Mariusz
S.
Junior Service
Analyst, Steria
Polska
Temat: tytuł nowego albumu!!
ABNORMALLY ATTRACTED TO SIN - swój dziesiąty album Tori zapowiada już na tę wiosnę. Szykuje się też bonus: każdy utrów będzie miał swoje wizualizacje w postaci zdjęć zrobionych w ostatnim roku.Niech szybciej topnieje ten śnieg:P
Nie mogę się doczekać :):)
Paweł B. historia sztuki
Tytuł ciekawy i oryginalny. Ciekawe jaki tym razem będzie koncept albumu. Czyżby coś z duchowości i (anty-)religii?
Mariusz
S.
Junior Service
Analyst, Steria
Polska
Paweł B.:
Tytuł ciekawy i oryginalny. Ciekawe jaki tym razem będzie koncept albumu. Czyżby coś z duchowości i (anty-)religii?
duychowość zawsze pojawiała się na albumach Tori - taka czy inna;) na szczęście tytuł nie zwiastuje żadnych politycznych konceptów.
Marcin
Piosik
Człowiek do zadań
specjalnych,
wszelkie nowe mile
widzian...
Dobry news, najlepszy jaki dziś wyhaczyłem :-)Czekamy...
Agnieszka
B.
Marketing/grafika
komputerowa
W końcu!!! :))Ciekawe czy i kiedy odwiedzi Polskę
Tori Tori im waiting for this album
Mariusz
S.
Junior Service
Analyst, Steria
Polska
to będzie offtop, ale: ja chcę Tori na Open'erze!!
Paweł B. historia sztuki
Mariusz Smoliński:Ja bym tam wolał samodzielny koncert - może być tak jak poprzednio w Sali Kongresowej. :)
Paweł
B.
Manager ds.
Wydawniczych Segment
Tytułów
Komputerowych i ...
Paweł B.:
Mariusz Smoliński:Ja bym tam wolał samodzielny koncert - może być tak jak poprzednio w Sali Kongresowej. :)
koncert tori w kongresowce, nieee naprawde to jest ostatnie miejsce na jej koncert, atmosfera dlugo nie byla odpowiednia, wlasciwie dopiero pod koniec koncertu ludzie sie zerwali
Paweł B. historia sztuki
Paweł Bulwan:Hmmm... Czy naprawdę koncert Tori to najodpowiedniejsze miejsce do tego by się zrywać z siedzeń i skakać pod sceną? Śmiem wątpić.
Paweł B.:
koncert tori w kongresowce, nieee naprawde to jest ostatnie miejsce na jej koncert, atmosfera dlugo nie byla odpowiednia, wlasciwie dopiero pod koniec koncertu ludzie sie zerwali
Paweł
B.
Manager ds.
Wydawniczych Segment
Tytułów
Komputerowych i ...
Hmmm... Czy naprawdę koncert Tori to najodpowiedniejsze miejsce do tego by się zrywać z siedzeń i skakać pod sceną? Śmiem wątpić.Mariusz Smoliński:
Jesli uwazasz, ze powinno sie siedziec w rzadkach caly koncert i klaskac niczym na koncercie w filharmonii, twoja sprawa kazdy odbiera muzyke inaczej.
Sama kongresowa jest sztywniacka, znacznie lepsza atmosfera jest np tam gdzie nagrywali MTv unpluged z Heyem czyli w Teatrze Roma
Paweł B. historia sztuki
Paweł Bulwan:Tak, masz rację. Teatr Roma byłby świetny. Tylko czy tam nie ma mniej miejsca?
Hmmm... Czy naprawdę koncert Tori to najodpowiedniejsze miejsce do tego by się zrywać z siedzeń i skakać pod sceną? Śmiem wątpić.Mariusz Smoliński:
Jesli uwazasz, ze powinno sie siedziec w rzadkach caly koncert i klaskac niczym na koncercie w filharmonii, twoja sprawa kazdy odbiera muzyke inaczej.
Sama kongresowa jest sztywniacka, znacznie lepsza atmosfera jest np tam gdzie nagrywali MTv unpluged z Heyem czyli w Teatrze Roma
Mariusz
S.
Junior Service
Analyst, Steria
Polska
Paweł B.:Już widzę ceny biletów na koncert Tori w Romie.
Paweł Bulwan:Tak, masz rację. Teatr Roma byłby świetny. Tylko czy tam nie ma mniej miejsca?
Swoją drogą - jak już się płaci za Open'er to chciałoby się na nim wszystko :P
Paweł
B.
Manager ds.
Wydawniczych Segment
Tytułów
Komputerowych i ...
Mariusz Smoliński:
Paweł B.:Już widzę ceny biletów na koncert Tori w Romie.
Swoją drogą - jak już się płaci za Open'er to chciałoby się na nim wszystko :P
Ja tam bylbym w stanie dac sporo, zeby miec wlasciwa atmosfere :)))
Oby w ogole nie zapomnieli o Polsce planujac nowa trase
Agnieszka
B.
Marketing/grafika
komputerowa
Nieeee, Tori na Openerze nie wchodzi w grę, to byłoby straszne- zero klimatu, i z pewnością część ludzi, którzy przyszliby bo akurat w tym czasie nie gra nikt inny ciekawszy
Tomek
M.
Speaking Writing
Reading... And No
Arithmetic
Witajcie!Nowa plyta w maju? To bedzie jeden z piekniejszych dni w tym roku.
Co do koncertu - mysle, ze Tori wie, ze ma u nas wielu oddanych fanow, wie ze warto tu przyjechac i mam nadzieje, ze nas znow nie ominie - o ile sie zdecyduje na trase...
A co do miejsca - zgadzam sie, Kongresowa to fatalne miejsce, narzucajace niejako nienaturalna "oficjalna" atmosfere.
I owszem! Muzyka Tori swietnie sie sprawdza na plycie, pod scena! Na Bouncing off Clouds nie moglem usiedziec w miejscu, a generalnie musialem... Ale najwazniejsze, zeby w ogole przyjechala.
Mariusz
S.
Junior Service
Analyst, Steria
Polska
Tomasz Mucha:
Witajcie!
Nowa plyta w maju? To bedzie jeden z piekniejszych dni w tym roku.
Co do koncertu - mysle, ze Tori wie, ze ma u nas wielu oddanych fanow, wie ze warto tu przyjechac i mam nadzieje, ze nas znow nie ominie - o ile sie zdecyduje na trase...
A co do miejsca - zgadzam sie, Kongresowa to fatalne miejsce, narzucajace niejako nienaturalna "oficjalna" atmosfere.
I owszem! Muzyka Tori swietnie sie sprawdza na plycie, pod scena! Na Bouncing off Clouds nie moglem usiedziec w miejscu, a generalnie musialem... Ale najwazniejsze, zeby w ogole przyjechala.
Miałem tak samo, zresztą jak chyba większość ludzi wtedy w Kongresowej. Mam nadzieję, że Tori znowu zrobi trasę z gitarami i będzie rockowo;) No i koncert u nas obowiązkowy:DMariusz Smoliński edytował(a) ten post dnia 13.03.09 o godzinie 13:35