Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Wojciech M. architekt ,
wolny strzelec,
współwł.
coworkingu

Temat: Zasoby sieci o coworkingu

Pierwsze statystyczne badanie coworkingu w Polsce mamy już wszyscy za sobą. Wreszcie przyszedł czas na podsumowanie - oto nasze omówienie wyników raportu Coworking w Polsce
20.09.2011, 15:52

Elżbieta Kucharczyk Główna Księgowa
(zarządzanie
finansami,
księgowość)

Z raportu inFakt wynika, że w Polsce najliczniejsza grupa coworkerów liczy sobie 26-30 lat. Na zachodzie najliczniejszą grupę 44% stanowią osoby w wieku 30-40 a 40-50 to 18% coworkerów. W Polsce grupa 40-50 latków to zaledwie 3%. Prowadząc jedno z biuro coworkingowych, wiem, że niezmiernie trudno jest trafić z informacją o biurach coworkingowych do tej grupy wiekowej. Problem polega na braku świadomości istnienia coworkingu wśród tych przedsiębiorców. Brak również zainteresowania ze strony organizacji zrzeszających przedsiębiorców do szeżenia idei coworkingu wśród swoich członków.
2.12.2011, 10:17

Wojciech M. architekt ,
wolny strzelec,
współwł.
coworkingu

5 objawów, które powinny Cię skłonić do coworkingu
5.01.2012, 16:35

Kuba Janicki YourOffice

Już jest ! od tego tygodnia zapraszamy do nowopowstałego oddziału YourOffice w Gdyni. Więcej informacji - dla wszytkich zainteresowanych już wkrótce na naszej stronie internetowej. A oto kilka zdjęć nowego biura. Przyznajcie, że widok z biura jedyny w swoim rodzaju. Zapraszamy.

Zdjęcia biura znajdziecie na :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1015059634926...

Pozdrawiam

Kuba Janicki
1.03.2012, 19:05

Ewa Gillner Design Studio 5 /
ParkIdea Coworking
Place

Na przełomie lutego i marca 2012 odbył się plebiscyt kobieta przedsiębiorcza, w którym wzięłam udział. Oczywiście nic nie wygrałam :D ale dzięki temu opisali ParkIdea Coworking Place w poznańskim dodatku Gazety Wyborczej.

Do poczytania wersja elektroniczna: Skok w inny lajf - o kobietach, które się nie bały

:)
11.03.2012, 19:35

Marcin K. Niewielka wiedza
jest gorsza od braku
wiedzy...

Ewa Gillner:
Na przełomie lutego i marca 2012 odbył się plebiscyt kobieta przedsiębiorcza, w którym wzięłam udział. Oczywiście nic nie wygrałam :D ale dzięki temu opisali ParkIdea Coworking Place w poznańskim dodatku Gazety Wyborczej.

Do poczytania wersja elektroniczna: Skok w inny lajf - o kobietach, które się nie bały

:)

Gratulacje! Fajny tekst, bardzo interesująco w nim wypadłaś, a Park Idea i tak jest najlepszym biurem coworkingowym na świecie! Tęsknię za Wami od czasu do czasu. :)

Pozdrawiam serdecznie!Marcin K. edytował(a) ten post dnia 11.03.12 o godzinie 20:13
11.03.2012, 20:13

Paweł L. www.botak.com.pl

Słyszałem bardzo dobre opinie o Biurco ...
11.03.2012, 20:28

Iwona Majewska Zarząd, Dyr.
Finansowy,
Przedsiębiorca

Bardzo serdecznie dziękujemy za tą opinię :-)
20.03.2012, 01:14

Wojciech M. architekt ,
wolny strzelec,
współwł.
coworkingu

Dzisiejsza Rzeczpospolita w dodatku Kariera i Biznes o coworkingu. Rzeczowo. I jest nawet swego rodzaju poradnik jak wybrać biuro coworkingowe dla siebie. Polecam lekturę w wersji papierowej, choć można też on-line: http://www.ekonomia24.pl/artykul/295881,858065-Wybrac-...
11.04.2012, 14:36

Wyślij zaproszenie do