniądzem, ogródek ani nam w głowie nie wspomnę o działkach z prawdziwymi warzywami i owocami. Jeśli juz ktoś ma ogródek to płaci najczęściej ogrodnikowi, a sami potem kupujemy suplementy. :) paradoks?
Samym Wellness interesuja sie raczej bardziej ludzie wchodzacy w druga polowe trzydziestki i starsi. Patrzac jednak na rozwoj demograficzny wiekszosci cywilizowanych krajow swiata mozna dojsc do wniosu, ze tych, ktorych bedzie intersowal Wellness z roku na rok jest coraz wiecej. Sa to pokolenia, ktore wywolaly prawie wszystkie trendy w najnowszej historii ziemi, poczawszy od Baby Bumu. Teraz ludzie ci zainteresowani sa jak najdluzszym zyciem w zdrowiu i nie ma sie temu co dziwic.

Może ten wellness w wydaniu trendy tak wygląda, ale jest też inna "odmiana" zupełnie naturalna. Zaczyna się od momentu kiedy zapracowany ojciec i matka, zabierają swoje pociechy w weekend do lasu, na spacer i pokazują im, to co jest darmo, naturalny ruch i swobodę. Wellness to rower do pracy, spacer po pracy, szukanie przestrzeni i wyjście poza schemat postępowania, oczywiście najpierw rozsądek.
Wiesz Artur, nie wiem czy dlugo uda sie niektorym nie wiedziec o istnieniu czegos takiego jak Wellness. Raczej nie sadze. Oczywiscie, ze bedzie zawsze ktos, komu bedzie to obojetne. Tak tez jest i bylo w przypadku kazdego trendu, rowniez tych wyzej wspomnianych.

Myślę że większość widzi potrzebę wellnessu, ale też świadomi ludzie widzą ogromny biznes jaki z tym jest związany. Chodzi o to aby to nie był wellness od biura do fitnesu, od clubingu do suplementów, od siedzenia w pracy po 8-10 godzin a potem sporty ekstremalne.

Wellness ten prawdziwy jest po prostu za darmo na wyciągnięcie ręki :)

A jeśli chodzi o trendy i paradoksy, cóż doszliśmy do takich paradoksów że płacimy za orientalne zabiegi po 100 - 300 zł za zabieg, a jak przychodzi do profilaktyki i faktyczne leczenie do mamy ciągle pretensje jak funkcjonuje słuzba zdrowia.

Suplementacja, w tym wspomniana, jak najbardziej, ale nie dorabiajmy filozofii tam gdzie jej po prostu nie trzeba. też swojego czasu korzystałem z wspomnianych produktów, ale jak ktoś zaczyna tłumaczyć że coś jest dla wszystkich i od wszystkiego to mi sie taki filmik włącza " piramidowy" bynajmniej nie ten z Egiptu ;)

Zdrówka i powodzenia, pozdrawiam serdecznie.
18.05.2009, 14:56
Piotr

Piotr Szczotka Można żyć w ciągłym
napięciu. Ale po co?

Temat: Opinie na temat Herbalife

Przepraszam te literki :) piszę na szybko, w przerwach (...) Zobacz więcej
18.05.2009, 15:01
Urszula

Urszula S. Specjalista ds.
administracyjno-fina
nsowych, Dom
Maklersk...

Temat: Opinie na temat Herbalife

Czy ktokolwiek przy stosowaniu Hernalife zauważył u (...) Zobacz więcej
19.05.2009, 10:15
Olga

Olga Grabek Front-end Developer

Temat: Opinie na temat Herbalife

Dariusz Banaś:
Dzień dobry!

Witam serdecznie, nazywam się Dariusz Banaś i jestem dystrybutorem firmy Herbalife, mój nr ref. 0708201023

Oferuję produkty Herbalife, wszelkiego rodzaju, począwszy od koktajli odżywczych różnego smaku (waniliowy, truskawkowy, czekoladowy, ciasteczka z kremem, tropikalny, cappuccino), poprzez odżywki białkowe, herbatki, witaminy a na środkach pielęgnacji skóry NouriFusion skończywszy.

Wszystko w konkurencyjnych cenach, taniej nie znajdziecie!

Do każdego zamówienia załączam fakturę VAT wraz z 30-dniową gwarancją zwrotu pieniędzy. Jeśli byłbyś/bylabyś zainteresowany/a kupnem jakiegokolwiek produktu Herbalife – jestem do dyspozycji pod nr tel 506810317 lub e-mail darekb88@orange.pl.

Pozdrawiam serdecznie,
Dariusz Banaś

Panie Dariuszu,

zanim zacznie Pan nachalnie promować swój biznes na grupach dyskusyjnych, polecam kilka lektur z zakresu prowadzenia e-biznesu. Wrzucanie reklam, niezwiązanych z bieżącym wątkiem, raczej nie przysporzy Panu klientów (przypominam, że tytuł wątku brzmiał: "Opinie na temat Herbalife", a nie "Od kogo mogę kupić produkty HL").

Ja produkty HL poznałam 5 lat temu. Akurat stosowałam je w trochę innym kontekście niż większość osób - na przytycie. Teraz stosuje je, by być dobrze odżywioną i kontrolować wagę. Efekty są bardzo ciekawe: nie choruje, poprawiła mi się cera, dobrze sypiam, nie potrzebuje kawy by się rano obudzić.

Jak na razie nie spotkałam się również z lepszą metodą na odchudzanie (co prawda nie szukałam też niczego zbyt intensywanie, bo z HL ma się bardzo dobre rezultaty). Mój mąż w ciągu ostatnich 2 tygodni schudł 3 kilogramy i dalej chudnie. Dla nas, ludzi dość zabieganych, HL oprócz wpływu na zdrowie, ma jeszcze 1 ważny plus - łatwość stosowania. Koktail można sobie przyrządzić w pracy, tabletki można nosić ze sobą. Odpada jakieś uciążliwe przygotowywanie posiłków i liczenie kalorii.

Jedna ważna uwaga: nie wszystkie produkty są dla każdego. Ja np. nie mogę stosować zbyt dużych ilości błonnika (za równo dietetycznego jak i aktywnego). Wszędzie się mówi, że błonnik pomaga w oczyszczaniu organizmu. U mnie efekt jest dokładnie odwrotny(widocznie taki mam organizm). Zatem teraz stosuje mniej błonnika + aloes + herbatkę thermojetics.Olga Grabek edytował(a) ten post dnia 31.07.09 o godzinie 09:01
31.07.2009, 09:00

konto usunięte

Temat: Opinie na temat Herbalife

Jacek Jercha:
moim zdaniem odzywki sredniej jakości, znam lepsze

Firma Herbalife posiada najnowocześniejsze na świecie laboratorium pozwalające konstruować posiłki dożywiające organizm na poziomie komórkowym. Dla Herbalife pracują najwybitniejsi naukowcy - z branży - na świecie z doktorem David'em Heberem na czele.
W dziedzinie medycyny przyznano lekarzom do tej pory 200 Nagród Nobla. 40 z tych lekarzy nadal żyje. I tylko JEDEN z owych Noblistów pracuje w branży suplementów diety - profesor Louis Ignarro - pracuje właśnie dla Herbalife !!!

Aż tu nagle pojawia się wypowiedź Pana Jacka Jerchy !!!

WOW !!!

P.S.
Bez urazy, ale liczą się fakty.
12.08.2009, 13:33
Olga

Olga Grabek Front-end Developer

Temat: Opinie na temat Herbalife

Marcin Petrus:
Jacek Jercha:
moim zdaniem odzywki sredniej jakości, znam lepsze

Firma Herbalife posiada najnowocześniejsze na świecie laboratorium pozwalające konstruować posiłki dożywiające organizm na poziomie komórkowym. Dla Herbalife pracują najwybitniejsi naukowcy - z branży - na świecie z doktorem David'em Heberem na czele.
W dziedzinie medycyny przyznano lekarzom do tej pory 200 Nagród Nobla. 40 z tych lekarzy nadal żyje. I tylko JEDEN z owych Noblistów pracuje w branży suplementów diety - profesor Louis Ignarro - pracuje właśnie dla Herbalife !!!

Aż tu nagle pojawia się wypowiedź Pana Jacka Jerchy !!!

WOW !!!

P.S.
Bez urazy, ale liczą się fakty.

Myślę Marcinie, że nie każdego przekonają takie fakty :) Ok, Herbalife ma swoje laboratoria, ma noblistę i wybitnych specjalistów w swoich szeregach, ale i tak nie każdego to przekona, bo cóż, Szymborska też dostała Nobla a mało kto rozumie jej twórczość.

Wydaje mi się, że najważniejsze są niesamowite efekty jakie ludzie potrafią osiągać dzięki tym produktom i jak dobrze się po nich czują. Np. mój teść zaczął je stosować 3 dni temu i schudł już 2,5 kg! Znam i stosuje te produkty od lat, ale ten wynik nawet mnie zaskoczył. Co ważne czuje się po nich świetnie, a samopoczucie jest w końcu najważniejsze :)

A można osiągnąć jeszcze więcej:


Ten człowiek ważył 276 kg! Dzięki diecie Herbalife schudł 180 kg. Bez głodówek, bez operacji. Jednak ważne jest to co on mówi: "Dzięki temu odzyskał przyszłość". Człowiek, który nie mógł normalnie funkcjonować, dostał z powrotem normalną egzystencje. To jest największa wartość tych produktów. Ludzie schorowani, otyli mogą odzyskać zdrowie a więc i normalne życie :)
12.08.2009, 20:08
Małgorzata

Małgorzata S. Obecnie nauczyciel.
Były doradca ds.
finansów i
ubezpiecz...

Temat: Opinie na temat Herbalife

Tak,sporo
ewidetnie niedostowano ta kuracje do moich potrzeb

Urszula C.:
czy piłaś dużo wody? to jest przy błonniku podstawa
14.08.2009, 00:46
Łukasz

Łukasz Wyrębek Pracuj mądrze, a nie
ciężko.

Temat: Opinie na temat Herbalife

Małgorzata S.:
Tak,sporo
ewidetnie niedostowano ta kuracje do moich potrzeb
A jakiego rodzaju wywiad przeprowadzał z Tobą dietetyk? Robiłaś jakiekolwiek badanie na skład pierwiastkowy organizmu? Jak na przykład badanie krwi, czy analizę pierwiastkową włosa?

Żeby zalecić jakiekolwiek suplementy diety, czy kurację, należy najpierw ustalić rodzaj metabolizmu i skład pierwiastkowy organizmu. Ponieważ niekiedy efekt kuracji może być odwrotny do zamierzonego.Łukasz Wyrębek edytował(a) ten post dnia 20.09.09 o godzinie 10:08
20.09.2009, 10:04
Małgorzata

Małgorzata S. Obecnie nauczyciel.
Były doradca ds.
finansów i
ubezpiecz...

Temat: Opinie na temat Herbalife

Łukasz Wyrębek:
Małgorzata S.:
Tak,sporo
ewidetnie niedostowano ta kuracje do moich potrzeb
A jakiego rodzaju wywiad przeprowadzał z Tobą dietetyk? Robiłaś jakiekolwiek badanie na skład pierwiastkowy organizmu? Jak na przykład badanie krwi, czy analizę pierwiastkową włosa?

Żeby zalecić jakiekolwiek suplementy diety, czy kurację, należy najpierw ustalić rodzaj metabolizmu i skład pierwiastkowy organizmu. Ponieważ niekiedy efekt kuracji może być odwrotny do zamierzonego.Łukasz Wyrębek edytował(a) ten post dnia 20.09.09 o godzinie 10:08

Niedopatrzenie było,a wina leży po stronie sprzedających. Obliczyli mi tylko mase tłuszczowa(chyba to tak się nazywa) i mimo trybu życia sprzedano mi taką kuracje.

Ale już schudłam ze swoją dietą (poleceną przez lekarza), spadły mi te kilogramy, które mi "narosły" podczas herbalife.

Teraz walcze o utrzymanie wagi i zmiane trybu życia.

Dziękuję za uwage i pozdrawiam:)
22.09.2009, 13:35
Olga

Olga Grabek Front-end Developer

Temat: Opinie na temat Herbalife

Suplementy Herbalife nie są tylko stosowane w diecie odchudzającej. Można je z powodzeniem stosować, by przybrać na wadze lub by po prostu zdrowo się odżywiać i kontrolować swoją wagę.

Nie wiem co Małgorzata ma na myśli pisząc "pomimo trybu życia". Na HL można schudnąć nawet prowadząc mało aktywny tryb życia, czego najlepszym przykładem jest mój mąż - tryb pracy siedzący a do tego awersja do sportu :) Mimo tego chudnie aż miło popatrzeć.

Zatem jak najbardziej można przybrać na wadze jak np. zamiast zastąpić dwóch posiłków koktajlem odżywczym, zjada się koktajl + wszystkie posiłki. Od tego jest konsultant, by doradzić + przypilnować klienta. Opieka nad klientem jest ważna, bo bardzo często ludzie zaczynają sobie "po swojemu" zmieniać (...) Zobacz więcej
22.09.2009, 15:18

konto usunięte

Temat: Opinie na temat Herbalife

Małgorzata S.:
A przy tabletkach (błonnik i witaminy) po ok 5 tygodniach można przybrać na wadze,i zwiąksza się tkanka tłuszczowa

co nieprawidłowo się mogło dziać i z jakiej przyczyny?
chce się zapytać kogoś kto się na tym zna

pozdrawiam


przy błodnniku nie powinna sie zwiększyc tkanka tłuszczowa, bardzo dziwne


Błonnik pokarmowy w frakcji nierozpuszczalnej nie wnosi żadnej energii kalorycznej dla naszego organizmu. Wprowadzenie błonnika pokarmowego jako zapychacza powinno powodować raczej efekty odwrotne i polepszenie perystaltyki jelit (pod warunkiem też że z nim nie przesadzimy). Jedynie co mi może przychodzić do głowy, to to, że jest Pani na coś chora - nadczynność tarczycy, problemy z wątrobą lub jelitami. Albo miała Pani źle dopasowane suplementy który dostarczały za dużą ilość kalorii...
11.02.2010, 15:47
Kornelia

Kornelia Harwarth Doradca ds.
Odżywiania -
Odchudzanie -
Zdrowie - Niedowaga

Temat: Opinie na temat Herbalife

Małgorzata S.:
A przy tabletkach (błonnik i witaminy) po ok 5 tygodniach można przybrać na wadze,i zwiąksza się tkanka tłuszczowa

co nieprawidłowo się mogło dziać i z jakiej przyczyny?
chce się zapytać kogoś kto się na tym zna

pozdrawiam

kto Ci taką kurację polecił?
kto Twojej diety pilnował?
kto kontrolował Twoje postepy?
Ja uważam ze bez koktajlu to nie ma sensu robić kuracji odchudzającej. Sama schudłam na produktach 14 kg w 6 mieś. i świetnie się czułam podczas diety, nie mam efektu jojo, ale stosowałam się do zalecen mojego konsultanta!
Dzieki temu sama teraz odchudzam ludzi i to z wdzięcznością !
PozdrawiamKornelia Harwarth edytował(a) ten post dnia 03.03.10 o godzinie 09:30
3.03.2010, 09:30



Przeglądaj dyskusje w tej grupie

Setki wypowiedzi

Zobacz o czym się teraz dyskutuje

Pytania i odpowiedzi

Znajdź odpowiedź na swoje pytanie

Wyślij zaproszenie do