Reklama: Wysokie zyski z Twojej strony www , DOŁĄCZ DO NAS

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

konto usunięte

Temat: Biznes mixer Tychy.

Nie mówię o BNI Tychy, ani o GL browar-popijawa Tychy. Chodzi mi o
Networking Tychy. Nie lubię spotkań, które zapraszają networkerów a ostatecznie okazuje się, że 25 osób przyszło tylko na piwo. Nie mam nic przeciwko spotkaniom przy piwku. Ja chciałbym, abyśmy się spotkali i porozmawiali na temat wspólnego rozwijania własnych biznesów. Mamy w Tychach Izbę Gospodarczą, ale oni nie organizują takich spotkań. Będziemy czekać na jakąś cudowną instytucję, czy się po prostu spotkamy i pogadamy jak wspólnie sobie pomóc? Pytanie, czy w Tychach znajdzie się wystarczająca grupa osób, która chce się spotkać by się poznać i porozmawiać na temat biznesu. Nie przez ogromne "B", ale jednak biznesu. Niech nawet będzie nas na początku 10 osób, ale warto by zacząć bo pewnie wydajemy kasę na promocję reklamę, szukamy dookoła a pod nosem mamy kogoś kto nas potrzebuje lub kogoś kogo my szukamy. Czekam na info.
18.06.2009, 09:38

Mirosław O. spodek20.pl /
netbomb.pl

Łukasz nie produkuj proszę kilku wątków o tym samym ;)

Utwórz spotkanie na GL, podaj datę, godzinę i miejsce. Jako doświadczony organizator różnych imprez wiem, że z takich dyskusji wiele nie wynika ;) Tu potrzeba konkretów. Rok temu też dyskutowaliśmy o "popijawa GL Tychy" i jak widać do dzisiaj nic z tego nie wynikło ;)

Jak będzie w przyszłym tygodniu to wpadnę, na razie stukam z Gdańska.
18.06.2009, 10:05

konto usunięte

Piszę w nowym temacie bo po hucznym temacie więcej osób to wszystko przeczyta. Ja nie jestem dobrym organizatorem. Po prostu wpisałem temat bo nie wiem czy coś się w Tychach dzieje w tym temacie i chciałem się dowiedzieć. Mogę założyć spotkanie, ale jak znam życie to wpisze się 70 osób przyjdzie 30 a 15 będzie narzekać. Wolę spotkać się z 10 i porozmawiać bez późniejszych głupich tekstów na grupie.
18.06.2009, 10:27

Mirosław O. spodek20.pl /
netbomb.pl

Czym Ty się przejmujesz? ;) Rób swoje. Póki nic nie ogłosisz to nie licz, że my "za ciebie" to zrobimy ;) Co do zapisów: to jest normalna sprawa.
18.06.2009, 19:09

Wyślij zaproszenie do