- 1
- 2
- 3
- Następna »
Anna
T.
Trahit sua quemque
voluptas.
Temat: meble kuchenne - Wrocław
1. Wrocław2. Solidna firma projektująca i montująca meble kuchenne na wymiar.
3. Rozsądne ceny mile widziane.
4. Ciekawe rozwiązania zagospodarowania przestrzeni również.
;)
Możecie kogoś polecić?
Strony www z realizacjami?
;)
Marta
D.
wiecznie
poszukujący
zarządca
nieruchomości:)
Mi robiłprojektant ze sklepu przy Jedności Narodowej. Można się przerazić wystawą, ale to co sobie klient zażyczy to zrobią. I bardzo fajnie projektują,ale do najtańszych nie należą. Zachwyciła mnie za to kuchnia u koleżanki, którą robił "prywaciarz" - facet ma fantazję i jest bardzo dokładny - Zakład STolarski Tomasz ZAwierucha.
Anna
T.
Trahit sua quemque
voluptas.
Marta D.:
Zachwyciła mnie za to kuchnia u koleżanki, którą robił "prywaciarz" - facet ma fantazję i jest bardzo dokładny -
Zakład STolarski Tomasz ZAwierucha.
Istnieje możliwość podesłania zdjęć z realizacji?
Beata
Dębska
Marketing Manager,
Warsaw Truck Center
Sp. z o.o.
polecam meblobud z ul. Krzywoustego.Temat: meble kuchenne - Wrocław
Ania L.:
Ja sobie właśnie strzeliłam nietypową fioletową kuchnię, montaż był tydzień temu.
Bardzo nietypowa... bardzo... ;p Jak będziesz szukać fioletowej tapety, fioletowego szkła mlecznego albo fioletowego obicia do kanapy... czy też fioletowej farby albo fioletowych podkładek czy serwetek albo kubeczków czy świec... to daj znać.
Znienawidziłem fioletowy.
Paweł G.:Dziiiz, moda przemija...kubki i obrusy to rozumiem ze sobie ludzie funduja w roznych 'modnych' kolorach, ale meble na ktore bedziesz patrzec przez dwadziescia lat? U nikogo jeszcze takich odwaznych nie widzialam ;P
Ania L.:
Ja sobie właśnie strzeliłam nietypową fioletową kuchnię, montaż był tydzień temu.
Bardzo nietypowa... bardzo... ;p Jak będziesz szukać fioletowej tapety, fioletowego szkła mlecznego albo fioletowego obicia do kanapy... czy też fioletowej farby albo fioletowych podkładek czy serwetek albo kubeczków czy świec... to daj znać.
Znienawidziłem fioletowy.
Na pocieszenie powiem Ci, ze fioletowy sie konczy, idzie znowu żolte ;))
Paweł Kuchta:
meble :) heh, samemu też można skręcić ;)
trzeba mieć tylko na to jeszcze czas i chęci ;) a jak wracasz z pracy o 20... to chcesz jeść i spać ;p ;)
Adam
Bral
Skoro i tak
skończę w piekle,
to mogę po drodze
zaszaleć :P
nie koniecznie, zawsze można poprosić znajomych z wiertłami i zacząć nadgodziny trzaskać nad meblami od 20...a poza tym poniszczone krawędzie w meblach kuchennych to jest Twój wkład w ich montaż ;]żółty daje rade, żółtko z jajka nie istnieje ...
Tomek
Niedbała
technolog - szef
odcinka, PPG Deco
Polska
Nie wiem, jaka firme mozna polecic, natomiast moge smialo napisac, ze firme HAMPEL nalezy omijac szerokim lukiem... No chyba, ze ktos woli fuszerke za wysoka cene, albo miesieczne szarpanie sie pismami w sprawie reklamacji i straszenie sadami...Temat: meble kuchenne - Wrocław
podciagam temat :)czy ktoś jeszcze zna i może polecić firmę zajmującą się wykonywaniem kuchni? no i tak jak na początku - atrakcyjne ceny mile widziane :))
Katarzyna
Sadowska
Travel Consultant ,
Weco Travel Sp. z
o.o.
Ja dostałam namiar na firmę z Twardogóry, słyszałam też o innym zagłebiu meblarskim- w Kępnie. Sama przymierzam się do mebli kuchennych czekam tylko na odbiór mieszkania:)Firmu z Twardogóry czy Kępna robią meble dokładnie z tych samych materiałów co firmy wrocławskie, a cena jest o niebo niższa.
wymieniona firma to http://galameble.pl
Na razie osobiście ich nie przetestowałam ale mam takowy zamiar.
Robert K. IT
Katarzyna Sadowska:
Ja dostałam namiar na firmę z Twardogóry, słyszałam też o innym zagłebiu meblarskim- w Kępnie. Sama przymierzam się do mebli kuchennych czekam tylko na odbiór mieszkania:)
Firmu z Twardogóry czy Kępna robią meble dokładnie z tych samych materiałów co firmy wrocławskie, a cena jest o niebo niższa.
wymieniona firma to http://galameble.pl
Na razie osobiście ich nie przetestowałam ale mam takowy zamiar.
O nie, tylko nie Gala Meble. Miałem swego czasu możliwość obejrzenia ich dokonań (akurat były to meblościanki)w jednym z salonów meblowych i byłem zszokowany marną jakością wykonania. Wykończenia niedokładne, wiele elementów niespasowanych i jeszcze parę innych defektów ale juz dokładnie nie pamiętam:)
Sam ostatecznie kuchnię zamówiłem w firmie z Rawicza i jestem bardzo zadowolony zarówno z ceny i jak i jakości wykonania. A była nietypowa bo jedna ściana była pod kątem 60st
Potem robili mi jeszcze szafę wnękową i również tą realizację oceniam na plus:)Robert Kutera edytował(a) ten post dnia 15.04.09 o godzinie 22:31
Natalia G. Tester
a ja polecam Salon Meblowy Styl. Choć nie z Wrocławia, ale to nie problem, są solidni, tani i projekty w cenie :)Temat: meble kuchenne - Wrocław
Robert Kutera:Robert a co to za firma? zdradzisz nam?
Robert K. IT
Dominika W.:Sorry, jakoś mi to wcześniej umknęło:)
Robert Kutera:Robert a co to za firma? zdradzisz nam?
ZHU Wrzesień Bis z Rawicza
tel. 065 5454931
www niestety nie mają więc podrzucę link do PF:
http://katalog.pf.pl/Rawicz/Wrzesie%C5%84-Bis-S-C-Zak%...
Anna
T.
Trahit sua quemque
voluptas.
Natalia Gawroniak:
a ja polecam Salon Meblowy Styl. Choć nie z Wrocławia, ale to nie problem, są solidni, tani i projekty w cenie :)
Jakieś namiary?
:)
Katarzyna
Sadowska
Travel Consultant ,
Weco Travel Sp. z
o.o.
Robert Kutera:>.
O nie, tylko nie Gala Meble. Miałem swego czasu możliwość obejrzenia ich dokonań (akurat były to meblościanki)w jednym z salonów meblowych i byłem zszokowany marną jakością wykonania. Wykończenia niedokładne, wiele elementów niespasowanych i jeszcze parę innych defektów ale juz dokładnie nie pamiętam:)
Sam ostatecznie kuchnię zamówiłem w firmie z Rawicza i jestem bardzo zadowolony zarówno z ceny i jak i jakości wykonania. A była nietypowa bo jedna ściana była pod kątem 60st
Potem robili mi jeszcze szafę wnękową i również tą realizację oceniam na plus:)[edited]Robert Kutera edytował(a)
no to mnie pocieszyłeś....ale dzięki będę szukać dalej...
Lidia K. tłumacz
ja co prawda już z półtora roku temu, ale miałam panią, która robiła mi meble na wymiar (a mój budżet dość skromny) i dostałam doskonałej jakości meble, w tym cargo, optymalnie dostosowane do mojego aneksu, itp.długo się do nich czeka (wtedy ze 3 mies.), ale to prawdziwe zawodowstwo, chyba są z Kępna
muszę wyszperać nr, jak coś, to fotki i tel na prv
EDIT: fotki wrzucę jutro (sobota) na pikasę i wyślę linkaLidia K. edytował(a) ten post dnia 17.04.09 o godzinie 09:10
Natalia G. Tester
Anna T.:
Natalia Gawroniak:
a ja polecam Salon Meblowy Styl. Choć nie z Wrocławia, ale to nie problem, są solidni, tani i projekty w cenie :)
Jakieś namiary?
:)
http://stylmeble.pl
są z Gorzowa Wlkp.