Katarzyna
J.
HR / Doradztwo
psychologiczne i
zawodowe /
Psychoterapia
Temat: Do którego klubu uczęszczacie?
Zapraszam wszystkich (jakoś dziwnie to brzmi skoro jestem na razie sama w tej grupie tematycznej;-) do wymiany poglądów na temat klubów Gymnasion. Który odwiedzacie najczęściej?!Temat: Do którego klubu uczęszczacie?
WitamNo coz moje zdanie- the best club to body line na naleczowskiej
Swietny klimat uwielbiam tam chodzic:)
Aleksandra
J.
Business Unit
Manager , Danone
(Trade Marketing)
Puławska bo mam blisko do domu.Czasami też Zepter - pracuję kilka budynków dalej.
Dzisiaj wybralam się do Gymnasionu po kilkutygodniowej przerwie:-)
pozdrawiam
Daniel
Bogusławski
FCMA, Dyrektor
Finansowy - Sodexo
Pass Czechy i
Słowacja
Puławska zatłoczona strasznie po południu - słyszałem,tak?
Marcin
Litwiniec
Key Account Manager,
Monsterpolska.pl /
jobpilot.pl
Gymnasion Focus :)
Agnieszka
K.
Dyrektor Projektów
Szkoleniowych ARK
Consulting
Gymnasion na Ogrodowej :-)
Paweł
Gawłowski
właściciel,
e-solutions
Tylko Puławska, najwięcej sprzętu - no i niestety ludzi.Najlepiej chodzić do południa - chociaż ostatnio nawet rano na cardio jest tłok. Czyli wiosna przyszła ;)
Maria
P.
POSZUKUJĘ swojego
miejsca na ziemi
Focus. Pozne zajecia, dobre instruktorki :) Mozna sie wyszalec i dobrze pobawic :)
Anna
Teter
(Szymańska)
Przedstawiciel
Medyczny
Focus i Reduta
Joanna
E.
Główna ksiegowa
szuka pracy na
samodzielnym
stanowisku
Puławska, bo dużo zajęć i sprzętu, Focus - siłownia i centrum, Ogrodowa - fajne zajęcia i instruktorzy :)
Tomasz
S.
Audyt Wewnętrzny /
Zarządzanie
Ryzykiem,
...
Puławska, powód dość oczywisty - mam najbliżej:-)Ale raczej późno wieczorem (wcześniej tłok)
Zdecydowanie FOCUS :)))
Maciej
D.
Specjalista ds.
sprzedaży
Zdecydowanie Gymnasion Gdańsk :) choc miałem okazje byc w Fokusie i na PuławskiejTemat: Do którego klubu uczęszczacie?
puławska
Ewa Z. *
Jak jeszcze chodziłam to najbardziej lubiłam ten na Puławskiej, bo dużo miejsca i różnorodnie. Tam też chodziłam na yogę i tai-chi. Tyle że troszku za daleko jak dla mnie. Pod względem solarium z kolei wolałam już Focusa. W Zepterze byłam tylko kilka razy, bo jakoś mnie tam nic nie ujęło. No może poza jednym instruktorem.... ;o)
Ewa Z. *
A najciaśniej to było zwykle wieczorami w Focusie. I niekiedy jeszcze (zwykle w zimowe wieczory) można było natknąć się nieszczęśliwie na złodziei po drodze do Metra Politechnika ;o(
Tomasz
Kosko
Starszy Spec. ds.
Mediów
Pulawska / Focus - mam blisko robote.Ostatnio coraz czesciej na Zoliborzu - maly, klimatyczny, pusty... tylko brak sauny :)
Aneta K. księgowy
PKOL :)Temat: Do którego klubu uczęszczacie?
W zasadzie, to trudno mi jeszcze zdecydować ostatecznie, gdyż dopiero sie zapisałam :)Pod nosem mam w Reducie, ale zajęcia o różnych porach, w których nie bardzo mogę uczestniczyć. Wybrałam sie więc do Focusa i jestem bardzo zadowolona :)
Za pewne zwiedzę większość w Warszawie ;)
Jedynie sauna nieco za chłodna... :D
Maciej Polak Kimchi makes perfect
Zdecydowanie PKOL ^^ Do Focusa za dużo ludzi przychodzi, to samo na Puławskiej, chociaż tam za to jest największy wybór zajęć i sauna =)/R