Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Jakub Jurcan operator kamery

Temat: NAUKA

Ja polecam pozycję bez szczegółowych opisów formacji świecowych
"Mistrzowie rynków finansowych" - Schwager Jack D.
otworzyła mi oczy na niektóre zagadnienia
książka zawiera wywiady z legendami grającymi na różnych rynkach, a każdy ma inny sposób na grę
11.02.2011, 21:20

Robert Kajzer www.growandgo.pl
www.abcinwestowania.
wordpress.com

Ksiazki, szkolenia itd pokazuja pewne rzeczy i wskazuja pewne kierunki. W inwestowaniu tak jak w zyciu liczy sie dzialanie, a nie ilosc wiedzy, wiec dopiero w praktyce wychodzi jak dobrym inwestorem jestes.
13.02.2011, 14:39

Zdzislaw Oleksik trader rynku forex

ja proponuje ci zacznij od tego,abyś uczynił rzecz totalnie absurdalną, powiedz sobie że zgadzasz się na stratę 1000zł po czym otwieraj pozycję na czuja, raz krótką a raz długą nie używając żadnych systemów przeczytanych ,słyszanych czy proponowanych ich nie ma ,jest tylko jeden cel i jedno zadanie otwierać pozycje na czuja w ciągu całego tygodnia ale spokojnie nie tak hop, możesz otwierać pozycje tylko w mikro lotach max 0,01 pip nie wolno ci to robić w czasie danych oraz godz przed jak i po,oczywiście używasz stop loss i take profit w zakresie max do 5 pipsów zapisuj pozycje stratne i zyskowne i pamiętaj że zgodziłeś się na stratę 1000zł pamiętaj te 1000 już nie istnieje one zostało przez ciebie pogrzebane
22.01.2012, 21:35

Zdzislaw Oleksik trader rynku forex

napisz mi o swoich emocjach uwagach i wnioskach zostanie profesjonalnym traderem wiele kosztuje możesz mi wierzyć oj wiele ale jesteś wolny i nie musisz tego robić decyzja należy tylko do ciebie
22.01.2012, 21:45

Wyślij zaproszenie do