Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Anna T. Trahit sua quemque
voluptas.

Temat: meble kuchenne - Wrocław

1. Wrocław
2. Solidna firma projektująca i montująca meble kuchenne na wymiar.
3. Rozsądne ceny mile widziane.
4. Ciekawe rozwiązania zagospodarowania przestrzeni również.
;)

Możecie kogoś polecić?
Strony www z realizacjami?
;)
18.03.2009, 12:38

Marta D. wiecznie
poszukujący
zarządca
nieruchomości:)

Mi robiłprojektant ze sklepu przy Jedności Narodowej. Można się przerazić wystawą, ale to co sobie klient zażyczy to zrobią. I bardzo fajnie projektują,ale do najtańszych nie należą. Zachwyciła mnie za to kuchnia u koleżanki, którą robił "prywaciarz" - facet ma fantazję i jest bardzo dokładny - Zakład STolarski Tomasz ZAwierucha.
18.03.2009, 14:30

voluptas.

Marta D.:
Zachwyciła mnie za to kuchnia u koleżanki, którą robił "prywaciarz" - facet ma fantazję i jest bardzo dokładny -
Zakład STolarski Tomasz ZAwierucha.

Istnieje możliwość podesłania zdjęć z realizacji?
18.03.2009, 15:21

Beata Dębska Marketing Manager,
Warsaw Truck Center
Sp. z o.o.

polecam meblobud z ul. Krzywoustego.
18.03.2009, 15:50

konto usunięte

Ania L.:
Ja sobie właśnie strzeliłam nietypową fioletową kuchnię, montaż był tydzień temu.

Bardzo nietypowa... bardzo... ;p Jak będziesz szukać fioletowej tapety, fioletowego szkła mlecznego albo fioletowego obicia do kanapy... czy też fioletowej farby albo fioletowych podkładek czy serwetek albo kubeczków czy świec... to daj znać.

Znienawidziłem fioletowy.
26.03.2009, 02:35

konto usunięte

Paweł G.:
Ania L.:
Ja sobie właśnie strzeliłam nietypową fioletową kuchnię, montaż był tydzień temu.

Bardzo nietypowa... bardzo... ;p Jak będziesz szukać fioletowej tapety, fioletowego szkła mlecznego albo fioletowego obicia do kanapy... czy też fioletowej farby albo fioletowych podkładek czy serwetek albo kubeczków czy świec... to daj znać.

Znienawidziłem fioletowy.
Dziiiz, moda przemija...kubki i obrusy to rozumiem ze sobie ludzie funduja w roznych 'modnych' kolorach, ale meble na ktore bedziesz patrzec przez dwadziescia lat? U nikogo jeszcze takich odwaznych nie widzialam ;P
Na pocieszenie powiem Ci, ze fioletowy sie konczy, idzie znowu żolte ;))
26.03.2009, 21:46

konto usunięte

Paweł Kuchta:
meble :) heh, samemu też można skręcić ;)

trzeba mieć tylko na to jeszcze czas i chęci ;) a jak wracasz z pracy o 20... to chcesz jeść i spać ;p ;)
27.03.2009, 10:59

Adam Bral Skoro i tak
skończę w piekle,
to mogę po drodze
zaszaleć :P

nie koniecznie, zawsze można poprosić znajomych z wiertłami i zacząć nadgodziny trzaskać nad meblami od 20...a poza tym poniszczone krawędzie w meblach kuchennych to jest Twój wkład w ich montaż ;]

żółty daje rade, żółtko z jajka nie istnieje ...
30.03.2009, 02:03

Tomek Niedbała technolog - szef
odcinka, PPG Deco
Polska

Nie wiem, jaka firme mozna polecic, natomiast moge smialo napisac, ze firme HAMPEL nalezy omijac szerokim lukiem... No chyba, ze ktos woli fuszerke za wysoka cene, albo miesieczne szarpanie sie pismami w sprawie reklamacji i straszenie sadami...
30.03.2009, 06:17

konto usunięte

podciagam temat :)

czy ktoś jeszcze zna i może polecić firmę zajmującą się wykonywaniem kuchni? no i tak jak na początku - atrakcyjne ceny mile widziane :))
15.04.2009, 10:59

Katarzyna Sadowska Travel Consultant ,
Weco Travel Sp. z
o.o.

Ja dostałam namiar na firmę z Twardogóry, słyszałam też o innym zagłebiu meblarskim- w Kępnie. Sama przymierzam się do mebli kuchennych czekam tylko na odbiór mieszkania:)
Firmu z Twardogóry czy Kępna robią meble dokładnie z tych samych materiałów co firmy wrocławskie, a cena jest o niebo niższa.
wymieniona firma to http://galameble.pl
Na razie osobiście ich nie przetestowałam ale mam takowy zamiar.
15.04.2009, 12:32

Katarzyna Sadowska:
Ja dostałam namiar na firmę z Twardogóry, słyszałam też o innym zagłebiu meblarskim- w Kępnie. Sama przymierzam się do mebli kuchennych czekam tylko na odbiór mieszkania:)
Firmu z Twardogóry czy Kępna robią meble dokładnie z tych samych materiałów co firmy wrocławskie, a cena jest o niebo niższa.
wymieniona firma to http://galameble.pl
Na razie osobiście ich nie przetestowałam ale mam takowy zamiar.

O nie, tylko nie Gala Meble. Miałem swego czasu możliwość obejrzenia ich dokonań (akurat były to meblościanki)w jednym z salonów meblowych i byłem zszokowany marną jakością wykonania. Wykończenia niedokładne, wiele elementów niespasowanych i jeszcze parę innych defektów ale juz dokładnie nie pamiętam:)

Sam ostatecznie kuchnię zamówiłem w firmie z Rawicza i jestem bardzo zadowolony zarówno z ceny i jak i jakości wykonania. A była nietypowa bo jedna ściana była pod kątem 60st
Potem robili mi jeszcze szafę wnękową i również tą realizację oceniam na plus:)Robert Kutera edytował(a) ten post dnia 15.04.09 o godzinie 22:31
15.04.2009, 22:26

a ja polecam Salon Meblowy Styl. Choć nie z Wrocławia, ale to nie problem, są solidni, tani i projekty w cenie :)
15.04.2009, 23:05

konto usunięte

Robert Kutera:
Robert a co to za firma? zdradzisz nam?
15.04.2009, 23:26

Dominika W.:
Robert Kutera:
Robert a co to za firma? zdradzisz nam?
Sorry, jakoś mi to wcześniej umknęło:)

ZHU Wrzesień Bis z Rawicza
tel. 065 5454931

www niestety nie mają więc podrzucę link do PF:
http://katalog.pf.pl/Rawicz/Wrzesie%C5%84-Bis-S-C-Zak%...
16.04.2009, 07:18

voluptas.

Natalia Gawroniak:
a ja polecam Salon Meblowy Styl. Choć nie z Wrocławia, ale to nie problem, są solidni, tani i projekty w cenie :)

Jakieś namiary?
:)
16.04.2009, 10:20

Katarzyna Sadowska Travel Consultant ,
Weco Travel Sp. z
o.o.

Robert Kutera:
>.

O nie, tylko nie Gala Meble. Miałem swego czasu możliwość obejrzenia ich dokonań (akurat były to meblościanki)w jednym z salonów meblowych i byłem zszokowany marną jakością wykonania. Wykończenia niedokładne, wiele elementów niespasowanych i jeszcze parę innych defektów ale juz dokładnie nie pamiętam:)

Sam ostatecznie kuchnię zamówiłem w firmie z Rawicza i jestem bardzo zadowolony zarówno z ceny i jak i jakości wykonania. A była nietypowa bo jedna ściana była pod kątem 60st
Potem robili mi jeszcze szafę wnękową i również tą realizację oceniam na plus:)[edited]Robert Kutera edytował(a)

no to mnie pocieszyłeś....ale dzięki będę szukać dalej...
16.04.2009, 16:56

Lidia K. tłumacz

ja co prawda już z półtora roku temu, ale miałam panią, która robiła mi meble na wymiar (a mój budżet dość skromny) i dostałam doskonałej jakości meble, w tym cargo, optymalnie dostosowane do mojego aneksu, itp.

długo się do nich czeka (wtedy ze 3 mies.), ale to prawdziwe zawodowstwo, chyba są z Kępna

muszę wyszperać nr, jak coś, to fotki i tel na prv

EDIT: fotki wrzucę jutro (sobota) na pikasę i wyślę linkaLidia K. edytował(a) ten post dnia 17.04.09 o godzinie 09:10
16.04.2009, 17:57

Anna T.:
Natalia Gawroniak:

Jakieś namiary?
:)

http://stylmeble.pl
są z Gorzowa Wlkp.
27.04.2009, 20:19

konto usunięte

też polecam jumapol. wprawdze czas oczekiwania na realizację jest długi, ale to świadczy to wyłącznie o dużej ilości klientów. Mamy kuchnie od nich już 7 lat - wszystko jest w dalszym ciągu _doskonałe_ .
30.04.2009, 07:53

Wyślij zaproszenie do