Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Renata Ś. serfująca własnymi
drogami
www.unikalni.pl

Temat: Kursy-szkolenia-warsztaty

W tym wątku proszę pisać o wszelkich kursach, szkoleniach i warsztatach.
10.03.2009, 20:13

drogami
www.unikalni.pl

Kraków Katowice warsztaty - Antykwariat na Peronie
Ulla Pałka:
Zapraszamy !

http://antykwariatnaperonie.pl
>Renata Ś. edytował(a) ten post dnia 10.03.09 o godzinie 20:16
10.03.2009, 20:15

drogami
www.unikalni.pl

Sklep Decobello - szkolenia
Monika Chrzanowska:
Witam!

Wszystkich zainteresowanych techniką decoupage zapraszam do odwiedzenia strony internetowej sklepu Decobello http://decobello.pl.

Prócz materiałów niezbędnych do wykonywania przedmiotów oferujemy szkolenia z zakresu decoupage.

Kursy trwają około 3 godzin. Zapisy na stronie: whttp://decobello.pl, telefonicznie: 0 793 50 65 50, mailem: sklep@decobello.pl lub bezpośrednio w sklepie w Piasecznie przy ul. Zgoda 8

Zapraszam :)Renata Ś. edytował(a) ten post dnia 10.03.09 o godzinie 20:19
10.03.2009, 20:18

drogami
www.unikalni.pl

warsztat decoupage
Karolina Szadurska:
Bielański Ośrodek Kultury zaprsza animatorów,plastyków, nauczycieli oraz wszystkich zainteresowanych techniką decoupage na warsztaty w dniach 07-08 luty 2009 w godz.10-16 w Bielańskim Ośrodku Kultury.Tematyka warsztatów obejmie: technike decoupage, technikę spękań, decoupage na metalu i na szkle.

Prowadzenie : Anna Michalak
Koszt :185 zł, klubowiczki Womanspace 165 zł

07-08.02.2009 Decoupage- szkło,metal,spękania, biżuteria
14-15.03.2009 Decoupage - zdobienia,cieniowania,drewno, wydmuszki, ikony

Prosimy o wypełnienie kart zgłoszeń w sekretariacie BOK oraz dokonanie wpłaty najdalej do 3 lutego 2009 w kasie BOK w godz. 16-19
10.03.2009, 20:21

Ewa Augustyna Szafranowicz navigare necesse
est, vivere non est
necesse

Witam, interesuje mnie kurs który niestety się już odbył :( czy nie wiesz kiedy byłby powtórzony? Myślę o tym w Bielańskim Ośrodku Kultury.
13.03.2009, 20:17

drogami
www.unikalni.pl

mówisz - masz :0
http://www.bok-bielany.eu/content/blogcategory/102/310/
13.03.2009, 21:17

Katarzyna Pander - Liszka stylista wnętrz ,
kolażystka

Zapraszam na kursy decoupage'u do CARTY w Warszawie
http://carta.com.pl
20.03.2009, 19:01

Katarzyna Pander - Liszka:
Zapraszam na kursy decoupage'u do CARTY w Warszawie
http://carta.com.pl

Ciekawa strona :)

Pozdrowienia z Krakowa
3.04.2009, 18:11

konto usunięte

kursy w Krakowie:

http://www.axal.pl/index.php?option=com_frontpage&Item...
11.07.2009, 13:52

Anna Chodzińska DOS / lektorka
języka
angielskiego,
Szkoła Językowa

a czy ktos moze polecic jakies dobre kursy w Warszawie?
10.08.2009, 17:52

konto usunięte

Witam!
Zapraszam do odwiedzin sklepiku z artykułami decoupage
http://magicznyzakatek.eu

Od września zapraszam również na warsztaty z decoupage do Zabrza i Mikołowa. Planowane również warsztaty z mandalą - Mikołów i Katowice.
12.08.2009, 09:39

języka
angielskiego,
Szkoła Językowa

A może jednak znajdzie się cos na W-wę. Chlip...
13.08.2009, 00:46

Alicja Bełza Moją pasją jest
decoupage

W Warszawie szkoli Kasia Pander - Liszka i Asket.
http://wstyluretro.blogspot.com/2009/07/kon-jakby-ze-s... - kurs u p. Kasi
http://galeriaoctava.pl/default.asp?kat=40626&pro=250433 - kursy u Asket
14.08.2009, 09:00

języka
angielskiego,
Szkoła Językowa

dziękuję :))
24.08.2009, 00:24

języka
angielskiego,
Szkoła Językowa

o rany, naprawde dzieki!!! siedze, przegladam i zachwycam sie, jakie to wszystko piekne :))
24.08.2009, 23:10

Alicja Bełza Moją pasją jest
decoupage

Ależ proszę :)
Dolnoślązaczki zapraszam do mnie, do Jawora ;)Alicja Bełza edytował(a) ten post dnia 24.08.09 o godzinie 23:29
24.08.2009, 23:27

konto usunięte

Kursy decoupage w Łodzi.Informacje artkonstancja@gmail.com. Pozdrawiam
26.08.2009, 08:31

Karolina S. organizacja imprez
międzynarodowych i
warsztatów
artysty...

Zaprszam Do Bielańskiego Osordka Kultury na kursy decoupage

20.09.2009 kurs decoupage PODSTAWY Program warsztatów

1.Podstawowe techniki decoupage

2. Techniki spękań

3.Pierwsze kroki- decoupage na świecy

3.Decoupage na drewnie , MDF

Koszt warsztatów:180 zł

Zgłoszenia prosimy kierować najdalej do 10 września do sekretariatu BOK przy ul. Goldoniego 1

7-8.11.2009 Decoupage -praca z transferami
Zaprszamy na warsztaty decoupage-transfery -grupa zaawansowana w dniach 7-8.11.2009.

Tematyka warsztatów decoupage z transferami

.
1.Zastosowanie transferów na drewnie.

2. Zastosowanie transferów na MDF.

3.Wykonanie trzech przedmiotów

Zajęcia w godzinach sob 11-17, nd 11-14
Zgłoszenia najdalej do 29.10.2009 telefonicznie pod numerem 0228346547 lub osobiscie w punkcie informacji BOK.

Wszystkie wykonane przedmioty zabierają Państwo do domu.
28.08.2009, 12:54

Sylwia Aneta Kalinowska CoachingDlaKobiet.co
m - Żyję w
harmonii pomiędzy
byciem a...

GRA SATORI - WARSZTAT WYBACZANIA i KREOWANIA MARZEŃ
z elementami life-coachingu, Metody Tippinga i rysowania intuicyjnego Vedic Art

Czy życie, jakim żyłaś do tej pory w pełni Cię satysfakcjonowało? Jeśli nie - masz szansę to zmienić. Zapraszam Cię na niezwykłe spotkanie - GRĘ SATORI - WARSZTAT WYBACZANIA I KREOWANIA MARZEŃ. Podczas warsztatu będziesz miała okazję bezpiecznie pożegnać przeszłość i odkryć to, czego naprawdę pragniesz w swoim życiu. Zastanowisz się, jak chcesz żeby się ono ułożyło. Przejdziesz przez prosty proces, dzięki któremu wizja Twojego idealnego życia zostanie zwizualizowana i zapisana w Twojej podświadomości. Ta wizja będzie Cię prowadzić właśnie w upragnionym przez Ciebie kierunku. Podczas warsztatu uwolnisz się od sabotujących Twoje Marzenia przekonań i blokad emocjonalnych oraz otrzymasz potężną dawkę motywacji, która wyzwoli Twój twórczy potencjał. Będziesz zdziwiona i zaskoczona, jak szybko w Twoje życie będzie się pozytywnie zmieniać.

Warsztat jest przeznaczony dla Pań, które z różnych przyczyn utknęły w martwym punkcie życia zawodowego, osobistego lub rodzinnego. Pracujemy z emocjami, historią osobistą, nieuświadomionymi przekonaniami, wybaczaniem i kreowaniem marzeń. Pracujemy w kameralnej grupie od 2 do 6 osób, co umożliwia nam szczegółowe przepracowanie wielu nurtujących Cię problemów. Podczas warsztatu możesz czuć się bezpiecznie i nie musisz dzielić się tym, co chcesz zachować tylko dla siebie. 5 stopniowy proces metody Tippinga i tak zadziała na ciało emocjonalne.

Warsztat bazuje na procesie planszowej GRY SATORI opracowanej przez Colina Tippinga, znanego i nagradzanego terapeuty i autora prac z dziedziny terapii. Colin Tipping wygłasza prelekcje na całym świecie oraz prowadzi warsztaty. Opracował autorską metodę radykalnego wybaczania. Jest założycielem Centrum Pojednania i Medytacji. Warsztat został przez mnie wzbogacony o otwierające intuicję ćwiczenia rysowania Vedic Art (nie trzeba umieć rysować) oraz ćwiczenia life-coachingowe, które motywują do działania i efektywnej zmiany.

Gra SATORI ujawnia wielkie pokłady mądrości - twojej własnej, rzecz jasna - ta zaś objawia się poprzez grę w zdumiewający sposób, który budzi zachwyt i inspiruje. Baw się więc, ucz i rozwijaj!

Prowadzę ten warsztat już od kilku lat i zawsze jestem niezmiernie zdumiona,jak zadziwiające efekty życiowe uzyskują uczestnicy tego warsztatu.- Sylwia Kalinowska - trener rozwoju osobistego, coach, malarka Vedic Art

A oto niektóre opinie uczestniczek GRY SATORI:

Sylwia witam Cię bardzo radosna, uśmiechnięta i pełna optymizmu. Po grze w Satori z uśmiechem i lampką wina podziękowałam wszystkim za to czego pozwolili mi doświadczyć i zamknęłam za sobą drzwi. Patrzę w przyszłość i wiem, że to co mi przyniesie będzie dla mnie inspiracją. Mocno wierzę, że wszystko co dzieje się w naszym życiu jest dla NAS. Dziękuję ci za to, że mogłam uczestniczyć w grze prowadzanej przez Ciebie. Podziwiam Twój profesjonalizm i wrażliwość. Dziękuję za ciepło, spokój i klimat, jaki stworzyłaś na tym spotkaniu. DZIĘKUJĘ:)
Dorota"

"Witaj Sylwio! Bardzo jestem zadowolona, że uczestniczyłam w warsztacie Satori. To niezapomniane przeżycie dało mi bardzo dużo, przede wszystkim spokój (dziś jestem po raz pierwszy od wielu dni spokojna) i uświadomienie sobie wielu spraw, doznałam też ulgi i poczucia akceptacji obecnej mojej sytuacji, którą uznaję za stan wyjściowy do zmian na lepsze. Wiem nad czym powinnam pracować, wiem, że niektóre moje przekonania szkodziły mnie i moim najbliższym. Sylwio, bardzo BARDZO dziękuję Ci za wczorajsze warsztaty i za to, że jesteś tak wspaniałą i mądrą Kobietą, podziwiam Cię. Pozdrawiam bardzo serdecznie :))) Żyję przepełniona mocą i poczuciem szczęścia!
Ela"

"Na SATORI zapisałam się zachęcona opiniami w Internecie, a także z ciekawości. Byłam już po lekturze „Radykalnego Wybaczania”, ale do gry podchodziłam z rezerwą. W końcu, czego można spodziewać się po grze planszowej :-) Rezultaty przerosły moje oczekiwania… To nie jest zwykła gra, to magiczny proces, który pomaga zrozumieć sedno naszych problemów, spojrzeć na nie inaczej, oczyścić się i z uśmiechem na ustach pójść nową drogą :-) Nie ma tu przypadków, wszystko, co gra wyciąga na światło dzienne jest trafione, dotyczy nas w 100%. Gra pozwoliła mi uwolnić tak wiele negatywnych emocji, że mimo zmęczenia (powodowanego późną godziną) czułam, jakbym zrzuciła z pleców wielki ciężar. To niesamowite doświadczenie bardzo dużo mi dało, wiele spraw zaczyna się prostować, pojawiają się nowe możliwości i dużo szczęśliwych „przypadków” :-) Sylwia, Dziękuję za świetną atmosferę, trafne uwagi i pytania, które pozwalały otworzyć się i zrozumieć problem, a przede wszystkim za niezapomniane wrażenia i pozytywną energię :-)
Anna"

"Bardzo dziękuję za spotkanie. Z początku nie za bardzo wiedziałam o co chodzi w tej grze satori i w ogóle niewiele wiedziałam o filozofii Radykalnego Wybaczania. Po grze i spotkaniu z Tobą otworzyły mi się oczy na wiele spraw. Wiele historii rodzinnych, jak i zawodowych oraz przede wszystkich popełnianych wielokrotnie tych samych błędów zaczęły mi się układać w całość. Jeszcze wiele muszę przemyśleć. Kupiłam tez książkę i płytę, której słucham jadąc do pracy. Moje życie zaczyna się zmieniać na lepsze.
Agnieszka"

Termin: 12 lutego 2011, , g. 10:00 - 19.00

Miejsce: "Mikroklimat" , Warszawa, ul.Tarczyńska 9,
100m od Placu Zawiszy, na tyłach Hotelu Sobieski
mikroklimat.net.pl

Cena dla uczestników warsztatu:
200zł - przy płatności przelewem na konto w ciągu 2. dni od zgłoszenia telefonicznie lub e-mail
220zł - przy płatności gotówką bezpośrednio w dniu warsztatu

UWAGA: Ilość miejsc jest ograniczona, więc decyduje kolejność wpłat - nie zgłoszeń. W cenę wliczone są materiały szkoleniowe, kawa, herbata, woda, ciastka.

Swoje uczestnictwo / rezerwację miejsca/ możesz zgłosić na 3 sposoby:
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY kliknij i zapisz się
http://www.coachingdlakobiet.com/zamowienie,45.html
telefoniczne pod nr 509 504 152
e-mail: info@coachingdlakobiet.com

Serdecznie zapraszam,
Sylwia Kalinowska
http://coachingdlakobiet.comSylwia Kalinowska edytował(a) ten post dnia 06.02.11 o godzinie 20:32
20.09.2009, 17:25

Sylwia Aneta Kalinowska CoachingDlaKobiet.co
m - Żyję w
harmonii pomiędzy
byciem a...

19-20 lutego, WARSZTATY WYBACZANIA i KREOWANIA MARZEŃ
z elementami life-coachingu, Metody Tippinga i rysowania intuicyjnego

Wybaczenie jest kluczem do wszystkiego, więc weź ten klucz do ręki, otwórz drzwi i wejdź do środka. Otwórz swoje serce i zobacz wszystko swoim sercem.

Pragniesz, aby Twoje życie było wypełnione miłością i szczęściem, więc pozwól im zagościć w Twoim życiu. Wybacz i bądź gotowy, aby dawać i otrzymywać Miłość i Światło - bo cokolwiek dajemy, wraca do nas. Wybaczenie odkrywa Miłość w nas i naszych bliskich, uczy akceptacji i wprowadza harmonię do naszego życia. Nie zwlekaj już dłużej z otwarciem się na świat, tak dużo cudownych doświadczeń czeka na Ciebie. Kochaj i bądź kochany, wybaczaj i przyjmuj wybaczenie. Wybaczenie jest bramą pozwalajacą na urzeczywistnienie Twoich pragnień. Otwórz swoje wnętrze, aby wypełniło się pokojem, miłością i harmonią. Zacznij spełniać swoje marzenia, aby wreszcie żyć w poczuciu mocy i szczęścia.

Warsztaty są prowadzone według programu metody wybaczania Colina Tippinga. Celem warsztatów jest skuteczne wybaczenie sobie i innym, by otworzyć kanał miłości, szczęśliwych związków, szczęścia, radości, pieniędzy i dobrego zdrowia. Warsztat jest dla wszystkich, którzy odczuwają dyskomfort w tych aspektach życia i czują, że wciąż stoją w miejscu.

Podczas warsztatów skutecznie wybaczysz, pozbędziesz się negatywnych przekonań, uwolnisz się od gniewu, złości, nienawiści i smutku, bo przetransformujesz je w bezwarunkową miłość, radość, entuzjazm, marzenia. Otworzysz się na swoją kreatywność i odnajdziesz pasje. A jeśli masz problemy ze zdrowiem, to będziesz miał okazję usunąć emocjonalne przyczyny twojej choroby.

Termin:
19 lutego 2011 /sobota/ g.10.00 - 19.00
(w tym godzinna przerwa na lunch)
20 lutego 2011 /niedziela/ g.10.00 - 17.00
(w tym godzinna przerwa na lunch)

Miejsce:
"Mikroklimat. Przestrzeń dla kobiet", Warszawa Centrum, ul.Tarczyńska 9,
100m od Placu Zawiszy, na tyłach Hotelu Sobieski

Warsztaty poprowadzi:
Sylwia Kalinowska - trener rozwoju osobistego certyfikowany przez The Institute for Radical Forgiveness Therapy & Coaching Inc. Polska (2007), dyplomowany coach EFT – Emotional Freedom Techniques (2009), life-coach, malarka Vedic Art, właścicielka Ośrodka Rozwoju Osobistego "Złota Brama" oraz serwisu CoachingDlaKobiet.com

Koszt warsztatu:
400zł - przy wpłacie całości kwoty na podane niżej konto
450zł - przy wpłacie zaliczki 200zł na podane niżej konto lub gotówką bezpośrednio w 1. dniu warsztatu

Ilość miejsc jest ograniczona. Pracujemy w kameralnej grupie, co umożliwia odpowiednią ilość czasu na intensywną pracę każdego uczestnika. W związku z tym, o uczestnictiwe w warsztatach decyduje kolejność wpłat - nie zgłoszeń. Opłata za warsztaty nie obejmuje obiadu oraz noclegu. W cenę wliczone są materiały szkoleniowe i do rysowania, napoje oraz słodycze. W razie problemów z dotarciem na warsztaty, wpłacona kwota przechodzi na następny dogodny termin.

Swoje uczestnictwo / rezerwację miejsca/ możesz zgłosić na 3 sposoby:
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY kliknij i zapisz się
http://www.coachingdlakobiet.com/zamowienie,46.html
telefoniczne pod nr 509 504 152
e-mail: info@coachingdlakobiet.com

Serdecznie zapraszam,
Sylwia Kalinowska
http://coachingdlakobiet.comSylwia Kalinowska edytował(a) ten post dnia 06.02.11 o godzinie 20:32
20.09.2009, 17:26

Wyślij zaproszenie do