Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Sylwia J. Test Leader, KBC
Global Services

Temat: szukam pracy w IT

Kto zatrudni młodą, ambitną, szybko uczącą się, której pasją jest informatyka????

Sylwia
29.03.2009, 17:01

Olga Grabek Mobile Designer/UI
Developer

Sylwia,

zacznij szukać ofert na młodszego programistę lub młodszego webmastera. W tej branży przede wszystkim liczy się to co umiesz, a więc głównie Twoje doświadczenie, o które zawsze najtrudniej na początku. Ja np. najpierw zaczęłam jako młodszy programista PHP, a potem to już samo się ułożyło :) Powodzenia :)
4.05.2009, 08:16

Global Services

Zgada się, właśnie tak staram się szukać, chcę zacząć od stanowiska, które pozwoli mi się rozwijać i jak najwięcej nauczyć. Ktoś tylko musi zaufać moim możliwościom.
dziękuję i pozdrawiam :)
4.05.2009, 09:07

Piotr Ginalski Senior Software
Developer, iQuate

Polecam http://www.banqsoft.pl. Właśnie trwa rekrutacja.
5.05.2009, 15:47

Global Services

to jak z tą pracą??
21.06.2009, 01:52

Monika S. always look on the
bright side of life
:)

Sylwia J.:
to jak z tą pracą??

naprawde myslisz, ze sama Cie znajdzie? ;)
23.06.2009, 16:13

Global Services

w żadnym wypadku, samo nic się nie znajduje.. ale siedzenie z założonymi rękoma tym bardziej nie skutkuje ;)
23.06.2009, 17:40

Wojciech Nurkowski Specjalista....

Sylwia J.:
w żadnym wypadku, samo nic się nie znajduje.. ale siedzenie z założonymi rękoma tym bardziej nie skutkuje ;)

Prośba.
Napisz proszę w jednym znanio, co zyska przedsiębiorca zatrudniając właśnie Ciebie?

Jeśli napiszesz że szybko się uczysz, jesteś ambitna etc. to i tak potencjalny pracodawca zatrudni Cię na stanowisku na którym poradzisz sobie z wiedzą posiadaną obecnie. Będzie musiał jednak zaryzykować tym, że jeśli nauczysz się tego i owego, to jego kosztem odbędziesz szkolenia i posiądziesz wiedzę i umiejętności, które wykorzystasz już w firmie innej (najczesciej konkurencyjnej)

Obecnie "świerza krew" z nowymi i nie raz dobrymi pomysłami jest dużym zagrożeniem dla "starych kojotów" więc moja rada:
Rob swoje ale po cichu i nie wychylaj się, bo przytrą Ci kojoty nosa.
3.08.2009, 13:49

Wyślij zaproszenie do