Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

konto usunięte

Temat: Sosnowiec - Katowice??

Odświeżam trochę porzucony wątek śląski.
Ostatnio była mowa o jelly w paru miejscach, w krakowie i wrocławiu chyba, może byśmy się w katowicach też zorganizowali?
Nie mówię na razie o stałym coworkingu, ale może jakaś pojedyncza sesja zachęciłaby nas do dalszego działania? Fajnie by było zacząć nią nowy rok.
Macie pomysły na jakąś knajpkę czy inny przyjazny kąt?

Pozdrawiam,
np
11.12.2007, 23:02

konto usunięte

A to w Katowicach jest knajpka/restauracja nie będąca pizzą hut gdzie jest wifi?:)
12.12.2007, 20:41

konto usunięte

Jest tez np w coffeeheaven ale to jak sadze tez nie wchodzi w gre
12.12.2007, 21:07

konto usunięte

Teoretycznie jest też w archibarze, ale ostatnio jak byłem to nie działało.

Teraz mi się przypomniało że w Longmanie było/jest wifi
12.12.2007, 21:14

Tomasz Kacała E-Learning /
Internet /
Multimedia

Odświeżę temat znowu;)

Będę miał okazję wynająć mieszkanie na parterze kamienicy na ulicy Mariackiej, więc w centrum Katowic. Jest do remontu i myślę nad przerobieniem go właśnie na miejsce dla coworkerów;) metraż mieszkania to około 100m więc miejsca powinno bez problemu wystarczyć do pracy do tego pewnie mała sala konferencyjna czy coś w tym stylu, żeby można było klientów przyjmować. Jeśli byli by chętni to proszę o kontakt, jeśli znajdzie się grupka, to postarałbym się zakończyć remont już w kwietniu.

Wszelkie sugestie odnośnie tego czego oczekujecie od takiego miejsca proszę na forum lub priv.
24.02.2008, 23:49

Krzysztof Adamski nieruchomości to
moja wizytówka

Mariacka jest w porządku, przy odrobinie szczęścia można zaparkować a w związku z dumnymi planami włodarzy miasta ulica z dnia na dzień winna zyskiwać na prestiżu (daj Boże)

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4955543.html

Tomasz posłałem Ci maila.

pozdrawiam!
25.02.2008, 11:51

Internet /
Multimedia

Nie ma już chętnych? Czyżby wszyscy przenieśli się do Krakowa? ;)
26.02.2008, 10:37

Artur Rak IT Project Manager

Katowice?? JASNE!! jestem jak najbardziej za tym pomysłem!!
5.03.2008, 16:23

Internet /
Multimedia

Zaczynając myśleć o konkretach, rozpoczęliśmy już ze znajomym remont mieszkania przy ulicy Mariackiej. Adres wprost wyśmienity na biuro;) Spokojnie znajdzie się miejsce dla 5-6 coworkerów. Jeśli ktoś jest zainteresowany poznaniem się, zobaczeniem biura i mam nadzieję pracą w miłej wspólnej atmosferze zapraszam do kontaktu.
Będziemy też jutro na Spodku 2.0, chętnie przedstawię więcej szczegółów;)
Pozdrawiam, Tomek
28.03.2008, 20:58

Witam

Zapraszam wszystkich zainteresowanych pracą na zasadzie coworkingu.
Coworking na ulicy Mariackiej istnieje od maja tego roku. Aktualnie zwolniło nam się miejsce w biurze dlatego zapraszam wszystkich zainteresowanych. Poniżej zamieszczam zdjęcia projektu remontowanej ulicy Mariackiej oraz zdjęcia samego biura.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Proszę o kontakt na biuro@mbtmedia.plArtur Rak edytował(a) ten post dnia 22.10.09 o godzinie 15:58
17.09.2008, 14:49

Internet /
Multimedia

Cześć,
w chwili obecnej mamy jedno wolne biurko w biurze opisanym przez Artura post wyżej, jeśli są chętni do katowickiego coworkowania to zapraszam do kontaktu!
19.02.2009, 10:56

Artur Rak:
Witam

Zapraszam wszystkich zainteresowanych pracą na zasadzie coworkingu.
Coworking na ulicy Mariackiej istnieje od maja tego roku. Aktualnie zwolniło nam się miejsce w biurze dlatego zapraszam wszystkich zainteresowanych. Poniżej zamieszczam zdjęcia projektu remontowanej ulicy Mariackiej oraz zdjęcia samego biura.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Proszę o kontakt na biuro@mbtmedia.pl

Wspólnebiuro zwiększyło metraż, przez co zwolniło się całe pomieszczenie biurowe które widoczne jest na powyższych zdjęciach.

Dostępne są 4 stanowiska, możliwość podnajęcia również całego pomieszczenia zapraszamy!Artur Rak edytował(a) ten post dnia 06.04.10 o godzinie 12:12
6.04.2010, 12:10

Wyślij zaproszenie do