Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Katarzyna J. "Spójrz w głąb
siebie... Masz w
sobie radość, masz
smutek...

Temat: Cechy PANNY

Drogie Panny dziękuję za odpowiedź :) Myślicie, że mężczyźni spod tego znaku są maminsynkami? Zodiakalną panną nie jestem, ale mam na oku pana spod tego znaku ;)
24.05.2009, 12:17

konto usunięte

....na pewno są praktyczni...tylko czasami ...tacy upierdliwi,że zwariować można....Jeśli chodzi o jego mamusię ,nic nie można powiedzieć bo wypomni/on-panna/ po 30-tu latach.....W sumie ciężki przypadek.....jedyna pociecha ,że można krzyknąć i słucha!- boi się!....ale nic na mamusię !!!zdecydowanie!!!
29.05.2009, 11:36

Grażyna T. specjalista d/s
bhp,trener zdrowego
stylu życia -
mieszka...

Aleksandra S.:
Katarzyna J.:
A co sądzicie o żartobliwym horoskopie kabaretu OTTO?
"Jak to panna – i chciałaby, i boi się, i chciałaby się nie bać, i boi się chciałabyć. Panna to znak niezdecydowany i strachliwy, maruda i maminsynek. Na starość upierdliwy sknera. Poucza wszystkich i wszędzie, najchętniej w dziedzinach zupełnie sobie obcych. Panna gdy kocha to poczeka, aż jej przejdzie."

BOSKIE :))))
Pouczam, fakt :D
Niezdecydowana :p
Chcę i boję się :pp

Boze!to jest o pannach? sory,ale ja panna takich cech nie posiadam...
22.11.2011, 19:44

Grażyna T.:

wyjątek zatem :-)
23.11.2011, 20:54

Zbyszek Stell poeta słów i
myśli
niewypowiedzianych

Aleksandra S.:
Grażyna T.:

wyjątek zatem :-)

Czasem ludzie postrzegają siebie zupełnie inaczej niż otoczenie :)
26.11.2011, 20:08

Joanna Małgorzata W. Kierownik Działu
Rekrutacji

Ech musze wtracić swoje 3 grosze otóż jestem panną z drugiej dekady bedącą całkowitym zaprzeczeniem panny:) A więc, zwariowana, spontaniczna, optymistyczna, kreatywna i..dosc chaotyczna choć jeśli trafię gdzieś w coś uporządkowanego to na pewno nie na balaganię, poza tym obce jest mi krytykanctwo, pedanteria..skrupulatnosć też, owszem analizuję ale rzadko oceniam, do tego elastycznosć i osobowosć lidera więc co we mnie jest z panny? Nic..no moze jedno - dotrzymuję słowa i nie składam obietnic bez pokrycia a to jest typowe dla panien niezależnie od płci.
18.01.2012, 11:04

Grażyna T. specjalista d/s
bhp,trener zdrowego
stylu życia -
mieszka...

tez jestem z drugiej dekady..i mam podobnie jak u Asi..
gdybym miała takie cechy ja wymieniono wyżej /te co mnie przeraziły nie te co wymienia Asia/nie mogłabym wykonywać zawodu, w którym pracuje..nie jest to oszukiwanie siebie tylko realna ocena ..Grażyna T. edytował(a) ten post dnia 21.02.12 o godzinie 13:00
21.02.2012, 12:59

Kasia C.:
Może i tak, ale same nigdy krytyki nie przyjmują:)

no przynajmniej te Panny, z którymi miałam przyjemność:)

Racja :) w moim przypadku sie sprawdza:)
6.03.2012, 13:22

Też taka jestem, ale chyba dlatego jesteśmy inne, że jesteśmy z drugiej dekady :)
Joanna Małgorzata W.:
Ech musze wtracić swoje 3 grosze otóż jestem panną z drugiej dekady bedącą całkowitym zaprzeczeniem panny:) A więc, zwariowana, spontaniczna, optymistyczna, kreatywna i..dosc chaotyczna choć jeśli trafię gdzieś w coś uporządkowanego to na pewno nie na balaganię, poza tym obce jest mi krytykanctwo, pedanteria..skrupulatnosć też, owszem analizuję ale rzadko oceniam, do tego elastycznosć i osobowosć lidera więc co we mnie jest z panny? Nic..no moze jedno - dotrzymuję słowa i nie składam obietnic bez pokrycia a to jest typowe dla panien niezależnie od płci.
6.03.2012, 13:35

Joanna Małgorzata W. Kierownik Działu
Rekrutacji

Olga O.:
Też taka jestem, ale chyba dlatego jesteśmy inne, że jesteśmy z drugiej dekady :)
Joanna Małgorzata W.:
no włąsnie te panny z drugiej dekady powinny być najbardziej "pannowe":) a ja własnie znam niewiele panien - upierdliwych i krytycznych a znam te pelne energii i kreatywne:)
8.03.2012, 14:42

Józefina Jagodzińska Astrolog, doradca
osobisty, nauczyciel
astrologii i Tarota

Najbardziej typowe, ze względu na władztwa są Panny z I dekady. Panny z II dekady są pod wpływem Saturna, a więc wykazują pewne cechy Koziorożca, stąd może większa organizacja niż u pozostałych.

Poza tym należy pamiętać, że poczucie, co jest porządkiem, a co nie jest zwykle subiektywne :)
8.03.2012, 20:53

perfekcjonistki chyba;>
26.03.2012, 14:23

Wyślij zaproszenie do