- 1
- 2
- Następna »
Miłosława Krogulska astrolog
Temat: Nowa grupa
Witam serdecznie,na GL pojawia się coraz więcej nauczycieli, coraz więcej jest astrologicznych pytań. Zapraszam do rozmowy na każdy - byle astrologiczny ;) - temat!
Pozdrawiam, Mii
Anna Maria
Woźniak
... restart
systemu...
Ewelina
Dziełak
Słowińska
menadżer, kupiec
to jako młody ale zafascynowany astrologią adept witam również :)( symbole sabińskie narazie odłozyłam jednak..)
Izabela O. specjalista ds. PR
Witam Was, bardzo mi miło i z pewnością pytania jakie mi się kołaczą w głowie, tyczą się również astrologii, jako że tak samo jak Ewelina, jestem młodym, ale zafascynowanym astrologią adeptem:)
Urszula
K.
Społecznie
wrażliwy entuzjasta
życia :)
Witam serdecznie Wszystkim :)i pozdrawiam zarowno znajomych jak i tych jeszcze niepoznanych :)
Kinga
Cichocka
doradca OVB,
tarocistka, doradca
życiowy
Dołączam się do powitań, również pozdrawiam wszystkich znajomych i tych z którymi jeszcze nie miałam przyjemności się poznać. :)
Ewa
Tarasiuk
redaktor,
dziennikarz
Fajnie sie witac z tymi, ktorych znam, i tymi, ktorych wkrotce bede miala przyjemnosc poznac :)
Robert
Wocial
właściciel Mo Ka
Cosmetics-
dystrybutor Callus
Peel, włas...
Jestem :-)Temat: Nowa grupa
Miło znaleźć się w grupie, gdzie jest tak wiele ślicznych kobiet!A jeszcze bardziej przyjemne jest to, że wszystkie uwielbiają astrologię!
pozdrawiam serdecznie
Ewelina
Dziełak
Słowińska
menadżer, kupiec
ewa tarasiuk:
Fajnie sie witac z tymi, ktorych znam, i tymi, ktorych wkrotce bede miala przyjemnosc poznac :)
jak tam nadrabianie zaległości koleżanko :)) ? Ty weisz, Ewa, że ja mam ascendent w strzelcu ? :))
Anna Maria
Woźniak
... restart
systemu...
Barbara Stanisławska:
Serdecznie witam.
Pozdrawiam cieplo:)
Barbaro, zdjęcie kota w Twoim profilu rozłożyło mnie kompletnie! Mój pierwszy kot tak się rozwalał, i fotka Twojego kota przypomina mi pewną sytuację z mojego dzieciństwa. Moja kuzyneczka, wówczas kilkuletnia, gdy odwiedzała nas, pędziła do kanapy, na której mój kot eksponował błogostan i groźnie marszcząc brew mówiła do niego poważnym głosem: "Ty leniu!" ;)
Nie muszę dodawać, że kuzynka z planetami osobistymi w znaku Panny.
Witaj Aniu:)Moja kotka to silna Rybka i Wodniczka, ciagle spi i marzy:)
pozdrawiam.
Ewa
Tarasiuk
redaktor,
dziennikarz
ewelina dziełak słowińska:
ewa tarasiuk:
jak tam nadrabianie zaległości koleżanko :)) ? Ty weisz, Ewa, że ja mam ascendent w strzelcu ? :))
Po prostu super:) Nic Cie w zyciu nie powinno zlamac, bo Strzelce maja dar od losu w postacji kosmicznej dawki optymizmu. W ogole wszystkie Strzelce, jakie znam, sa super wyposazone charakterologicznie. Potrafia tak sie urzadzic, ze zycie kwietnie - zawodowo, towarzysko,uczuciowo rowniez No, troche gorzej z kasa, ta ich sie raczej nie trzyma. Ale zarobic potrafia
Jesli chodzi o moje nadrobienie zaleglosci, to.. wczoraj spotkalam sie z Ania, jak zawsze z anielska cierpliwoscia wprowadzala mnie w swiat Królewskiej Wiedzy, za co dla niej na forum raz jeszcze wielkie dzieki.
wierze ,z e wkrotce wszyscy sie spotkamy. Ewelina, a moze umowimy sie na spacer w Lasku kAbackim? wezmiemy astrologiczne knigi i bedziemy sie upajac- wiedza i wonia lesnego runa. Wszak Strzelce kochaja przyrode, zwierzaczki - patrz cesarzowa Sissi, wiezili biedaczke w zamku, gdy ona kochala sarenki i jazde konno po lesie. Juz po kilku tygodniach chciala dac noge z Schoenbrunn. Masakra.
Ucalowanie dla wszystkich :) W srode nie bede , wyjazd sluzbowy do Sopotu
Agnieszka Ewa
W.
tłumacz
przysięgły
języków:
hebrajskiego i
arabskiego, pi...
Barbara Stanisławska:
Moja kotka to silna Rybka i Wodniczka, ciagle spi i marzy:)
Mrr, zaczaję się i ją ukradnę! ;)
Nie oddam nikomu:)
Anna Maria
Woźniak
... restart
systemu...
Jakby Ci ktoś ją zabrał i tak wróci do Ciebie: ona przecież ma swój kawałek kanapy, której nie zamieni na żaden inny:)
Beata Kibil astrolog horarny
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Nazywam sie Beata Kibil i jestem praktykujacym astrologiem horarnym. Ciesze sie, ze moglam dolaczyc do waszej grupy.Gdyby ktos mial jakies pytania dotyczace astrologii horarnej, ktora jest dziedzina astrologii tradycyjnej to z checia odpowiem.
Pozdrawiam,
Beata Kibil (http://beatakibil.pl)
Agnieszka Ewa
W.
tłumacz
przysięgły
języków:
hebrajskiego i
arabskiego, pi...
Anna Maria Woźniak:
Jakby Ci ktoś ją zabrał i tak wróci do Ciebie: ona przecież ma swój kawałek kanapy, której nie zamieni na żaden inny:)
Chyba nie tylko o kawałek kanapy chodzi ;D