- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
Temat: sztuczne rzęsy - co o nich myślicie?
A co w przypadku jeżeli myję twarz peelingiem, żelem, myję włosy..generalnie nie trę jakoś mocno , ale aż wierzyc mi się nie chce że przy takich zabiegach te rzęsy nie odpadną..kupiłam sobie nietanie rzęsy sztuczne Art Deco i za cholerę ni potrafie tego przyklejac, irytuje mnie to! hilfe!
Magdalena
Twardowska
programist(k)a .NET,
Team Connect
Przyznam ze po przeczytaniu tego watku zdecydowałam się na przedłużanie rzes, bo z moich jestem bardzo niezadowolona, no i moja dorga do idealnych rzes była dosyc dluga – najpierw kupilam rzesy na pasku (były beznadziejne, sztuczne na maxa i poszłabym w nich tylko w nocy gdzie nikt by nie widzial mojej twarzy), potem kierując się troche cene zdecydowałam się na doczepianie kepek rzes (no coz, podejście znow nieudane, jaka ccena taki efekt, jak sama nazwa mowi to były kepki rzes wiec tez wyglądały nienaturalnie, takie bardziej krzaki niż rzesy), no i w koncu zdecydowałam się na metode 1:1 i jestem bardzo bardzo zadowolona. tak tylko chciałam się pochwalic i powiedziec do czego mnie nakłoniliście :)
Weronika Zborowska Kierownik, Hotel
Podoba mi się Twoja scieżka kariery rzęsowej :D A gdzie przedłużałaś metodą 1:1?
Magdalena
Twardowska
programist(k)a .NET,
Team Connect
a to tez troche dluzsza historia, bo najpierw skorzystałam z jakiegos talonu grupowego i niebylam zadowolona, ale ostatecznie poszukalam troche w necie i trafilam na firme Xtreme lashes i to był ten efekt którego szukalam caly czas:)
Ewa
T.
Albo znajdę drogę
albo Ją wytoczę
Magdalena Twardowska:Powiedz jak długo efekt zabiegu się utrzymuje??
I jak długo trwa samo przedłużanie.
I jeszcze proszę napisz coś więcej o tej firmie? Jakie wrażenia?
Magdalena
Twardowska
programist(k)a .NET,
Team Connect
Efekt utrzymuje się spokojnie 3 tygodnie a samo przedłużanie trwa ok. 2h(ale to wszystko zalezy od ilości rzęs która się przyczepia, jak się je podkręca itd.) ale musze dodac ze to naprawde milo spedzone 2h:P. Moge mowic w samych superlatywach – po pierwsze salon czysty i ladny, po drugie podejscie do zabiegu bardzo powazne (wytłumaczono mi ze to zabieg na oku wiec wszystko musi być czysto i dokladnie), do tego pracownicy sympatyczni, a efekt rzes – sliczny wachlarz, dłuższy od moich naturalnych, ale nie na tyle dlugi zeby było widac ze sa sztucznie przedłużane.
Biorąc pod uwagę moje beznadziejne krótkie rzęsy to chyba nie pozostaje mi nic innego jak się umówić tam na wizyte :)- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4