Szymon
Piwowarski
Manager, GE Polska -
Zawsze zaczyna sie
od ludzi
Temat: Sniadek - - SniadekSzkola rodzinna?
Wiec tak moj wuj - Sniadekjego starszy syn - Sniadek
jego mlodszy syn - Sniadek
ja - Sniadek
moj mlodszy brat - Sniadek :-)
Wiec chyba unas szkola rodzinna :) a u Was?Szymon Piwowarski edytował(a) ten post dnia 29.03.07 o godzinie 20:17
Sebastian
Żerniak
Sites Manager
East/Middle East
To samo pol rodziny chodzilo do sniadka :)
Maja Krasowska Dyrektor Handlowy
Ja, moja siostra, moja mama, moja ciocia - Sniadek !
Dorota Magdalena
S.
psycholog, filolog
rosyjski
A ja w Kielcach element napływowy...choć tata z kieleckiego, mama z krakowskiego.I juz na wstępie zostałam bardzo źle przyjęta przez sekretarkę- zobaczę najpierw jakie Ty masz oceny...chodziłam w I klasie do LO w Bodzentynie...notabene miejscowości często bardziej znanej w kieleckiem dla osób postronnych niż same Kielce...a juz na pewno mniej obśmiewanej...;)
No ale średnia 4,0 okazala się dla wszechwładnej pani sekretarki wystarczająca.
A czemu własciwie poszłam do Śniadka, to już nawet nie pamiętam...pamiętam tylko,że uchodził za gorszy od Sawickiej a na pewno za przyjaźniejszy niz Ściegienny...
A dyro na W. był pod wzgledem i wyglądu i zachowania podobny do pewnego zwierzęcia domowego, którego przez szacunek dla osoby dyra tu nie wymienię(choc mawia się, ze często to zwierzę bardziej zasługuje na szacunek niż ludzie...)- pamiętam, tylko , że na wstępie przy przyjęciu mojej siostry do I klasy tak potraktował moją mamę - nauczycielkę, że płakała.Dorota Szczygieł edytował(a) ten post dnia 30.03.07 o godzinie 15:19
Łukasz Longer
S.
Profesjonalny
scyzor, miły
człowiek, tępiciel
głupoty.
Jesli zaś chodzi o moją rodzine to: ja ... ja ... i jeszcze ja. Nikt poza tymi 3 osobami nie przychodzi mi do głowy :)))
Dorota Magdalena
S.
psycholog, filolog
rosyjski
Łukasz Szcześniak:
Jesli zaś chodzi o moją rodzine to: ja ... ja ... i jeszcze ja. Nikt poza tymi 3 osobami nie przychodzi mi do głowy :)))
Trzy w jednym?...
Łukasz Longer
S.
Profesjonalny
scyzor, miły
człowiek, tępiciel
głupoty.
Trójca, prawie że święta :P
Dorota
Bednarz
HR Casework Advisor
@ Shell
W sumie z blizszo-dalszej rodziny wychodzi jakies 8 sztuk:) Obecnie kuzynka w 1 klasie. Hmm...cieszy sie ze na szczescie to tylko 3 lata, bo szkola nie zachwyca wlasciwie niczym. Duzo dymu wokol tematu i tyle. Czyli od przynajmniej 8 lat sie nic nie zmienilo..
Tadeusz Michał
W.
dr hab. inż.,
Akademia Górniczo
Hutnicza w
Krakówie. Wydz...
Żona (w tym czasie Halina Popiel)_Śniadek,Ja_Śniadek,
Córka (Natalia)_Śniadek
Kinga
B.
Świętokrzyskie
czaruje - polecam na
weekend!
U mnie podzieliło się między Śniadkiem a Technikum Handlowym. Mój brat stojąc (jako najmłodszy) przed wyborem niestety wybrał Handlówkę czym przeważył na korzyść technikumA do Śniadka chodzili: mój wujek, moja mama i ja, a później jeszcze moja siostra cioteczna :)
Tomasz
Wciślik
inżynier
budownictwa
kolejowego, student
Politechniki Wro...