Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Piotr Bulica Starszy Specjalista
ds.
Farmakoekonomiki,
Amgen

Temat: prośba

Witajcie!

Mam prośbę: muszę zorganizować na dniach nauki prezentację Koła Naukowego (któremu przewodniczę).

Mam problem: zajmujemy się farmakoekonomiką, zdrowiem publicznym, prawem i innymi rzeczami, które nie są tak spektakularne, jak chemia, farmakologia, biologia molekularna.

Mam mało pomysłów, jak ciekawie zaprezentować się na tle innych kół naukowych.

Bardzo proszę o pomoc

Pozdrowienia,
Piotr B.
4.04.2009, 20:06

Adam Sobieraj Rzecznik Prasowy ZDM

Zacznij od tego, co przychodzi Ci do głowy w pierwszym momencie. Wskaźnik w postaci pigułki, biały fartuch założony na gołe ciało bez spodni, ale kapciach. Na pytanie dlaczego pan w samym fartuchu, możesz odpowiedzieć: bo kryzys. Możesz kupić pudełko landrynek i zacząć prezentację od poczęstowania paru osób w pierwszym rzędzie: może pigułeczkę?
6.04.2009, 12:26

Ewa P. Lepiej się zużyć
niż zardzewieć

Adam Sobieraj:
Zacznij od tego, co przychodzi Ci do głowy w pierwszym momencie. Wskaźnik w postaci pigułki, biały fartuch założony na gołe ciało bez spodni, ale kapciach. Na pytanie dlaczego pan w samym fartuchu, możesz odpowiedzieć: bo kryzys. Możesz kupić pudełko landrynek i zacząć prezentację od poczęstowania paru osób w pierwszym rzędzie: może pigułeczkę?
Adasiu, kupuję Cię . Zwłaszcza w tym kryzysowym fartuchu i kapciach ;)))
13.04.2009, 15:25

Adam Sobieraj Rzecznik Prasowy ZDM

Weźmij kartki skrawek, ołówka ogryzek i skreśl parę cyferek, co by w ładną liczbę się złożyły, zobaczymy czy sprzedane...
19.04.2009, 23:36

Ewa P. Lepiej się zużyć
niż zardzewieć

Adam Sobieraj:
Weźmij kartki skrawek, ołówka ogryzek i skreśl parę cyferek, co by w ładną liczbę się złożyły, zobaczymy czy sprzedane...
Toś z Waści interesowna bestyja...
21.04.2009, 11:49

Wyślij zaproszenie do