Reklama
Szukaj zleceń na Getak.pl

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Aleksander Fronczek zapraszam do
kontaktu :)

Temat: twibs - browse 10,591 twitter businesses on twibs.com,

Jeżeli posiadacie konto firmowe na twitterze to myslę że zainteresuje Was portal twibs

Portal ten jest 'katalogiem' firm obecnych na twitterze, każdy może dodać sam swoją firmę i odpowiednio ją otagować. Oczywiście te 10591 skatalogowanych firm to tylko mała cząstka z Wszystkich obecnych na portalu ale te największe/najpopularniejsze i najbardziej zaangażowane powinny być na tej liście. Wy też możecie do nich dołączyć :)
27.04.2009, 22:33

Adam Przeździęk Marketing, Social
Media, Branding

Aleksander F.:
Jeżeli posiadacie konto firmowe na twitterze to myslę że zainteresuje Was portal twibs

Portal ten jest 'katalogiem' firm obecnych na twitterze, każdy może dodać sam swoją firmę i odpowiednio ją otagować. Oczywiście te 10591 skatalogowanych firm to tylko mała cząstka z Wszystkich obecnych na portalu ale te największe/najpopularniejsze i najbardziej zaangażowane powinny być na tej liście. Wy też możecie do nich dołączyć :)

Widać kolega dobrze czyta swojego rss'a -tez to wyłapałem juz przedwczoraj i zostało zastosowane :)
28.04.2009, 11:59

Aleksander Fronczek zapraszam do
kontaktu :)

Adam Przeździęk:
Aleksander F.:

Widać kolega dobrze czyta swojego rss'a -tez to wyłapałem juz przedwczoraj i zostało zastosowane :)

na moim rss juz mam pare tysiecy nie przeczytanych wiadomosci, wchodze tylko przjezec najbardziej mnie interesujace blogi :)

rzeczy ktore tu wrzucam biore z blipa lub bezposrednio z twittera, ktory jest swietnym katalogiem stron (z opisami).
28.04.2009, 17:53

Wyślij zaproszenie do