- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna »
Ewa R. wydawca news
Temat: sztuczne rzęsy - co o nich myślicie?
ja sobie właśnie przykleiłam - kupione w Sephorze...i wyglądam dziwnie. jak wariatka albo transwestyta :/widziałam dziewczyny, które wyglądały z nimi przepieknie i "naturalnie", na czym to polega?
Joanna
Misztela
projektant mody,
ubioru, bielizny,
kostiumów
filmowych, p...
jak chcesz wyglądać naturalnie to najlepiej kępki albo rzęsy o nie ekstremalnej długości:)poza tym te meeeega długie to tylko na imprezy i estradę albo sesji zdjęciowych :)
Katarzyna K. **
Polecam rzesy sztuczne bądź kępki z Inglota. Masz wybór- naturalne i sztuczne,różnej dlugosci..można przycinać ale w pewien charakterystyczny sposób ..pikując :))Wiem,że można zagęścić naturalne rzesy i przedlużyć. Niestety też masz uczucie ciężkości i bywa że codziennie wypadnie jedna sztuka a Twoje mogą stac się slabsze.
Generalnie jestem zwolenniczką kępek..4 sztuki po zewnętrznej stronie powieki...kocie oko :)))
aha najpierw tuszujemy rzęsy a potem naklejami kępki..klej z Inglota dobrze trzyma ale jest problem aby poradzić sobie z trzymaniem tego pojemniczka,bo jest maciupeńkiKasia K. edytował(a) ten post dnia 16.01.09 o godzinie 15:45
Ewa
M.
FRESH MODELS &
EVENTS, Dyrektor
artystyczny,
współwłaściciel
Ja je uwieeeelbiam :)No ale te sprzedawane na taśmie są zbyt widoczne żeby można je było nosić na co dzień :)
Za to kilka kępek w zewnętrznych kącikach oczu (górna powieka ) wygląda fajnie, naturalnie i nadaje oku trochę zalotności...
Piękne są też rzęsy z piórek...no ale to raczej na sesję lub imprezę...
Dorota Z. Myślnik
Te, które wyglądają naprawdę naturalnie, są wynikiem przedłużania. Mało kto sobie może jednak na to pozwolić- uzupełnia się je nawet co 2 tyg, a koszt przedłużenia ok 400-600 zł. Ale efekt fenomenalny...A kępki- jak najbardziej- po dwie w zewnętrznym kąciku oka. Ale całe oczy na co dzień - nie.Zdecydowanie nie. Widać że są sztuczne, więc tym bardziej wyglądają śmiesznie...
Olja
W.
Makijaż
permanentny,
stylizacja paznokci.
Kępki są najlepsze firmy Ardell :)mają rózne kolory i dlugości, od naturalnie wyglądających "s" PO MEGA DŁUGIE "l", nosiłam i Inglota i innych firm, ale zdecydowanie polecam Adella, klej do rzęs tez Ardella, bo Inglotowy ma to do sebie, że się kruszy i wygląda się jakby się miało łupież na rzęsach ;/
Ewa R. wydawca news
no ja kupiłam sephory takie "całościowe", nie kępki. do kępek chyba nie wystarczyłoby mi cierpliwości. rzęsy oczywiście zakładam dziś na imprezę a nie do chodzenia z psem na spacer :)ostatecznie wyglądają tak:

Ewa Gajda edytował(a) ten post dnia 16.01.09 o godzinie 17:33
Joanna
Misztela
projektant mody,
ubioru, bielizny,
kostiumów
filmowych, p...
jeśli uważasz, że te są za długie to możesz je delikatnie podciąć do odpowiedniej długości :):)
Dorota Z. Myślnik
Nie jest źle jak na imprezę! :)
Ewa R. wydawca news
Joanna Misztela:
jeśli uważasz, że te są za długie to możesz je delikatnie podciąć do odpowiedniej długości :):)
oj boje się troszkę kombnowac z nozyczkami :)
Joanna
Misztela
projektant mody,
ubioru, bielizny,
kostiumów
filmowych, p...
Ewa Gajda::DDDD zawsze kiedyś trzeba spróbować ;)
Joanna Misztela:
oj boje się troszkę kombnowac z nozyczkami :)
Ala
L.
charakteryzator/
specjalista od
leniuchowania:)
nie boj sie, ja podcinam rzesy maszynka do wlosow;)rada na przyszlosc: kupilas rzesy do ostrego makijazu, albo na scene. rzesy maja rozne dlugosci i ksztalty.
+ najpierw powinnas przylozyc rzesy do powiek i sprawdzic, czy ich dlugosc jest odpowiednia, jesli nie, to je przyciac.
powinnas wkleic je troche blizej kacika wewnetrznego.
kępki kępki i jeszcze raz kępki. Tanio, prosto i sama regulujesz gęstość. Polecam!
Anna
Dziemidowicz
Sercem i czasem też
czynem - stylistka.
A na co dzień:
Sp...
ja zawsze wklejam kępki w kącikach i jest naturalnie...koleżanka kiedyś zrobiła sobie metodą 1 do 1 - dziwnie wyglądały, może dlatego, że ją znam bez takich "firanek":)
Ewa R. wydawca news
bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi. szczerze mówiąc zakładając ten wątek bałam się trochę, że mnie zjecie żywcem :))) ja nie jestem zwolenniczką różnych "sztucznych" dodatków, ale akurat rzęsy dają bardzo fajny efekt.
Joanna
Misztela
projektant mody,
ubioru, bielizny,
kostiumów
filmowych, p...
Ewa Gajda:
bałam się trochę, że mnie zjecie żywcem :)))
no co ty bez soli i masełka byś nie weszła ;))))Joanna Misztela edytował(a) ten post dnia 25.01.09 o godzinie 11:19
Katarzyna K. **
Joanna Misztela:O Jezu ,zobaczylam że jestem modem
Ewa Gajda:
no co ty bez soli i masełka byś nie weszła ;))))Joanna Misztela edytował(a) ten post dnia 25.01.09 o godzinie 11:19
No to jedziemy jedziemy :)))))
Joanna
Misztela
projektant mody,
ubioru, bielizny,
kostiumów
filmowych, p...
Kasia Neo K.:się księżniczka obudziła :DDDD
Ewa Gajda:
Katarzyna K. **
Joanna Misztela:
Kasia Neo K.:się księżniczka obudziła :DDDD
Ewa Gajda:
Trzeba bylo kartoflem rzucić w Rebelsrose to bym szybciej się ocknęła:)))
Dominika
O.
jestem w pudełku
zwanym sobą
hej ho,a te kępki (albo całe rzęsy) przykleja się na pomalowanie cieniami czy niepomalowane jeszcze powieki?
i jak długo się trzymają?Dominika O. edytował(a) ten post dnia 28.01.09 o godzinie 07:15
- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna »