Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Temat: zaproszenia - hit czy kit

Katarzyna Dziedzic:
Zuza Kuczbajska:
Bardzo fajny projekt. Lubię takie personalizowane zaproszenia, są unikatowe. Widzę, że mieliście sesję narzeczeńską. Zdjęcia fotografa ślubnego, czy poprosiliście znajomych?

Sesja zdjęciowa robiona była przez moją siostrę, która jest grafikiem i robi fantastyczne zdjęcia. Jej również zaawdzięczam projekt i przygotowanie do druku :) Zaproszenia były z wypisanymi nazwiskami gości, ta wersja jest zaproszeniem na sam ślub (do wydruku, ale też do wysłania mailem).

Jak fajnie jest mieć taką siostrę! Śliczne zaproszenie :)
7.06.2010, 22:20

Katarzyna S. konsultant ślubny
www.pwc.waw.pl

Sylwia S.:
Jak fajnie jest mieć taką siostrę! Śliczne zaproszenie :)

To prawda :) Bardzo fajnie jest mieć taką siostrę! Jest niesamowicie kreatywna i zdolna, a poza tym poświęciła sporo czasu na sesję, zaproszenia i wszystkie dodatki takie jak winietki czy menu. Teraz ja będę musiała się jej zrewanżować, ponieważ ona swoje wesele zaplanowała na maj 2011 :)
8.06.2010, 09:53

konto usunięte

Grzegorz Piotrowski:
Jeżeli mogę dodać jeszcze jedno źródło inspiracji to polecam jum.pl, projekty ściśle z górnej półki ale bardzo pomysłowe.

Tak zgadzam się są bardzo inspirujące
i niekonwencjonalne
Beata
9.06.2010, 15:46

Jarosław Michał Matulka Właściciel,
Art.Design Studio

To ja Zareklamuje swoją ofertę :)

a w niej Zaproszenia ślubne, zawiadomienia slubne, zaproszenia na wesele, kartki świąteczne, dodatki ślubne itp itd

http://studio-artdesign.pl

Prosze o opinie

Pozdrawiam

Jaroslaw Matulka
Art.Design Studio Warszawa
9.06.2010, 15:48

konto usunięte

a ja się zastanawiam, kiedy u nas będzie można zamawiać coś takiego:
http://www.weddingpaperdivas.com/shop/wedding_invitati...

w prostocie piękno !
9.06.2010, 19:29

konto usunięte

Zgadzam się z Tobą w 100% - wiele zalezy od wykonania.
Natomiast ta różnorodność wzorów i odejście od sztampowych symboli baaardzo mi się podoba. Kolorystyka również fajna, np. sporo jest bardzo ciemych lub wręcz czarnych zaproszeń, to zresztą zainspirowało mnie do dołożenia do moich zaproszeń czarnych kopert :) liczę się z przerażonymi minami części rodziny, ale trudno - podoba mi się i już ;)
10.06.2010, 12:00

Tusia J. petite - pracownia
papieru i małej
formy

ach jakbym chciała miec takie odważne klientki... jednak wiekszośc jest zachowawcza w kwestii kolorów papierów do zaproszeń, a juz ciemne koperty....zuo....;) a takie ciekawe zestawienia można robić, takie niesamowite i piekne mogą byc ciemne tonacje, albo chociaż koperta odważna:))
10.06.2010, 12:17

konto usunięte

Tusia J.:
ach jakbym chciała miec takie odważne klientki... jednak wiekszośc jest zachowawcza w kwestii kolorów papierów do zaproszeń, a juz ciemne koperty....zuo....;) a takie ciekawe zestawienia można robić, takie niesamowite i piekne mogą byc ciemne tonacje, albo chociaż koperta odważna:))

ja już mam własnie wspaniałe odważne klientki , ostatno wszystko było w kolorystce :jagoda + lila + czarny z ecru piękne wykonanie z koronką i pieknakaligrafia barokową sama byłam zachwycona , cieszę się że nasze Panny Młode odchodzą od stereotypów, satją co raz bardziej odważne .
24.06.2010, 19:38

Zuza Kuczbajska Właścicielka
(Ślubna Pracownia,
ZAK Entertainments)

Ja najbardziej zapamiętałam zaproszenie mojej zeszłorocznej klientki. Zaproszenie całe czarno białe, z baaardzo dowcipną grafiką w stylu Mleczki na froncie. Czarna koperta. Całość utrzymana w bardzo graficznym, minimalistycznym stylu. Ciężko opisać, fajniej byłoby zobaczyć. Ale niestety nie mogę upublicznić zdjęć.
29.06.2010, 09:28

Tusia J. petite - pracownia
papieru i małej
formy

Zuza Kuczbajska:
Ja najbardziej zapamiętałam zaproszenie mojej zeszłorocznej klientki. Zaproszenie całe czarno białe, z baaardzo dowcipną grafiką w stylu Mleczki na froncie. Czarna koperta. Całość utrzymana w bardzo graficznym, minimalistycznym stylu. Ciężko opisać, fajniej byłoby zobaczyć. Ale niestety nie mogę upublicznić zdjęć.
wielka szkoda:( chętnie bym zobaczyła. Pokazujcie kobitki ciekawe rzeczy z waszych realiacji- dzięki temu coraz więcej nowych par będzie odważnie sięgać po nietypowe rozwiązania, bo jednak, co tu mówić, papierowa strefa nie zmienia się tak szybko jak by mogła:)
12.07.2010, 15:52

Anita Wata Account Manager
(e-mail marketing)

piękne:) gratuluję pomysłu i wykonania!

Kasiu, niestety nie otwierają mi się Twoje zaproszenia - czy mogłabyś mi wysłać na priv? jestem ich strasznie ciekawa, tak je wszyscy chwalą:)
26.07.2010, 20:11

Ina W. Tworze i odczytuje
obrazy :)

Jarosław Michał Matulka:

http://studio-artdesign.pl

Prosze o opinie

Pozdrawiam
ładne i bardzo duzy wybór :)
27.07.2010, 11:47

Jowita T. Amazing Group

Ja na mój ślub wykonywałam takie zaproszenia:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a51752d8e3153e00.html
27.07.2010, 16:09

www.pwc.waw.pl

Anita Wata:
Kasiu, niestety nie otwierają mi się Twoje zaproszenia - czy mogłabyś mi wysłać na priv? jestem ich strasznie ciekawa, tak je wszyscy chwalą:)

Poprawiłam się już :) Tylko są duże, więc trzeba na nie kliknąć, żeby otworzyło się większe okno ze zdjęciem.
28.07.2010, 17:26

konto usunięte

Dzięki Tusiu za rady - użylismy tak jak radziłaś taśmy dwustronnej i wyszło ok, a i biały pisak się znalazł :)
Zaproszenia prościutkie, ale chyba wyszły nie najgorzej.
28.07.2010, 21:26

Anita Wata Account Manager
(e-mail marketing)

Poprawiłam się już :) Tylko są duże, więc trzeba na nie kliknąć, żeby otworzyło się większe okno ze zdjęciem.

CU DO WNE!!

piekne, oryginalne, subtelne:) super!
gratuluję pomysłu i wykonania:)
29.07.2010, 09:44

www.pwc.waw.pl

Anita Wata:
CU DO WNE!!

piekne, oryginalne, subtelne:) super!
gratuluję pomysłu i wykonania:)

Anito, bardzo dziękuję! Mój był pomysła, a to genialne wykonanie i zdjęcia to dzieło mojej siostry :)
29.07.2010, 10:54

Agata T. Holly Golightly.W
podróży.

a czy widzieliście gdzieś w Polsce (poza poniżej podaną stroną:)) tego typu zaproszenia?
http://robimysluby.blog.pl/archiwum/?tag=zaproszenia
Nie muszą być takie same- ale w tym stylu- barwne, z kolorowym środkiem itp.

Poszukuję zaproszeń w tym klimacie (moim faworytem są te z motylami)Agata T. edytował(a) ten post dnia 20.11.10 o godzinie 17:40
20.11.2010, 17:40

Agata T.:
a czy widzieliście gdzieś w Polsce (poza poniżej podaną stroną:)) tego typu zaproszenia?
http://robimysluby.blog.pl/archiwum/?tag=zaproszenia
Nie muszą być takie same- ale w tym stylu- barwne, z kolorowym środkiem itp.

Poszukuję zaproszeń w tym klimacie (moim faworytem są te z motylami)Agata T. edytował(a) ten post dnia 20.11.10 o godzinie 17:40

ja niestety nie widziałam, ale jeśli ktoś widział - poproszę informacje również do mnie.
te z motylkami są boskie!
22.11.2010, 14:20

Sabina Wicherska wesoła twórczość
własna wraz z
chęcią dostania
pracy w To...

Witam, widzę że od pewnego czasu temat jest w zawieszeniu, jednak pochwalę się kilkoma swoimi propozycjami zaproszeń ślubnych ozdobionych motylami. Może 'obudzę' w ten sposób post do życia ;) :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Sabina Wicherska edytował(a) ten post dnia 05.02.11 o godzinie 14:06
5.02.2011, 13:39

Wyślij zaproszenie do