Reklama
Szukaj zleceń na Getak.pl

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Marta Klimowicz Chief of Marketing,
AdTaily.com

Temat: poznajmy się

Oprócz tego, że BC71 pomagać ma w wymianie wiedzy, ma też służyć zawieraniu znajomości. Bywa jednak i tak, że ktoś nie zna na spotkaniu nikogo i w związku z tym nie idzie później na rozmowy kuluarowe i błędne koło się zamyka, bo nie idąc na rozmowy, znowu nie poznaje nikogo nowego.

Chciałabym, żeby ten wątek pomagał takim właśnie osobom. Napiszcie, kim jesteście, czym się zajmujecie - pozwólcie się poznać.
22.01.2009, 11:41

Paweł Tkaczyk Branding, marketing,
reklama i social
media. The Jedi way.

Paweł Tkaczyk, specjalista od wizerunku ;)
Właściciel agencji reklamowej MIDEA - http://midea.pl - oraz blogu - http://paweltkaczyk.midea.pl
Kontaktować się najlepiej via Skype (ptkaczyk) lub mailem (paweltkaczyk maupa midea.pl)

W czym mogę pomóc? Opracować strategię promocji, zaprojektować reklamę, kampanię reklamową, witrynę WWW... Wizerunek Barcamp 7.1 to nasze dzieło.
22.01.2009, 12:20

Marek Jankowski Wydawca i redaktor
naczelny czasopisma
"Branża
Dziecięca"...

Marek Jankowski, specjalista od prostego mówienia o skomplikowanych tematach :)

Autor książki "Mała wielka firma" i bloga http://MalaWielkaFirma.pl

Wydawca i redaktor naczelny dwumiesięcznika "Branża Dziecięca" przeznaczonego dla właścicieli sklepów i hurtowni z zabawkami i art. niemowlęcymi.

Były dziennikarz radiowy, z przyjemnością bawiący się w konferansjera.

Kontakt: Skype (m-jankowski) lub mail (m.jankowski@atomedia.pl).
22.01.2009, 13:51

Maciej Maj Openfield,
właściciel

Maciek Maj, z nazwy specjalista ds. analizy danych. Pozna nazwą mocny skręt w stronę badan internetowych. Na razie słucham i obserwuje za niedługo zmieniam i działam.

macmaj@gmail.com

p.s.

Marta masz racje nikogo nie znam i się zmyłem przed końcem.Maciej M. edytował(a) ten post dnia 22.01.09 o godzinie 14:30
22.01.2009, 14:24

Bartosz Schubert To Go Sushi - Sushi
To Go

Bartosz Schubert, specjalista w rozwiązywaniu problemów wszelakich:)

New Business Developer w agencji Ekspertów Marketingu Wirusowego - Immersum (http://immersum.pl)

Kontakt - najszybciej przez e-mail bartek@immersum.pl

Pomagam klientom osiągać ich cele marketingowe za pomocą treści, które angażują konsumentów na tyle, że sami przekazują je kolejnym osobom :)
22.01.2009, 14:28

Rafał Fagas Wielki wezyr, BLISKO
Rafał Fagas

O jak fajnie - grupa wsparcia :)

Nazywam się Rafał Fagas i jestem architektem systemowym i programistą zarazem co by nie tracić kontaktu z rzeczywistością.

Pomagam inwestorom dowiedzieć się o co właściwie im tak konkretnie chodzi a potem przekładam to na język zrozumiały dla programistów. A potem niańczę programistów tak długo aż wydadzą z siebie produkt, który można pokazać inwestorom. A potem tłumaczę inwestorom że to jest to o co im chodziło a nawet więcej.

Jakby co to kontakt na rafal@fagas.org
22.01.2009, 15:04

Jakub B. Project Manager

Kuba Boski :)

Jestem wlascicielem paru wiekszych serwisow np. Tibia.pl. Wspolpracuje z paroma wiekszymi firmami zwiazanymi z IT jako znawca Polskich realiow i Swiatowych trendow w internecie. Strategie rozwoju, opieka nad serwisami, a takze projektowanie nowych aplikacji webowych to moja specjalnosc.

Sam jestem wlascicielem firmy iLop (strony, serwisy, doradztwo, strategia w internecie; wiekszosc zlecen leci z marketingu szeptanego) oraz prowadze blog http://itlog.pl (ostatnio mocno zaniedbany z braku czasu).

Jestem z tych ludzi, ktorzy maja milion pomyslow na minute i chca je wszystkie zrealizowac ;)

Mieszkam i pracuje we Wroclawiu. Obecnie planuje zalozyc dwie kolejne firmy, ale o tym moze przy okazji w kuluarach :)

Uwielbiam dobra kuchnie, podroze i dobre towarzystwo (ludzi z pasja). Od niedawna w wolnych chwilach gram w golfa... Oj tutaj juz chyba zbyt prywatnie ;)

Kontakt bezposredni kuba [at] ilop.pl
22.01.2009, 18:25

Anna Grządkowska NaMoimStole.pl

Ania Grządkowska

od dwóch lat i do marca 2009 - Strateg w agencji interaktywnej Adv.pl, od 1 kwietnia podejmuje NOWE WYZWANIE, którym chwilowo chwalić się nie mogę (obiecałam przyszłemu Pracodawcy :))

Reprezentuję przypadek, o którym wspomniałam Marta - nikogo z Was osobiście nie znam, na Włodkowica nie dotarłam.

kontakt: ania.grzadkowska[at]gmail.com
23.01.2009, 11:47

Tomek Karwatka

Współtwórca Biznes 2.0. W dni powszednie zajmuje się rozwijaniem własnej firmy, która tworzy oprogramowanie do zarządzania wiedzą. Mam też udział w firmie konsultingowej i sklepie internetowym. Dzięki temu z każdym mam wiele tematów do rozmowy :) Zapraszam :)
23.01.2009, 20:06

Hubert Wilczyński Właściciel,
www.zoologiczny.skle
p.pl

Hubert Wilczyński

Współzałożyciel Internetowego Sklepu Zoologicznego Glonojad http://zoologiczny.sklep.pl oraz kilku branżowych for i serwisów zoologiczno-wędkarskich.

Z wykształcenia i z zawodu programista aplikacji webowych. Pewnego dnia odkryłem, że programowanie to nie wszystko i zacząłem podglądać normalnych ludzi.

Wtedy też zainteresowałem się: szeroko pojętym ecommerce, emarketingiem w różnych odmianach, prowadzeniem działalności w internecie, interakcją i komunikacją oraz podstawami socjologii i psychologii. Specjalista od optymalizacja kosztów operacyjnych oraz improwizacji codziennej :-)

hubus@wolfik.com
25.01.2009, 21:41

Marcin Piwowarczyk Szef badań online,
IMAS International

Marcin Piwowarczyk

1. Od ponad 6 lat pracuję jako badacz rynku i analityk danych społecznych. W firmie IMAS International rozwijam dział badań prowadzonych przez internet.

2. Bloguję na www.onlineresearch.pl - moje prywatne przemyślenia na tematy związane z badaniami przez internet.

SWPS.

Kontakt : marcin.piwowarczyk [małpa] imas.pl

Pozdrawiam ;)
26.01.2009, 08:17

Marek Z. Zrób dobry biznes!

Witajcie,

jestem nowy we Wrocławiu, czyli nowy na BarCamp 7.1, czyli dzięki za szansę przedstawienia się ;)

Współtworzę Agencję IArt... dla naszych Klientów "wyciskamy" z internetu co najlepsze dla realizacji ich celów. Podajemy to w przyjazny sposób... a później przekonujemy żeby zrobił więcej i lepiej...
Ale nie tylko naszych klientów, bo projekt Widzialni zatacza szersze koło.... a jak mam okazję zobaczyć organizując konkurs na dostępną stronę internetową - jest kogo przekonywać!

Wewnątrz dpowiadam przede wszystkim za nawiązywanie i budowanie relacji z
klientami, powszechnie brzydko nazywane działem sprzedaży ;) Na zewnątrz koordynuje poszczególne projekty internetowe, realizowane dla i z naszymi Klientami...

marek@iart.com.pl

Pozdrawiam
Marek Zwoliński

PS tak, nadużywam wielokropka... ;) M.Marek Z. edytował(a) ten post dnia 27.01.09 o godzinie 00:04
26.01.2009, 23:34

Ireneusz Dworzyński e-biznes przez
pryzmat konwersji...

Cześć,

kim jestem możecie zobaczyć w profilu GoldenLine więc zaznaczę jedynie swoją obecność na BarCampach. Staram się bywać na rozmowach kuluarowych, choć ostatnio nie dałem rady.

Jeśli chcecie porozmawiać o tematyce użyteczności, dostępności serwisów internetowych oraz ich promocji poprzez wyszukiwarki internetowe i nowe kanały komunikacji to zapraszam - spotkajmy się na BarCamp 7.1 ;]. Mój temat zaczepny to analiza ruchu w serwisach i efektywność kanałów promocji w sieci .

Pozdrawiam
IrekIreneusz Dworzyński edytował(a) ten post dnia 28.01.09 o godzinie 19:00
28.01.2009, 18:49

Grzegorz Bosak Kampanie SEO/SEM

Grzegorz Bosak

Na co dzień specjalista SEO/SEM w Money.pl - taki malutki portal finansowy :) wczesniej w Travelplanet.pl - tez taki mini serwisik sprzedajacy wycieczki, bilety lotnicze i nocleg online :)

Generalnie zainteresowania: e-biznes, seo/sem, efektywny traffic. Czesto bywam na Barcamapach tych we Wrocku i Poznaniu :)
28.01.2009, 19:42

Artur M. Kongres Branży
Ślubnej

Artee Mark

Przez jakieś dwadzieścia lat interesowała mnie informatyka, zawodowo zaczynałem jako serwisant komputerowy w czasach kiedy cały internet mieścił się w dzisiejszych trzech dyskach twardych;) Przeskoczyłem chyba wszystkie stanowiska informatyczne jakie wymyśliła matka natura. Po tym jak skończyłem swoją kariere informatyczną jako Lider Centrum Wiedzy EPCM u jednego ze złotych partnerów Microsoftu, stwierdziłem że czas na nowe wyzwania.

Moja pasja to BRANŻA ŚLUBNA.
W którą bawie się jakieś trzy lata, mam dwie agencje fotograficzne i piastuje stanowisko dowodzenia rozwijającej się sieci partnerskiej firm w branży ślubnej (generalnie chcemy wykorzystać to, że polska jest jakieś dwadzieścia lat za USA).

Jestem z Wawki, ale postaram się zaglądać na spotkania BarCamp.

Serdeczności
ArteeArtee M. edytował(a) ten post dnia 07.02.09 o godzinie 01:41
7.02.2009, 01:41

Rafał Solski Internet Wizerunek
Marketing

Z pasją wykonuję swoje projekty. Pozdrawiam!
8.02.2009, 15:15

Mariusz Wszołek form follows
function

To ja też, jeśli można :)

Mariusz Wszołek

RN magazynu "Konstrukt" http://konstrukt.com.pl

Zainteresowania to rzecz jasna komunikacja społeczna, CI & PR :)

Lubię gawędzić przy dobrym winie i odpowiadać na maile - m.wszolek@knci.pl

Pozdrawiam i do zobaczenia na Barcamp'ieMariusz Wszołek edytował(a) ten post dnia 08.02.09 o godzinie 18:00
8.02.2009, 17:59

Maciej Kawecki SaaS .pl -> .de

Maciej Kawecki, przedsiębiorca. Coraz bardziej związany ze sprzedażą polskich usług IT do Niemiec.

Zapraszam do korzystania z webówki FOMS do wystawiania faktur:
https://web.foms.pl.Maciej Kawecki edytował(a) ten post dnia 12.01.10 o godzinie 14:43
8.06.2009, 10:56

Wyślij zaproszenie do