Reklama: Twoja konkurencja już Cię wyprzedziła SPRAWDŹ JAK

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Janusz M Kamiński PR-owiec,
dziennikarz,
specjalista w
zakresie nowych
tech...

Temat: Do którego klubu uczęszczacie?

Michał B.:
Janusz M. Kamiński:
O PKOl mowi sie od jakiegos czasu. MIalo zostac zamkniete we wtorek - dostali wypowiedzenie, ale w czwartek maja jeszcze z nimi rozmawiac. NIe sadze, zeby cos sie zmienilo.
Jest podobno rowniez problem z Puławską - mieli zrobić jakiś remont - nie zrobili i zanosi się też na to, że i Puławska poleci do piachu. Ale najpierw spektakularnie pożegnamy PKOl...

w pulsie biznesu napisali, że jutro (czwartek) zamykają :(((

http://www.pb.pl/2/a/2010/07/28/Slynny_klub_fitness_wa...Michał B. edytował(a) ten post dnia 28.07.10 o godzinie 10:57

No mowie - mialo byc zamkniete we wtorek. Jutro maja rozmawiac. Will see, co będzie.
28.07.2010, 16:53

Michał B. Główny Analityk
ds. Kontrolingu,
Telekomunikacja
Polska S.A.

Janusz M. Kamiński:
Michał B.:
Janusz M. Kamiński:
O PKOl mowi sie od jakiegos czasu. MIalo zostac zamkniete we wtorek - dostali wypowiedzenie, ale w czwartek maja jeszcze z nimi rozmawiac. NIe sadze, zeby cos sie zmienilo.
Jest podobno rowniez problem z Puławską - mieli zrobić jakiś remont - nie zrobili i zanosi się też na to, że i Puławska poleci do piachu. Ale najpierw spektakularnie pożegnamy PKOl...

http://www.pb.pl/2/a/2010/07/28/Slynny_klub_fitness_wa...Michał B. edytował(a) ten post dnia 28.07.10 o godzinie 10:57

No mowie - mialo byc zamkniete we wtorek. Jutro maja rozmawiac. Will see, co będzie.

hmm, ja wywnioskowałem, ze klamka zapadła :(
28.07.2010, 20:17

dziennikarz,
specjalista w
zakresie nowych
tech...

Michał B.:
Janusz M. Kamiński:
Michał B.:
Janusz M. Kamiński:

Jeszcze nie zapadła. Na walnym przegłosowano podwyższenie kapitału spólki.
Połowę objeli dotychczasowi udzialowcy, polowa zostala zarezerwowana dla inwestora zewnetrznego. Kogo - nie wiadomo. Ale do piachu nie poslali, wiec iskierka jest.

PKOl do polowy sierpnia powionien nadal dzialac.
29.07.2010, 22:25

Natalia M. PR Manager @ BMS,
coigdzie.pl

to jest szansa że na razie gymnasion przetrwa. czy wiesz może coś o losach Puławskiej?
Janusz M. Kamiński:
Michał B.:
Janusz M. Kamiński:
Michał B.:
Janusz M. Kamiński:

Jeszcze nie zapadła. Na walnym przegłosowano podwyższenie kapitału spólki.
Połowę objeli dotychczasowi udzialowcy, polowa zostala zarezerwowana dla inwestora zewnetrznego. Kogo - nie wiadomo. Ale do piachu nie poslali, wiec iskierka jest.

PKOl do polowy sierpnia powionien nadal dzialac.
30.07.2010, 09:52

dziennikarz,
specjalista w
zakresie nowych
tech...

Natalia M.:
to jest szansa że na razie gymnasion przetrwa. czy wiesz może coś o losach Puławskiej?

Z tego, co wiem - mieli zrobic tam jakis remont. nie zrobili.
Ale z drugiej strony nie mam w tej chwili zadnej wiedzy co do ewentualnych zaleglosci czy ustaleń. Cos tam slyszalem - ale poniewaz nie widzialem nic na pismie i nie mam pewnosci co do zrodla - nie chce i nie zamierzam gdybac.
Plotki raczej nic dobrego nigdy nie wnoszą.
31.07.2010, 00:27

dziennikarz,
specjalista w
zakresie nowych
tech...

Od jutra zamknięty będzie PKOl. Pewnie na razie "technicznie". Ale jak się do 20-go nie dogadają - to finalnie.
12.08.2010, 22:45

ds. Kontrolingu,
Telekomunikacja
Polska S.A.

Janusz M. Kamiński:
Od jutra zamknięty będzie PKOl. Pewnie na razie "technicznie". Ale jak się do 20-go nie dogadają - to finalnie.

no i mamy 20 sierpnia.
ciekawe, czy otworzą. łudzę się :)))))
20.08.2010, 10:35

dziennikarz,
specjalista w
zakresie nowych
tech...

Michał B.:
Janusz M. Kamiński:

no i mamy 20 sierpnia.
ciekawe, czy otworzą. łudzę się :)))))

Nie łudź ;)
22.08.2010, 08:13

Sebastian Z. Project/Product
Manager

Hej,

Wiecie czy PKOL działa czy został zamknięty? Po wakacjach chciałbym odnowić karnet, ale w tej sytuacji ...
16.09.2010, 23:54

ds. Kontrolingu,
Telekomunikacja
Polska S.A.

Sebastian Z.:
Hej,

Wiecie czy PKOL działa czy został zamknięty? Po wakacjach chciałbym odnowić karnet, ale w tej sytuacji ...

zamknięty od połowy sierpnia :(((
16.09.2010, 23:56

Bogdan Krauss właściciel firmy
prowadzącej
treningi
indywidualne,
współ...

Skoro mowa o Gymnasionach to zapraszam do Multikina. Klub znowu działa po ponad półrocznej przerwie a nasze perspektywy rozwoju są bardzo dobre.
Zapraszam także do mojej grupy "TrenerIndywidualny.pl"
2.02.2011, 15:03

Tomasz Gać Właściciel firmy
Trener Osobisty -
Tomasz Gać

Zapraszamy do klubu przy Puławskiej 427, już nie Gymnasion a New Gym.
Klub został przejęty i przechodzi gruntowny remont, część fitnesowa została już zakończona, prace postępują dalej. Na sali treningowej trwa wymiana sprzętu, duża część maszyn jest już nowa. Kiedy remont dobiegnie końca New Gym stanie się jednym z najatrakcyjniekszych fitness klubów w Warszawie.
Szczeguły oferty na http://newgym.pl
6.02.2011, 18:35

Wyślij zaproszenie do