Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

konto usunięte

Temat: CMS - opensource czy komercyjny?

Zapraszam na swojego bloga, na którym opisuję ciekawy moim zdaniem CMS o nazwie Apostrophe, bazujący na frameworku Symfony. Jest to system zapewniający niewykłą łatwość i szybkość rozbudowy nawet dużych serwisów internetowych.

Strona: http://apostrophe-cms.blogspot.com/

Chętnie podejmę pracę jako programistka PHP. Mój e-mail: iwona.bak.praca@gmail.com

Iwona Bąk
22.06.2010, 00:04

Kamil Kuzminski Contao ambassador

Nie ma to jak odkopać temat sprzed 20 miesięcy tylko po to żeby zaspamować o bóg wie jakim cmsie...
22.06.2010, 22:23

konto usunięte

Kamil Kuźmiński:
Nie ma to jak odkopać temat sprzed 20 miesięcy tylko po to żeby zaspamować o bóg wie jakim cmsie...

Dzięki temu "spamowaniu" zdobyłam nowe ciekawe kontakty i cenne uwagi dotyczące CMS-a od znawców tematu. Opłaca się spamować...
24.06.2010, 15:50

Paweł F. Joomla! Budowniczy &
Bloger

Iwona Bąk:

Opłaca się spamować...

a potem mamy niechlubne miejsce w pierwszej dziesiątce Państw największych spamerów
25.06.2010, 11:51

konto usunięte

Paweł F.:
Iwona Bąk:

Opłaca się spamować...

a potem mamy niechlubne miejsce w pierwszej dziesiątce Państw największych spamerów

Proszę Pana. Nie nazywaj mnie Pan spamerem. Pana statystyki mnie nie obchodzą. Nie bądź Pan taki czepialski. Nie wiem o co chodzi z tym przyczepianiem się, jak rzep psiego ogona. Może andrenalina rośnie i powoduje uczucie przyjemności. Już raz miałam nieprzyjemność być tak zaatakowaną, bo założyłam nośny temat na grupie nt portali społecznościowych. Chodziło mi tylko o problemy techniczne, wątek się rozwijał kilka miesięcy, setki wpisów... O temacie dawno zapomniałam, aż tu nagle pewna koleżanka przepuszcza atak, po dwa posty naraz, wyrażenia typu "kobito" jakbyśmy były na Ty", zawstydzanie, i przede wszystkim ten niesamowicie napastliwy atak. Co w ludziach drzemie, że tak lubią się czasem przyczepić do kogoś, atakować za jakieś potknięcie.
Inna użytkowniczka Goldenline miała czelność założyć wątek nt dóbr luksusowych. Jak ją pewien anonim zwymyślał, słał aluzje do jej urody, że prymitywna, że taka i owaka.
Daj Pan spokój akurat z tym namolnym atakowaniem. Mam złe doświadczenia, nie przypominaj mi ich Pan znowu...
25.06.2010, 15:55

Bloger

Pani się nudzi, bierze leki czy nie czyta nie zrozumieniem? Bo nie przypominam sobie, abym napisał coś obraźliwego, co najwyżej humorystycznego.
25.06.2010, 16:00

konto usunięte

Paweł F.:
Pani się nudzi, bierze leki czy nie czyta nie zrozumieniem? Bo nie przypominam sobie, abym napisał coś obraźliwego, co najwyżej humorystycznego.

Ma Pan rzeczywiście wspaniałe poczucie humoru. "Pani... bierze leki". Czyli narkomanką jestem? Zrywać boki...

Dlaczego piszę, że Goldenline czasem mnie przeraża... Link: http://www.goldenline.pl/forum/889958/zobacz-grupa-wie...

Brrrr... Zimne ciarki mnie przechodzą...Iwona Bąk edytował(a) ten post dnia 25.06.10 o godzinie 16:38
25.06.2010, 16:15

Bloger

Chyba sugeruje walczyć depresją, nikt pani nie atakował, ani nie obrażał... ah, to napięcie zupełne zbędne.
25.06.2010, 19:12

Adam S. e-commerce

Paweł F.:
Chyba sugeruje walczyć depresją, nikt pani nie atakował, ani nie obrażał... ah,

Nazwanie spamerem raczej do milych nie nalezy :)Adam Szwarc edytował(a) ten post dnia 25.06.10 o godzinie 19:17
25.06.2010, 19:17

Marek Przegaliński Pozycjonowanie Web
Bezpieczeństwo

Adam Szwarc:
Paweł F.:
Chyba sugeruje walczyć depresją, nikt pani nie atakował, ani nie obrażał... ah,

Nazwanie spamerem raczej do milych nie nalezy :)

Do miłych nie należy, ale post odgrzewający kotleta (kotleta niesmacznego - pytanie dosyć niepoważne/lamerskie) ewidentnie samo-promocyjny, należący do typu: spam

- w takiej rozmowie jak wyżej, miejscu, czasie, nie obrażając nikogo, ale to Pani (nie znam, nie czytałem) atakuje raczej.... ;) Ot tyle ...Marek P. edytował(a) ten post dnia 25.06.10 o godzinie 20:00
25.06.2010, 19:58

Bloger

Kończąc głupią dyskusje dodam tylko że w żadnym słowie nie napisałem "Pani X jest spamerką"
25.06.2010, 21:46

konto usunięte

Mam już dość ataków na GL. Kilka razy miałam już okazję spotkać się tu z agresją. Wystarczy tylko coś tu zrobić, założyć jakiś wątek, zamieścić zaproszenie na bloga i posypią się nieprzyjemne komentarze z osobistystymi przytykami. Taki mam niesmak, że długo mi nie przejdzie.

"Pani się nudzi, bierze leki czy nie czyta nie zrozumieniem". Odczytuję takie wypowiedzi jako osobisty atak. Niestety, kończy się tu neutralność, poczucie bezpieczeństwa, jakiejś twórczej wolności.

Likwiduję konto.
26.06.2010, 15:40

Bloger

--ufff---
26.06.2010, 16:36

Adam S. e-commerce

Paweł F.:
Kończąc głupią dyskusje dodam tylko że w żadnym słowie nie napisałem "Pani X jest spamerką"

Faktycznie nie ma co bic piany :)
Pawel, chce tylko sprostowac, ze nie napisalem, ze Ty kogos nazwales spamerem tylko, ze nie do konca jest zgodne z prawda to co napisales:
"nikt pani nie atakował, ani nie obrażał."
bo wczesniej ktos napisal:
"Nie ma to jak odkopać temat sprzed 20 miesięcy tylko po to żeby zaspamować o bóg wie jakim cmsie..."
Okreslenie, ze ktos spamuje jest raczej jednoznaczne, ze ten ktos jest spamerem (a to raczej nie jest przyjemne okreslenie) i chodzilo mi tylko o to, ze jednak ktos tu Pania X w jakims sensie obrazil. Po prostu nie kazdy jest alfa i omega i czasem mozna przymknac oko, zwlaszcza jezeli jest to kobieta :)
To tak kwoli scislosci :)
Pozdrawiam
26.06.2010, 18:54

Grzegorz Urbaniak Project Manager

..:
Zapraszam na swojego bloga, na którym opisuję ciekawy moim zdaniem CMS o nazwie Apostrophe, bazujący na frameworku Symfony. Jest to system zapewniający niewykłą łatwość i szybkość rozbudowy nawet dużych serwisów internetowych.

Strona: http://apostrophe-cms.blogspot.com/

Chętnie podejmę pracę jako programistka PHP. Mój e-mail: iwona.bak.praca@gmail.com

Iwona Bąk
Rzeczywiście warto współpracować z ta kobietą skoro jej kilka uwag robi problem :) Śmiech... :-)
29.06.2010, 23:02

Artur Miernik projektant grafiki
użytkowej

A może... zwyczajnie "pojechaliście" po delikatnej kobiecie?

Fakt, temat nie ten. Na przedstawienie kolejnego CMS mogła poszukać innego miejsca, lub założyć nowy temat. Niemniej... można było lżej.
8.07.2010, 20:22

Bloger

Było minęło, pani znów wróciła do NK.pl

========== end ==========
11.07.2010, 20:37

Wyślij zaproszenie do