Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Temat: Pub Lolek - bezapelacyjnie najlepszy pub w Wa-wie

Pub Lolek to niepowtarzalne miejsce, kultowy lokal jedyny w swoim rodzaju. Lolek to pub przez którego progi przewinęło się kilkaset tysięcy ludzi i z roku na rok przychodzi ich coraz wiecej. To miejsce pokoleniowe do którego nie tak dawno "przychodziłeś" z rodzicami na plac zabaw i racuchy, a dziś "bywasz" na imprezach firmowych bądź na piwku ze znajomymi. Nie ma takiego drugiego miejsca w Polsce gdzie na mecze reprezentacji przychodzi blisko tysiąc osób w jednym czasie a bywało i więcej. Wspólne oglądanie widowisk sportowych na dużym ekranie to już w pubie tradycja i zapewniam,że atmosfera wówczas jest niepowtarzalna i można sie poczuć niczym na stadionie piłkarskim. W sezonie wiosenno-letnim Pub Lolek to miejsce bezkonkurencyjne. Znakomite jedzenie, otoczenie, przyroda, rewelacyjne koncerty na żywo, profesjonalna obsługa - to wszystko sprawia że przychdzą to tysiące ludzi a to właśnie ludzie którzy odwiedzaja Lolka tworzą jego klimat. Wiem co mowie bowiem znam to miejsce doskonale, Lolek ma po prostu duszę:)Piotr Kozak edytował(a) ten post dnia 31.12.11 o godzinie 00:53
25.02.2009, 17:38

Zgadzam się z przedmówcą :D
Spacer po Polu Mokotowskim a potem herbatka lub piwko w Lolku przy dobrej muzyce. Polecam serdecznie :D
25.02.2009, 20:30

Agnieszka P. Internal Recruitment
& Development

Świetne miejsce na każdą porę roku!
a karkóweczka z grilla... hmmm, malina!
26.02.2009, 14:09

Piotr Suski Sketch
bistro/restauracja
ul. foksal 19 -
MANAGER

Lolek- the best pub on the world:)
21.04.2009, 18:03

Iwona D. Grafik/Operator
DTP/Flexo :-)

Piotr Kozak:
Pub Lolek to niepowtarzalne miejsce,...

Jak najbardziej potwierdzam wypowiedz kolegi

:)
To niepowtarzalne miejsceIwona D. edytował(a) ten post dnia 02.09.09 o godzinie 13:39
22.08.2009, 23:18

konto usunięte

Lolek to wyjątkowe miejsce na Polu Mokotowskim. Można przyjechać do niego na piwo gdy jazda na rolkach już zmęczy, można umówić się na ploty ze znajomymi, na spotkanie z mężczyzną życia, można świetnie się bawić podczas swojej imprezy urodzinowej:-), można zjeść pyszny obiad, można spędzić spokojnie niedzielne popołudnie, można przybyć z dzieckiem które na pewno nie będzie się nudzić.
To miejsce bezpiecznie, przyjazne, z klimatem. To tu śmiałam się, płakałam i przeżyłam wiele chwil. Wiele niezapomnianych chwil. Lolek to moje wspomnienia. Dlatego przychodzę do niego z wielkim sentymentem no i po prostu dlatego że lubię to miejsce!

Pozdrowienia i do zobaczenia!
Paulina
30.08.2009, 22:01

Tomasz Serwański Konsultant Systemów
UNIX, SII /
Citigroup

generalnie tez sie zgadzam, ale przedmowca jako bezposrednio zaangazowany chyba nie powinien takich peanow?.. :)
14.09.2009, 00:23

Dołączam się do opinii :)
20.10.2009, 02:35

Marzena M. just smoke my
cigarette and hush

I ja i ja !!!;)
20.10.2009, 16:55

Aneta K. księgowy

dobrze, że są takie miejsca :)
20.10.2009, 20:08

Carin Hanna Mickiewicz www.readymade.pl
oraz
www.artexclusive.pl

i dlatego też 7 listopada robię tam urodzinki:)
pozdrawiam
27.10.2009, 23:19

Arkadiusz I. The more
sophisticated the
game the more
sophisticated th...

Fajne miejsce, szkoda że tak rzadko tam bywam chociaż mieszkam zaraz obok. A managerowi, który tutaj chyba niepotrzebnie stosuje reklamę ( bo Lolek chyba tego nie potrzebuje), dziękuję że kiedyś dla mnie znalazł wolny stolik.
31.10.2009, 18:36

To żadna relama z mojej strony, tylko luźna wypowiedź pod wpływem chwili. Jak pan wspomniał Lolka nie ma potrzeby reklamować, także nie miałem takiego zamiaru. Przy okazji pozdrawiam wszystkich gości odwiedzających Lolka:)
1.11.2009, 00:47

konto usunięte

po ostatniej sobocie, imprezce i tym co tam miało miejsce to o tym pubie chyba nigdy nie zapomnę;)
14.01.2010, 14:57

Wyślij zaproszenie do