Marzena
G.
HR Manager, Johnson
Controls; ICC Coach
Temat: Piekarnia w centrum
Mariacka i Mielęckiego. Od lat
Krzysztof
Adamski
nieruchomości to
moja wizytówka
Tylko Michalski na pl. Miarki, wystarczy wejść na moment w tygodniu, ew. próbować wejść w sobotnie przedpołudnie.. ;)
Łukasz Piotrowski IT Manager,
ja polecam pieczywo od Bończyka, maja punkt na Belgu i na Giszowcu... prawdziwy chleb bez chemii
Rafal
D.
Byle pod prad bo z
pradem plyna g...
smieci...a przy
okaz...
Michalski to fakt a najlepiej kupowac u zrodla na Giszowcu :) za starych dobrych czasow mozna bylo po znajomosci przez okienko kupic bulki o 1 w nocy cieplutkie :) Bonczyk a potem Kristoff
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Czy ktoś z Was kupował pieczywo w dzień świąteczny u Kłosa (gł.siedziba)?Muszę jutro kupić świeże a to chyba jedyna piekarnia czynna 24h.
Rafal
D.
Byle pod prad bo z
pradem plyna g...
smieci...a przy
okaz...
a glowna to ta na piotrowicach ? to co roku kupuje jak jestem na grobach spoko swieze i dobre chociaz zakupy z naciskiem na slodsza strone zycia
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Rafal D.:
a glowna to ta na piotrowicach ? to co roku kupuje jak jestem na grobach spoko swieze i dobre chociaz zakupy z naciskiem na slodsza strone zycia
Tak, na ul.Kostki Napierskiego.
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Piekarnia, która się reklamuje, że mają czynne 24h to jakaś porażka, oczywiście dzisiaj mieli zamknięte na 4 spusty.Na ich www zero takiej informacji, zatem nie polecam KŁOSA.Natomiast gdyby ktoś kiedyś potrzebował to najwięcej sklepów spożywczych 24h jest chyba na Warszawskiej i przy okazji polecam piekarnię ĆMIEL -mieli otwarte i o dziwo dzisiejszy chleb.
Mam nadzieję, że moi goście nie pogniewają się za wczorajsze pieczywo, do fondue się nada:D
Luděk
V.
tłumacz
polsko-czeski
Jolanta I.:chleb.
Mam nadzieję, że moi goście nie pogniewają się za wczorajsze pieczywo, do fondue się nada:D
Możesz dać czerstwe pieczywo na parę minut do piekarnika i otrzymasz pečivo čerstvé.
Jolanta
I.
New challenge is
coming soon.
Luděk V.:
Możesz dać czerstwe pieczywo na parę minut do piekarnika i otrzymasz pečivo čerstvé.
Nie mam pierkanika:P ale dziękuję za pomysł.
Tobiasz
S.
SEM/SEO,
pozycjonowanie,
domeny, marketing
Odgrzebuję wątek. :PNie wiecie do której otwarta jest piekarnia na Mariackiej?
Dawid Artur
N.
Dyrektor, Menedżer,
Handlowiec
Tobiasz S.:
Odgrzebuję wątek. :P
Nie wiecie do której otwarta jest piekarnia na Mariackiej?
Tobiaszu,
w tygodniu do 18, w soboty do 13... jednakże niejednokrotnie udawało mi się kupić ciepłe pieczywo po północy - szczególnie z piątku na sobotę ;)
Tobiasz
S.
SEM/SEO,
pozycjonowanie,
domeny, marketing
Wielkie dzięki, chociaż wydawało mi się, że zdarzało mi się tam kupować kiedyś późniejszym wieczorem. Ale nie dam sobie nic uciąć. :D
Kuba
Przybyła
Jakość i perfekcja
w dążeniu do
satysfakcji