- 1
- 2
- Następna »
Marcin
C.
profesjonalnie
nastawiony
pozytywnie
Temat: Silent Dance @ Liverpool Street Station on 6th Feb
Od organizatorów:THIS FRIDAY (6TH FEB 09)
The Liverpool Silent Dance, this is where everyone meets a Liverpool street station, you play your i-pod, or Mp3 Music Player in your ears and dance to your own Music.
We want to make this the Biggest Event so please add all your Friends to this group.
RULES
1) TURN UP AT APPROX 6.45 - 7PM, AND STAND UNDER THE DEPARTURE BOARDS
2) WAIT FOR 7PM AND START DANCING TO YOUR OWN MUSIC FROM UR IPOD OR MP3 PLAYER
3) NO ALCOHOL ALLOWED
4) HAVE FUN AND NO RIOTS
The Event will take Place this Friday (6th) February @ 7PM and will last about 15 minutes.
All to Meet in Central Liverpool Street Station under the train Departure Boards.
See You All There
Ode mnie: ja będę, raczej z aparatem pykał zdjęcia od strony Wormwood Street ew z kładki. Kto wie, może też popoguje się troche ;]
Marcin
C.
profesjonalnie
nastawiony
pozytywnie
dokladniej o co biega powinno wytlumaczyc to
Agnieszka
Biegluk
Recruitment
Consultant at SAP
EMEA, CIS
To nie do konca tlumaczy. Ten link prowadzi do reklamy T-mobila zorganizowanej przy udziale tancerzy. Idea mobile clubbing jest taka, ze o okreslonej godzinie, w okreslonym miejscu kazdy zaczyna tanczyc do wlasnej muzyki z odtwarzacza mp3 lub jakiegokolwiek innego odtwarzacza muzyki (ze sluchawkami..) ;)Czasem w ramach mobile clubbingu organizuje sie mobile freezing (zamiast "dancing") lub tez walke na poduszki, na smiech, itp..
Teraz jest to juz popularna sprawa, ale jakis czas temu, czekajac na wybicie godziny startu, wiekszosc uczestnikow sie zastanawiala, czy nie bedzie za chwile jedynym wariatem tanczacym na srodku np. tate Modern Gallery.. ;)
Zabawa jest przednia! Naprawde polecam. :)
Ja tam jutro bede skakac z aparatem.. ;)Agnieszka Biegluk edytował(a) ten post dnia 05.02.09 o godzinie 15:13
Aleksander Lenart gra & fika
Czy to zwykly flashmob? Kto to organizuje? Z ciekawosci.
Marcin
C.
profesjonalnie
nastawiony
pozytywnie
ok, powinienem wstawic linka do tego ale reklama pi razy oko pokazuje co sie bedzie dzialo. Liverpool street station jest dosc popularna jezeli chodzi o takie sprawy
Marcin
C.
profesjonalnie
nastawiony
pozytywnie
Aleksander Lenart:
Czy to zwykly flashmob? Kto to organizuje? Z ciekawosci.
oni.
Aleksander Lenart gra & fika
11 tys. czlonkow - ciekawe :)
Jarek
Szczepański
Flash Platform
Developer
woohoo! się działo! było chyba z 1000 osób. zakorkowali stację kompletnie na ponad godzinę, a co za tym idzie zabili całą okoliczną komunikację metrem hehea tak to wyglądało z mojej perspektywy:

był nawet jeden co się rozebrał (to ten niewyraźny w środku :)

policja zorganizowała i przegrupowała się dopiero po 45 minutach:

zaś później zrobiło się już niewesoło bo ściągnęli smutnych panów z City of London Police Tactical Firearms:

... i konnice :D

Jarek
Magdalena
M.
Industrial Merchant
Sales Assistant
Aga
A.
siedzimy...
gadamy...
pstrykamy...
4) HAVE FUN AND NO RIOTS
no to im troche nie wyszlo :)Aga Apolinarska edytował(a) ten post dnia 07.02.09 o godzinie 03:58
Bogusz Kasowski Święta Inkwizycja
Aga Apolinarska:A czemu to im nie wyszlo? W ogóle to spac nie mozesz czy jak?;)
4) HAVE FUN AND NO RIOTS
no to im troche nie wyszlo :)Aga Apolinarska edytował(a) ten post dnia 07.02.09 o godzinie 03:58
>A czemu to im nie wyszlo?
Jakbyś w tym czasie musiał wsiąść w metro na stacji Liverpool mając coś ważnego do załatwienia to byś wiedział czemu nie wyszło :)
Może następne lokalizacje wezmą od uwagę rosnącą popularność imprezy.
Piotr
no to niestety jest nasz europejski klopot z wpasowaniem czegokolwiek co nie jest jak trybik w zegarku w nasze zabiegane zycie. W takiej Afryce na przyklad nikt by sie nie przejal spoznieniemi dolaczyl do tanca. W Indiach jakis guru zauwazylby w tym kolejna inkarnacje Shivy i za rok kolejna galaz hinduizmu mialaby nowych wiernych... A my, ze sie metro zatkalo ;)wczoraj byl fajny program na BBC z seri dookola swiata w osiemdziesiat miejsc. Ten odcinek o subkontynencie indyjskim. Czlowiek tak sobie na to popatrzy i nabiera nieco innej perspektywy ;)
Mam nadziej, ze flashmoby jeszcze beda nas pozytywnie rozpraszac i niszczyc codzienny ped ;)
Jarek
Szczepański
Flash Platform
Developer
Piotr S.:
Jakbyś w tym czasie musiał wsiąść w metro na stacji Liverpool mając coś ważnego do załatwienia to byś wiedział czemu nie wyszło :)
Nie chcesz chyba powiedzieć, że utknąłeś w tańczącym tłumie i nie mogłeś przejść się na stacje Bank lub Moorgate (10 minut drogi) :D
Aga
A.
siedzimy...
gadamy...
pstrykamy...
Bogusz Kasowski:
Aga Apolinarska:A czemu to im nie wyszlo? W ogóle to spac nie mozesz czy jak?;)
4) HAVE FUN AND NO RIOTS
Skonczylo sie bojkami z policja :(
Pal licho, ze metro nie dzialalo przez 20 minut - mnie to akurat nie przeszkadza, ale TFL owszem. Oby sie nie zjezyli za bardzo przy nastepnych FM na LSS, bo przeciez miejscowka rewelacja.
Agnieszka
Biegluk
Recruitment
Consultant at SAP
EMEA, CIS
czuje sie troche oszukana..to nie byl mobile clubbing, to byl sped jakis dziwny..
mam to szczescie, ze zdazylam poznac smak mobile clubbingu i sie nim zachwycic, zanim jego duch umarl.. :(
nie martw sei Agnieszka, za pare lat wymysla cos nowego ;)
Marcin
C.
profesjonalnie
nastawiony
pozytywnie
Marcin Rafal
G.
Display Designer ,
Head Visual
Merchandiser,
Octopus, Lon...
eno juz byly takie akcje wczesniej....
Agnieszka
Biegluk
Recruitment
Consultant at SAP
EMEA, CIS
Marcin C.:
hehehe
czy mi sie wydaje, czy oni mojego zdjecia uzyli bez pytania.. ;(
http://picasaweb.google.com/agabiegluk/SilentDancing_A...
i to w dodatku z czyims logo.. ;(
nie wydaje mi sie..
%#$@%#!!!!! ;(Agnieszka Biegluk edytował(a) ten post dnia 09.02.09 o godzinie 22:27