- 1
- 2
- 3
- Następna »
Przemek Cichoń <---------->
Temat: Zdjęcia - więcej mówią :)

http://indoorplayground.ning.com

http://www.hatfactory.net

to już raczej spotkanie w stylu barcamp

co-work i co-rest ;)

Jeżeli coś znajdziecie fajnego lub macie zdjęcia swoich takich miejsc to zapraszam do dodawania. Te zdjęcia pochodzą z flickraPrzemek Cichoń edytował(a) ten post dnia 12.05.07 o godzinie 03:13
Marcin
T.
Field Application
Engineer
normalnie mnie się podoba ...Jeśli ktoś będzie potrzebował w takim miejscu infrastruktury IT/Teleco - służę pomocą.
Krzysztof Zdankiewicz Netcelaria -
dzięki:) chcemy znależć takie lub podobne miejsce:)
Piotr
Nejman
strategie online,
social media,
employer branding
Wygląda świetnie! Może ktoś chce zorganizować podobne miejsce w Łodzi?
Piotrze, proponuje takie zapytanie złożyć na osobnym wątku.
Jarek
L.
grafik-webmaster,
Demostudio.pl
Idea coworkingu jest świetna. Praktykuje, może nie codziennie, ale praktykuje ;D
Mariola
Zięba
właściciel, P.P.H
MAWI
WitamMam takie miejsce w Łodzi - podobne hale jeśli ktoś jest zainteresowany służę .
pozdr. Mariola Zięba
Krzysztof Zdankiewicz:
dzięki:) chcemy znależć takie lub podobne miejsce:)
Może masz jakieś zdjęcia Mariolu?
Mariola
Zięba
właściciel, P.P.H
MAWI
WitajZdjęć nie mam ,ale mogę zrobić po 1 lipca, jestem na urlopie.
Mam dwa piętra po 280 m2 i strych tyle samo z tym, że po obu stronach jest dach spadzisty różnica około 1 m. Jest to jeszcze do końca nie wyremontowane.
pozdr. Mariola
Nie znam zasady działania coworkingu może ktoś mi coś na ten temat napisze.
Przemek Cichoń:
Może masz jakieś zdjęcia Mariolu?
Mariola
Zięba
właściciel, P.P.H
MAWI
WitajJak postepują prace nad utworzeniem grupy .
pozdr. Mariola
idea fajna, tylko kto mi zagwarantuje ze na kabelkach nie bedzie chipa, ktory skopiuje wszlekie wazne dane z mojego komputera??
raczej nikt chyba że gospodarz centrum postarał by się o jakieś certyfikaty wystawiane co miesiąc przez niezależną firmę certyfikującą po przeprowadzeniu audytu, z uprawnieniem po stronie tej firmy do sprawdzenia w każdym czasie (np na cichy telefon coworkera) czy takie chipy istnieją, czy nie.To chyba takie same ryzyko jak korzystanie z wifi w miejscach publicznych.
Jarek
L.
grafik-webmaster,
Demostudio.pl
Przemek Cichoń:
raczej nikt chyba że gospodarz centrum postarał by się o jakieś certyfikaty wystawiane co miesiąc przez niezależną firmę certyfikującą po przeprowadzeniu audytu, z uprawnieniem po stronie tej firmy do sprawdzenia w każdym czasie (np na cichy telefon coworkera) czy takie chipy istnieją, czy nie.
To chyba takie same ryzyko jak korzystanie z wifi w miejscach publicznych.
Tak długo jak jest to interes wspólny nie ma się czego obawiać. Certyfikaty tak naprawdę tylko podwyższają poziom bezpieczeństwa, a nie je zapewniają ;). Każde zabezpieczneie jest do obejścia, a co do wifi WPA/WEP, hmmm ... tylko dodatek, młody zdolny z laptopem i odpowiednim tutorialem jest w stanie rozwalić te zabezpieczenia.
IMHO Wifi swoją drogą, ale powinny być normalnie gniazdka z LAN'em i dostęp tylko dla kart z danym mac adresem.
IMHO Wifi swoją drogą, ale powinny być normalnie gniazdka z LAN'em i dostęp tylko dla kart z danym mac adresem.
No w tej kwestii też inaczej bym sobie tego nie wyobrażał.
Paweł
Dul
Project Manager,
e-Media s.c.
Swietny pomysł.popatrzyłem i wydaje się genialny.
dla mlodych ludzi co chodza po parku z laptopem
dla osob pracujach w domu - kontakt z innymi.
popieram pomysł
sam szukam miejsca takiego jak te.
tyle że w malej miejscowosci to malo prawdopodobne je znaleźć
Iwona
Kossowska
sektor pozarządowy,
prawnik, zwierzęta
http://www.domiporta.pl/details,197,366166.aspa co myslicie o takiej przestrzeni?
wlasnie znalazlam w ogloszeniach.
100 metrow za 5 tysiecy zl, naprzeciwko Wola Parku.
Kamil
Skowroński
opis w wersji pro
dostępny za $9.99
już pisałem w innym wątku, ale nie zaszkodzi się przypomnieć - dysponuję 110m2 mieszkania, vis-a-vis CH Blue City. Jeśli ktoś bardziej doświadczony chciałby się zaangażować w budowę takiego centrum, to proszę o kontakt :)http://otodom.pl/mieszkanie-warszawa-ochota-szczesliwi...Kamil Skowroński edytował(a) ten post dnia 30.05.08 o godzinie 15:48
Mariusz Maciejewski człowiek reklamy
Jacek
Synowiec
zainteresowania:
e-commerce,
e-biznes, marketing
internetowy
To ja bardziej coś futurystycznego .... choć kto wie, może kogoś to zainspirujeBiuro w Parku??

Więcej:
http://www.archdaily.com/21049/selgas-cano-architectur...Jacek S. edytował(a) ten post dnia 12.08.09 o godzinie 21:46
Futurystyczne ale jak dla mnie bardzo interesujące :)Zna ktoś z Was może jakieś miejsce w Krakowie?