- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Kamil
Newczyński
zostawiam trwałe
ślady w sieci |
socialtalk.pl
Temat: Najpopularniejsze w Polsce blogi
Kamil, czaję twoją ironię :) Natomiast w tym temacie warto byłoby zastanowić się, co świadczy o popularności bloga? Czym najlepiej to mierzyć? Czy najważniejsze są staty (ilość uu, odwiedzin), czy może zaangażowanie, liczba stałych czytelników, pojawianie się w mainstreamie? A może jakiś wzór, jakaś wypadkowa? :)
Violetta
Rymszewicz
Freelance Advisor
and Trainer
Kamil Newczyński:
Kamil, czaję twoją ironię :) Natomiast w tym temacie warto byłoby zastanowić się, co świadczy o popularności bloga? Czym najlepiej to mierzyć? Czy najważniejsze są staty (ilość uu, odwiedzin), czy może zaangażowanie, liczba stałych czytelników, pojawianie się w mainstreamie? A może jakiś wzór, jakaś wypadkowa? :)
Chyba nie ma.
Czy to trochę nie zależy od celów, które sobie stawiasz? Mam bloga aktywnego w sieci od września. Szczerze mówiąć bałam się, że będę pisać dla siebie. A blog się rozwija i autentycznie cieszy mnie każde wejście. A powracający "fani" z Rosji, czy Australii wprawiają w autentyczne zdumienie.
Nie zastanawiaj się zbytnio - rób swoje.
Blogowanie to jest długodystansowa robota - tak myślę.
Violetta
Rymszewicz
Freelance Advisor
and Trainer
Kamil Newczyński:
Chyba nie ma.
Czy to trochę nie zależy od celów, które sobie stawiasz? Mam bloga aktywnego w sieci od września. Szczerze mówiąć bałam się, że będę pisać dla siebie. A blog się rozwija i autentycznie cieszy mnie każde wejście. A powracający "fani" z Rosji, czy Australii wprawiają w autentyczne zdumienie.
Nie zastanawiaj się zbytnio - rób swoje.
Blogowanie to jest długodystansowa robota - tak myślę.
Łukasz
Rogala
Pozycjonuję sobie
strony www ;)
@Krzysztof - co fajnego w zapleczu?
Krzysztof
Iskierka
Kierownik Zespołu
Sprzedaży
O jakim zapleczu piszesz ?o Rzeszowie?