Paweł N. ;)
Temat: Dam pracę/szukam pracy/oferty staży/praktyki/zlecenia -...
tu piszemy o tym co w temacie :)
Katarzyna
Ragan
zarządca
nieruchomości,
właściciel Akra
Zarządzanie i
Adm...
Jestem zarządcą nieruchomości, rozwijam własną firmę administrującą wspólnotami mieszkaniowymi oraz budynkami komercyjnymi w Katowicach. Zapraszam do współpracy wszystkich współwłaścicieli w wspólnotach mieszkaniowych. Moją dewizą jest skuteczność w działaniu.
Żaneta
C.
tłumacz,
germanista,
specjalista ds.
handlu zagranicznego
Witam,szukam pracy w firmie międzynarodowej /handlowiec, asystent handlowca, specjalista ds. sprzedaży, tłumacz/ w Katowicach lub w okolicy.
Koniecznie z JĘZYKIEM NIEMIECKIM!!!
Jestem absolwentką Filologii Germańskiej, ukończyłam także studia podyplomowe na AE, kierunek Handel Zagraniczny. Obecnie biorę udział w szkoleniu "Akademia Kompetencji Sprzedażowych".
Moim celem jest zdobywanie nowych doświadczeń, umiejętności i kwalifikacji oraz poznawanie nowych branż.
Jestem energiczną, ambitną i sumienną osobą, która szybko się uczy. Z natury entuzjastka z poczuciem humoru. Jestem komunikatywna, potrafię pracować w zespole jak i samodzielnie, mam także doświadczenie w kierowaniu zespołem.
więcej informacji na moim profilu - zapraszam:)Żaneta C. edytował(a) ten post dnia 04.06.09 o godzinie 21:36
Katarzyna
Zydroń
Fotografia/Projektow
anie Graficzne/
Reklama/ Media/
Sztuk...
:::::::::: F O T O G R A F I A ::::::::::Wykonam sesje zdjęciowe:
fashion/ reklamowe/ artystyczne/ portret
a także portfolia dla modelek/ projektantów/ aktorów
--> Śląsk/ Kraków
info:
katarzyna.zydron@gmail.com
www:
http://katarzynazydron.digart.pl/
http://www.maxmodels.pl/katarzynazydron.html
Zapraszam!Katarzyna Zydroń edytował(a) ten post dnia 10.07.09 o godzinie 15:57
Marcin
B.
przede wszystkim
człowiek
Szukam pracy na etat lub kontrakt jako fizjoterapeuta, rehabilitant lub masażysta. Jestem technikiem fizjoterapii z 11-letnim stażem. Interesuję mnie praca w Katowicach lub miastach ościennych. Zainteresowanych pracodawców zapraszam do kontaktu mailowego MBAOR@interia.pl lub telefonicznego 0 507 155 374. CV i referencje na życzenie. Więcej o mnie na moim profilu.
Szymon
Kalle
Grafik komputerowy /
Webdesigner
Witam wszystkich!Szukam do współpracy handlowca. Chodzi o sprzedaż i obsługę klienta w zakresie briefingów przy tworzeniu stron internetowych materiałów do druku, prezentacji multimedialnych.
Jeśli zajmujesz się sprzedażą, masz do czynienia codziennie z nowymi firmami/klientami indywidualnymi i uważasz że znalazłbyś kupca na rzeczy o tej jakości Szymon Kalle Portfolio to zapraszam do współpracy!
Pozdrawiam
Drodzy,Indywidualne Doradztwo Finansowe jest firmą zrzeszającą niezależnych doradców finansowych, która specjalizuje się w analizie długoterminowych, indywidualnych potrzeb finansowych Klienta i dobieraniu optymalnych rozwiązań kapitałowych. Siedziba firmy znajduje się w Tychach.W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy współpracowników na stanowisko Doradca Finansowy. Praca dodatkowa, nienormowany czas pracy. Kontakt na priv.
Marcin
B.
przede wszystkim
człowiek
Jestem dyplomowanym fizjoterapeutą z 11 letnim doświadczeniem zawodowym. Szukam pracy na terenie Górnego Śląska (Katowicei okolice)w placówkach służby zdrowia lub firmach medycznych. Mam własną działalność gospodarczą. Zainteresowanych pracodawców proszę o kontakt przez GoldenLine lub e-mailem MBAOR@interia.pl lub telefonicznie 507 155 374. Więcej o mnie na moim profilu.
Przemysław
Siemieniec
student
administracji
podróżnik
Obecnie ukończyłem studia licencjackie na kierunku Turystyka i Rekreacja na GWSH w Katowicach. Turystyka jest moją pasją, o czym mogą świadczyć wyprawy, w kórych brałem udział. Od października zamierzam studiować w trybie zaocznym kierunek związany z Marketingiem. Zaczynam stawiać pierwsze kroki w życiu zawodowym.Poszukuję pracy biurowej, pracy z klientem na pełen etat w Bytomiu, Katowicach lub okolicznych miastach. Z powodu braku (zazwyczaj wymaganego przez pracodawców doświadczenia), zainteresowany byłbym podjęciem również stażu poprzez UP. Moim celem jest bowiem podnoszenie kwalifikacji, zdobywanie doświadczenia, które może zaprocentować w przyszłości, chciałbym się uczyć od najlepszych - od pracodawcy, pracowników już doświadczonych.
Ze swojej strony zapewniam pełne zaangażowanie, uczciwość, należyte przykładanie się do powierzonych zadań, obowiązków.
Łatwo nawiązuje kontakty, cenię kontakty z ludźmi, szybko się uczę.
Więcej informacji znajdą Państwo na moim profilu. W razie zainteresowania moją osobą mogę przesłać stosowne dokumenty i odpowiedzieć na pytania.
Proszę o nieprzysyłanie ofert typu akwizycja. Dziękuje.
07.09 wracam do kraju z Francji, gdzie pracowałem sezonowo. Od tej daty moje ogłoszenie jest nadal aktualne.
Władysław
O.
Chcesz Schudnąć?
Napisz:)
Poszukuję osoby z Katowic lub okolic (najchętniej Rybnik) do pozyskiwania klientów na szkolenia z technik przyspieszonego uczenia.Praca raczej dodatkowa, możliwość zdobycia doświadczenia w branży szkoleniowej oraz wiedzy z zakresu szybkiego czytania oraz zapamiętywania i mindmapingu.
Chętnie podejmę współpracę ze studentami, myślącymi o pracy trenera w przyszłości lub też aktywnymi trenerami rozwoju osobistego.
Szczegóły poprzez kontakt na GL.
Pozdrawiam,
Władek Ochojski
http://twojgeniusz.wordpress.com
http://ProjektGeniusz.pl
Michał
Brzoza
Na końcu mojej
tęczy jest garnek
pełen żarcia :)
WitamSzukam pracy, która pozwoli mi się wyżyć i która będzie dla mnie wyzwaniem. Nie określę branży, bo nie to jest dla mnie najważniejsze. Moje doświadczenie jest opisane w profilu.
Moimi atutami są doskonałe zorganizowanie, odpowiedzialność i swoiste zamiłowanie do ciężkiej pracy. Bardzo szybko się uczę, jestem kreatywny i posiadam zdolność załatwiania spraw, których inni nawet nie próbują się podjąć. Lubię budować, potrzeba mi do tego jedynie odrobiny swobody.
Jeśli w Twoim biznesie jest coś, co chcesz rozwinąć, zapraszam do kontaktu na priv lub mkbrzoza@gmail.com
Natalia
W.
Śląska Organizacja
Turystyczna | Forum
Młodych RIG
SZUKAM STAŻU!Zainteresowana jestem odbyciem stażu - kwalifikuje się na staż z Powiatowego Urzędu Pracy, mozesz wiec pozyskac pracownika do przyuczenia za darmo!
Dlaczego?: Jestem osobą kreatywną, aktywną [szkolenia, wolontariaty w Bytomskim Centrum Kultury, Fundacji Plateaux w Toruniu, Ośrodek Sportu i Rekreacji, praca z turystami w Anglii i Grecji.] Obecnie: współpracuję z Bytomską Masą Krytyczną [projektowanie logo i plakatów,pozyskiwanie patronów medialnych], fotoreporter portalu muzikanova.pl. Posiadam wyksztalcenie w kierunku organizacji imprez turystycznych i rekreacyjnych, szkolenia.
Jestem uparta w działaniu, ciagle szukam nowych mozliwosci działania. Chce podejmować wyzwania i ciągle się rozwijać.
Zapraszam do kontaktu.Natalia W. edytował(a) ten post dnia 04.11.09 o godzinie 21:57
Przemysław
Siemieniec
student
administracji
podróżnik
Czy jest możliwość dostania "dobrej" pracy, jeżeli nie posiada się znajomości wśród ludzi pracujących na stanowiskach kierowniczych? Czy może student/osoba zaraz po studiach otrzymać "dobrą" pracę bez doświadczenia, bo gdzie ma je zdobyć - skoro dla większości pracodawców jest ono priorytetem?Zainteresowany jestem zarówno podjęciem pracy, jak i stanowiskiem stażysty. Mile widziane ponadto praktyki, po których byłaby szansa na zatrudnienie.
Dzięki danej pracy, chciałbym przede wszystkim zyskać praktyczne doświadczenie. Interesuje mnie najchętniej umowa o pracę.
Branża: Turystyka, Administracja, Obsługa klienta
Miejsce pracy: Bytom, Piekary Śląskie, Katowice, Chorzów, Tarnowskie Góry, Gliwice, Zabrze i wszystkie miasta leżące nieopodal.
Krótko o mnie:
- student zaoczny I roku administracji, absolwent kierunku - turystyka i rekreacja
- ambitny, pracowity i przede wszystkim uczciwy
- posiadam pewne doświadczenie w obsłudze klienta, turystyce
- działam w Młodzieży Franciszkańskiej i przy akcjach wolontariatu.
Ważna informacja: nie chciałbym pracować w branży stricto finansowej, w ubezpieczeniach, gdzie zazwyczaj proponuje się umowę agencyjną, system prowizyjny, itp.
Nie widzę siebie w takiej pracy.
Wojtek
Kibitlewski
Fotografia
portretowa i
biznesowa
Podejmę współpracę z agencjami reklamowymi i wydawnictwami w zakresie:- projekty graficzne nowych gazet/czasopism/magazynów
- skład i łamanie gazet, magazynów, czasopism, książek
- projektowanie i wykonanie reklam prasowych, folderów itp.
Współpraca zdalna lub w siedzibie zamawiającego.
Marta
M.
Administrator ds.
Rozliczeń
Witajcie :)Poszukuję pracy na terenie ślaska. Dojazdy do pracy, nie jest dla mnie problemem, moge jeżdzić byle by, tylko coś się działo :).Mam przedewszystkim doświadczenie w pracy z klientem i administracji. Więcej informacji w tym zakresie znajduje się na moim profilu. Najlepiej jednak czuję się w kontaktach miedzyludzkich. Nie boje się wyzwań i szybko się uczę nowych rzeczy.
Nie interesuje mnie tylko: sektor finansowy i ubezpieczeniowy :)
Zależy mi na stałej pracy na etacie:)
Pozdrawiam
Paweł
Szymonik
PASJA I
DOŚWIADCZENIE /
www.pbrenton.blox.pl
Witam!od miesiąca mieszkam w Katowicach.
zapraszam do współpracy: http://pbrenton.blox.pl
Zlecę pracę osobie samodzielnie posługującej się MS Access. Czas zlecenia: około 2 miesiące, miejsce pracy: centrum Katowic. Zainteresowane osoby zapraszam na priv.
Dominika
Polakowska Dicca
stylistka
paznokci/wizażystka
/Dj-ka
Witam. Szukam pracy stylistki paznokci/wizażystki.dika.wizaz@op.pl
Dorota
F.
Specjalista
Mikrobiolog
Witam.Szukam pracy w laboratorium środowiskowym, przemysłowym jak również w szeroko pojętej kontroli jakości żywności. Posiadam 1,5 roku doświadczenia w akredytowanym laboratorium mikrobiologicznym.
Na moich poprzednich stanowiskach zajmowałam się wykonywaniem analiz mikrobiologicznych żywności, wody i prób środowiskowych zgodnie z normami PN-EN ISO oraz procedurami badawczymi. Dodatkowo odpowiadałam za analizę sensoryczną artykułów spożywczych a także za utrzymanie systemu jakości zgodnie z normą PN-EN ISO/IEC 17025.
Mikrobiologia to moja pasja, jestem osobą dynamiczną, zorganizowaną, dokładną, sumienną, kreatywną. Lubię się uczyć, podejmować nowe wyzwania, w pracę wkładam całe moje zaangażowanie. Szukam pracy, która pozwoli mi się realizować,
głównie w woj. śląskim.
Szczegóły dostępne w moim profilu. Zapraszam:)Dorota Flis edytował(a) ten post dnia 24.05.10 o godzinie 10:18
Ewa
Kołodziejczak
... mam
szczęście...:)))
Praca dla samodzielnej kosmetyczki i fryzjerki w salonie okolice Tychów.Oczekiwane jest doświadczenie.
Szczegóły na priv.