- 1
- 2
- Następna »
Temat: Chałupnictwo
Witam!Szukam uczciwej pracy chałupniczej bez wkładu finansowego.
Pozdrawiam!:)
Damian P. The Future is now.
.......Damian Paszek edytował(a) ten post dnia 18.09.09 o godzinie 11:34
Małgorzata Kwela trener wellness
Tomasz
Kujawa
specjalista ds.
windykacji
taaaa. herbalive. faktycznie mega praca.......i niby bez wkladu bo uwierzę..... kupno licencji i suplementów....
mnie takie coś też nie interesuje:)Temat: Chałupnictwo
Prosze o informację na PRVDamian Paszek:
Nie znajdziesz bo nie istnieje cos takiego. Moze warto pomysleć nad MLM. Firma z którą wspólpracuję zrobiła promocję i w miesiacu lutym rejestracja do systemu komputerowego tej firmy jest całkowicie darmowa. Firmy nie ma jeszcze na polskim rynku i narazie "na sucho" budujemy struktury. Mamy jeszcze około pół roku zanim firma wejdzie do Polski i w tym czasie nie ma zadnych kosztów. Przez pól roku mozesz wybudowac tak dużą grupę, ze zapomnisz o tym, ze chciałaś zajmować się chałupnictwem. Jesli chcesz poznać szczególy to napisz do mnie na PM.
Malina
Wąsowska
malina.net.pl
copywriting branding
smiling :-)
Damian Paszek:
Nie znajdziesz bo nie istnieje cos takiego.
ależ pierdoły pan opowiadaMALINA W. edytował(a) ten post dnia 10.06.09 o godzinie 22:17
Damian P. The Future is now.
MALINA W.:
Damian Paszek:
Nie znajdziesz bo nie istnieje cos takiego.
ależ pierdoły pan opowiadaMALINA W. edytował(a) ten post dnia 10.06.09 o godzinie 22:17
Pierdoły pani powiada. No to niech nam pani poda przynajmniej jedną propozycję uczciwej pracy chałupniczej bez wkładu finansowego. Pewnie sporo osób sie ucieszy mając taką pracę.
Malina
Wąsowska
malina.net.pl
copywriting branding
proszę bardzo firma loretta katowice, potrzebne są panie robiące na drutach, szydełku i tak dalej, moja mama u nich pracuje od trzech lati takich firm są dziesiątki w tym kraju
Ja sama pracuję w domu, jako copywriter
to też w pewnym sensie chałupnictwo, prawda?
I nikomu nic na początku płacić nie musiałam:)
mam pisać dalej?
wiem, że aby reklamować mlm, posuniecie się do wszystkiego, ale kurczę, odrobina przyzwoitości nikomu chyba jeszcze nie zaszkodziła!!!
Jolanta
Janowska
Sales Manager,
Movida Conferences
Czy to chodzi o pracownię sukien ślubnych?
Malina
Wąsowska
malina.net.pl
copywriting branding
Jolanta Janowska:do kogo to pytanie?
Czy to chodzi o pracownię sukien ślubnych?
Patrycja
Diduszko
pomoc kuchennka, PBS
Przemysław
Bartkowiak
witam szukam pracę chałupnicza czy ma ktoś ciekawe propozycje? pomóżcie
Ada Magda Catering ;-D
Witam,Też szukam coś co mogłabym w domku wieczorami robić. Jakby ktoś coś słyszał proszę o kontakt.
Karolina Beniak Student,
http://puzz.waw.pl/?p=X7RcSSKwJXxv Polecam jako pracę dodatkową i świetną rozrywkę
Natalia N. PR
Karolina Beniak:Aż się boję klikać na taki dziwny link.
http://puzz.waw.pl/?p=X7RcSSKwJXxv Polecam jako pracę dodatkową i świetną rozrywkę
Sylwia
Jakim
szukam i szukam i
znaleźć nie mogę
Natalia N.:
Karolina Beniak:Aż się boję klikać na taki dziwny link.
Ja próbowałam i nie działa :)
Maria Jawdyńska ładowacz
Szukałam anonsów w prasie i po różnych forach związanych z pracą, proponowali jakieś lipne składanie długopisów. Aż w końcu znalazłam solidna firmę http://praca-chalupnicza.chwalciepana.heliohost.org/ dzięki której nauczyłam się wyrobu witraży. Na początku nie wiązałam żadnych nadziei z jakimkolwiek zarobkiem, chciałam znaleźć jakieś hobby dla siebie. Teraz dochód z produkcji witraży stanowi pokaźną część mojego budżetu domowego. Zachęcam do współpracy z firmą Home-work Of International Business, są naprawdę solidni.
Agnieszka
Kruk
Zapraszam do
współpracy
Maria Jawdyńska:
Szukałam anonsów w prasie i po różnych forach związanych z pracą, proponowali jakieś lipne składanie długopisów. Aż w końcu znalazłam solidna firmę http://praca-chalupnicza.chwalciepana.heliohost.org/ dzięki której nauczyłam się wyrobu witraży. Na początku nie wiązałam żadnych nadziei z jakimkolwiek zarobkiem, chciałam znaleźć jakieś hobby dla siebie. Teraz dochód z produkcji witraży stanowi pokaźną część mojego budżetu domowego. Zachęcam do współpracy z firmą Home-work Of International Business, są naprawdę solidni.
Szeroki wachlarz ofert owszem tylko za każdą trzeba zapłacić od min. kilkadziesiąt złotych. Chałupnictwo polegające np. na tworzeniu klatek dla gryzoni. Super a co potem z tymi klatkami mają ludzie zrobić. Zamknąć tego, który stworzył tę stronę?
Jakoś dziwne mam wrażenie, że ktoś nie przemyślał tego gdyż pierwsze jakiekolwiek informacje na temat tej strony znalazły się w internecie 3 dni temu i w tym samym czasie pojawiła się Pani Maria informująca o super pracy a do tego mam wrażenie, że Pani Maria to awatar stworzony specjalnie na potrzeby promocji firmy. Firma mieści się podobno wśród dużych firm http://www.cwoffice.pl/biuro/405_empark_mokotow_busine... a nie stać jej na stronę internetową i korzysta ze stron darmowych heliohost.org. Przy tym wszystkim jak się dzwoni na podany numer telefonu słychać w słuchawce, że niestety ale nie można uzyskać połączenia.
No więc jak jest naprawdę? Pani Mario wydała Pani prawie 60 zł na materiały aby dowiedzieć się jak i z czego zrobić witraże i co Pani z nimi robi aby je sprzedać? Bo w necie mogę znaleźć informacje i szkolenia za darmo jak zrobić witraże tylko problem pozostaje ten sam - skąd Klienta wziąć. Podobnie jak pytanie co zrobić z klatkami dla gryzoni, lampami dekoracyjnymi, drzwiami, maskotkami, plecakami, czujnikami tlenku węgla itp. które podobno tak łatwo wykonać a jeszcze łatwiej na tym zarabiać sprzedając. Szczególnie łatwo będzie z czujnikami tlenku węgla bo przecież atest też sobie zrobimy na drukarce prawda?Agnieszka Kruk edytował(a) ten post dnia 19.02.12 o godzinie 15:58
Rafał
Bober
Łatwiej wygrać
wojnę, niż
wychować córkę
:D.
Pani Agnieszka na tropie :D.
Agnieszka
Kruk
Zapraszam do
współpracy