Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

konto usunięte

Temat: Chałupnictwo

Witam!

Szukam uczciwej pracy chałupniczej bez wkładu finansowego.

Pozdrawiam!:)
7.02.2009, 16:53

Damian P. The Future is now.

.......Damian Paszek edytował(a) ten post dnia 18.09.09 o godzinie 11:34
7.02.2009, 19:29

Małgorzata Kwela trener wellness

Witam Pani Elżbieto!
zapraszam na stronę http://biznes.malgorzata.mojawaga.pl
9.02.2009, 18:29

Tomasz Kujawa specjalista ds.
windykacji

taaaa. herbalive. faktycznie mega praca.......
i niby bez wkladu bo uwierzę..... kupno licencji i suplementów....
26.02.2009, 00:14

konto usunięte

mnie takie coś też nie interesuje:)
26.02.2009, 19:12

konto usunięte

Prosze o informację na PRV

Damian Paszek:
Nie znajdziesz bo nie istnieje cos takiego. Moze warto pomysleć nad MLM. Firma z którą wspólpracuję zrobiła promocję i w miesiacu lutym rejestracja do systemu komputerowego tej firmy jest całkowicie darmowa. Firmy nie ma jeszcze na polskim rynku i narazie "na sucho" budujemy struktury. Mamy jeszcze około pół roku zanim firma wejdzie do Polski i w tym czasie nie ma zadnych kosztów. Przez pól roku mozesz wybudowac tak dużą grupę, ze zapomnisz o tym, ze chciałaś zajmować się chałupnictwem. Jesli chcesz poznać szczególy to napisz do mnie na PM.
10.06.2009, 13:53

Malina Wąsowska malina.net.pl
copywriting branding
smiling :-)

Damian Paszek:
Nie znajdziesz bo nie istnieje cos takiego.

ależ pierdoły pan opowiadaMALINA W. edytował(a) ten post dnia 10.06.09 o godzinie 22:17
10.06.2009, 22:17

Damian P. The Future is now.

MALINA W.:
Damian Paszek:
Nie znajdziesz bo nie istnieje cos takiego.

ależ pierdoły pan opowiadaMALINA W. edytował(a) ten post dnia 10.06.09 o godzinie 22:17

Pierdoły pani powiada. No to niech nam pani poda przynajmniej jedną propozycję uczciwej pracy chałupniczej bez wkładu finansowego. Pewnie sporo osób sie ucieszy mając taką pracę.
12.06.2009, 08:51

copywriting branding

proszę bardzo firma loretta katowice, potrzebne są panie robiące na drutach, szydełku i tak dalej, moja mama u nich pracuje od trzech lat

i takich firm są dziesiątki w tym kraju

Ja sama pracuję w domu, jako copywriter
to też w pewnym sensie chałupnictwo, prawda?
I nikomu nic na początku płacić nie musiałam:)

mam pisać dalej?

wiem, że aby reklamować mlm, posuniecie się do wszystkiego, ale kurczę, odrobina przyzwoitości nikomu chyba jeszcze nie zaszkodziła!!!
12.06.2009, 10:00

Jolanta Janowska Sales Manager,
Movida Conferences

Czy to chodzi o pracownię sukien ślubnych?
12.06.2009, 12:30

copywriting branding

Jolanta Janowska:
Czy to chodzi o pracownię sukien ślubnych?
do kogo to pytanie?
13.06.2009, 22:46

Patrycja Diduszko pomoc kuchennka, PBS
Przemysław
Bartkowiak

witam szukam pracę chałupnicza czy ma ktoś ciekawe propozycje? pomóżcie
27.06.2011, 19:15

Ada Magda Catering ;-D

Witam,
Też szukam coś co mogłabym w domku wieczorami robić. Jakby ktoś coś słyszał proszę o kontakt.
29.06.2011, 21:12

http://puzz.waw.pl/?p=X7RcSSKwJXxv Polecam jako pracę dodatkową i świetną rozrywkę
11.07.2011, 12:41

Karolina Beniak:
http://puzz.waw.pl/?p=X7RcSSKwJXxv Polecam jako pracę dodatkową i świetną rozrywkę
Aż się boję klikać na taki dziwny link.
11.07.2011, 12:47

Sylwia Jakim szukam i szukam i
znaleźć nie mogę

Natalia N.:
Karolina Beniak:
Aż się boję klikać na taki dziwny link.

Ja próbowałam i nie działa :)
15.07.2011, 21:35

Szukałam anonsów w prasie i po różnych forach związanych z pracą, proponowali jakieś lipne składanie długopisów. Aż w końcu znalazłam solidna firmę http://praca-chalupnicza.chwalciepana.heliohost.org/ dzięki której nauczyłam się wyrobu witraży. Na początku nie wiązałam żadnych nadziei z jakimkolwiek zarobkiem, chciałam znaleźć jakieś hobby dla siebie. Teraz dochód z produkcji witraży stanowi pokaźną część mojego budżetu domowego. Zachęcam do współpracy z firmą Home-work Of International Business, są naprawdę solidni.
19.02.2012, 13:10

Agnieszka Kruk Zapraszam do
współpracy

Maria Jawdyńska:
Szukałam anonsów w prasie i po różnych forach związanych z pracą, proponowali jakieś lipne składanie długopisów. Aż w końcu znalazłam solidna firmę http://praca-chalupnicza.chwalciepana.heliohost.org/ dzięki której nauczyłam się wyrobu witraży. Na początku nie wiązałam żadnych nadziei z jakimkolwiek zarobkiem, chciałam znaleźć jakieś hobby dla siebie. Teraz dochód z produkcji witraży stanowi pokaźną część mojego budżetu domowego. Zachęcam do współpracy z firmą Home-work Of International Business, są naprawdę solidni.

Szeroki wachlarz ofert owszem tylko za każdą trzeba zapłacić od min. kilkadziesiąt złotych. Chałupnictwo polegające np. na tworzeniu klatek dla gryzoni. Super a co potem z tymi klatkami mają ludzie zrobić. Zamknąć tego, który stworzył tę stronę?

Jakoś dziwne mam wrażenie, że ktoś nie przemyślał tego gdyż pierwsze jakiekolwiek informacje na temat tej strony znalazły się w internecie 3 dni temu i w tym samym czasie pojawiła się Pani Maria informująca o super pracy a do tego mam wrażenie, że Pani Maria to awatar stworzony specjalnie na potrzeby promocji firmy. Firma mieści się podobno wśród dużych firm http://www.cwoffice.pl/biuro/405_empark_mokotow_busine... a nie stać jej na stronę internetową i korzysta ze stron darmowych heliohost.org. Przy tym wszystkim jak się dzwoni na podany numer telefonu słychać w słuchawce, że niestety ale nie można uzyskać połączenia.

No więc jak jest naprawdę? Pani Mario wydała Pani prawie 60 zł na materiały aby dowiedzieć się jak i z czego zrobić witraże i co Pani z nimi robi aby je sprzedać? Bo w necie mogę znaleźć informacje i szkolenia za darmo jak zrobić witraże tylko problem pozostaje ten sam - skąd Klienta wziąć. Podobnie jak pytanie co zrobić z klatkami dla gryzoni, lampami dekoracyjnymi, drzwiami, maskotkami, plecakami, czujnikami tlenku węgla itp. które podobno tak łatwo wykonać a jeszcze łatwiej na tym zarabiać sprzedając. Szczególnie łatwo będzie z czujnikami tlenku węgla bo przecież atest też sobie zrobimy na drukarce prawda?Agnieszka Kruk edytował(a) ten post dnia 19.02.12 o godzinie 15:58
19.02.2012, 15:57

Rafał Bober Łatwiej wygrać
wojnę, niż
wychować córkę
:D.

Pani Agnieszka na tropie :D.
19.02.2012, 18:20

Agnieszka Kruk Zapraszam do
współpracy

Rafał Bober: