Sebastian
M.
Do sukcesu nie ma
windy trzeba
zap....... schodami
Temat: Tattoo w Łodzi
Witam,Doradźcie jakiś salon, najlepiej pewny i sprawdzony.
pozdrawiam
Od Świtu do Zmierzchuul. Piotrkowska 82, Łódź
042 632 18 74
http://tatuaz.com.pl
Pewny i sprawdzony (nie na mnie, co prawda, ale na wielu znajomych :)
Ja robiłem u Witka w Sigilu jeszcze na Gdańskiej, jestem zadowolony. Uważaj to wciąga ...Temat: Tattoo w Łodzi
Wciagnie Cie :)
Sebastian
M.
Do sukcesu nie ma
windy trzeba
zap....... schodami
Fakt coś w tym jest tattoo ma być dla żony na urodzinowy prezent i nie będzie pierwszym :)
Olja
W.
Makijaż
permanentny,
stylizacja paznokci.
z tatuażami jak z piercingiem, zrobisz raz i już myślisz o następnym... echhTemat: Tattoo w Łodzi
Tylko to pewnie bardzo boli ;///
Olja
W.
Makijaż
permanentny,
stylizacja paznokci.
tatuaż czy piercing?co do tatoo to się nie wypowiem zbyt szeroko z braku doświadczeń, ale co do piercingu mam pewne mniejsze i większe doświadczenia i to akurat jest takie mało bolesne, jedno wkłucie i po bólu :)
bo to jest taki konstruktywny ból, coś tak jakby rodzenie dziecka :D
Classic Monsters Tattoo, ul. A Struga 4 w Łodzijak cos zaparaszm na prv
ja ide w piatek =)
Adam Wiśniewski Dziennikarz
najstarsze i sprawdzone manchattan tatoo club. zarzuc w goglach.Temat: Tattoo w Łodzi
Adam Wiśniewski:najstarsze to ono nie jest -Zool i Sigil są starsze - a osobiście bym zdecydowanie odradzał albo umawiał się już gdzieś na poprawki =)
najstarsze i sprawdzone manchattan tatoo club. zarzuc w goglach.
Małgorzata B. nieruchomości
ojjj jak mnie kusi od jakiegos czasuTemat: Tattoo w Łodzi
Adam Wiśniewski:
najstarsze i sprawdzone manchattan tatoo club. zarzuc w goglach.
ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!! Sam nosze buraka od p. Joli ktorego ciezko bedzie przykryc czymkolwiek
Karolina
K.
redaktor, korektor,
........
Hehehehe, też mam "pamiątkę" od Pani Joli. Na szczęście niebawem będzie przykryta :)Temat: Tattoo w Łodzi
Karolina K.:Szczesciara...ja na swoim moge co najwyzej namalowac czarna "osemke" bilardowa ;)
Hehehehe, też mam "pamiątkę" od Pani Joli. Na szczęście niebawem będzie przykryta :)
Sebastian
M.
Do sukcesu nie ma
windy trzeba
zap....... schodami
Wybrałem dwa Sigil lub od świtu do zmierzchu czekam teraz na lepszy projekt i cenę.Temat: Tattoo w Łodzi
chodzą słuchy, że warto polecić Szczecin i http://www.tattoogonzo.v.pl/.ja mam same pozytywne doświadczenia z sigilem, ale jak jeszcze byli na węglowej i zaraz na początku gdańskiej, więc już można chyba między bajki włożyć :)