- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
Natalia
K.
Rights Delivery
Manager
Temat: Sport Polem Marketingu - konferencja
Szanowni,harmonogram konferencji uległ zmianie i po aktualizacji wygląda następująco:
10.15 Powitanie - Jerzy Ciszewski, Prezes Ciszewski Marketing Sportowy
10.30 "Kubica i inni. Kto jest "hot" a kto nie w sportowym internecie w Polsce” - doświadczenia Sport.pl" Marcin Gadziński, redak’
11.10 Dyskusja dotycząca wystąpienia
11.25 "Marketing sportu a marketing poprzez sport", Andrzej Sznajder, profesor Szkoły Głównej Handlowej
12.00 Dyskusja dotycząca wystąpienia
12.15 "Dlaczego sport budzi emocje i zainteresowanie? Powody, dla których biznes zainteresował się marketingową siłą sportu" – Tomasz Redwan, szef agencji RSM
12.45 Dyskusja dotycząca wystąpienia
13.30 Przerwa
13.45 "Zyski i straty związane z wykorzystaniem sportu w marketingu, rola wyspecjalizowanych agencji w marketingu sportowym" – Jerzy Ciszewski, Prezes Ciszewski Marketing Sportowy.
14.15 Dyskusja dotycząca wystąpienia
14.30 „Projekt ustawy o sporcie w perspektywie zmian w systemie zarządzania sportem w Polsce”, Bartłomiej Chełmecki, Ministerstwo Sportu i Turystyki RP
14.50 Dyskusja dotycząca wystąpienia
15.00 "Ewolucja marketingu sportowego. Konteksty dla komunikacji przez sport", Stanisław Pogorzelski, Euro RSCG Sensors
15.30 Dyskusja dotycząca wystąpienia
15.45 Dyskusja końcowa
Szymon Hulisz www.soccertrening.pl
Chciałem zapytać czy po konferencji będzie można pobrać jakiś plik audio dla tych, którzy nie będą mogli uczestniczyć?
Natalia
K.
Rights Delivery
Manager
Szanowni,przede wszystkim dziękujemy Prelegentom za podzielenie się swoją wiedzą i doświadczeniem. Dziękujemy też wszystkim, którzy spędzili z nami ten dzień - mamy nadzieję, że każdy wyniósł ze spotkania coś interesująego.
Fajnie było też spotkać znajomych a także nawiązać nowe kontakty... ;-)
Liczymy na Waszą obecność na następnym spotkaniu a póki co, zachęcamy do wyrażania opinii, dzielenia się uwagami i sugerowania tematów o których chcielibyście porozmawiać następnym razem.
Kasper
Orkisz
Premium Yachting, RR
Studio Kreatywne,
VMG PR
Witam,Dzięki za zorganizowanie bardzo ciekawego spotkania...
Czy jest szansa aby ściągnąć przedstawiane prezentacje?
Do zobaczenia następnym razem....
Jagoda
Górecka
(Lewandowska)
Specjalista
Szymon Hulisz:
Chciałem zapytać czy po konferencji będzie można pobrać jakiś plik audio dla tych, którzy nie będą mogli uczestniczyć?
Też chciałam o to zapytać...
A może gdzieś można pobrać materiały ze spotkania?
Michał
P.
Wiele różnych
projektów
Witam,Ciekawym wątkiem następnych prelekcji była by tematyka eventów sportowych. Jest to cześć marketingu sportowego sukcesywnie rozwijającego się na wielu płaszczyznach.
Odnośnie samej konferencji, bardzo ciekawa inicjatywa, Nie byłem na ostatnich DMS-ach organizowanych przez SBF ale porównując ją z poprzednimi edycjami w których miałem okazję uczestniczyć, oceniam ją generalnie wyżej, za pasję i doświadczenie w podejściu do tematu, a co ma dodatkową wartość bez opłat! nie każdego studenta stać na wydanie 400 zł na DMS-y .
Większość zagadnień które były poruszane jest mi znana, ale to że Hokej na Trawie czy krykiet jest tak wysoko wśród najpopularniejszych sportów to dla mnie szok! :) Fakt że w głównej mierze wynika to ze znacznie większej populacji pewnych regionów ale mimo wszystko jest to zaskakujące, patrząc na globalną medialność dyscyplin.
Wielkie dzięki dla autora tej prelekcji oraz inicjatora konferencji.
Łukasz Maciej
K.
Loopa MS -
właściciel,
marketingowy PM na
zlecenie
Witam!Ja również chciałem podziękować za bardzo fajny event. Miło było posłuchać wielu ciekawych wykładów - często o nieco odmiennym punkcie widzenia dziedziny.
Osobiście następnym razem chętnie porozmawiałbym o możliwościach komunikacji w marketingu sportowym z wykorzystaniem nowoczesnych mediów.
W razie czego mogę dostarczyć wiedzy o mobile.Łukasz Maciej K. edytował(a) ten post dnia 23.01.09 o godzinie 00:00
Paweł
D.
Ciszewski Marketing
Sportowy
Kasper Orkisz:
Witam,
Dzięki za zorganizowanie bardzo ciekawego spotkania...
Kasper,
słuchać, słuchać, słuchać... Nie sądzę, żeby ktoś oddał kawał ciężkiej pracy za darmo...
Pzdr
Kasper
Orkisz
Premium Yachting, RR
Studio Kreatywne,
VMG PR
Paweł D.:
Kasper Orkisz:
Witam,
Dzięki za zorganizowanie bardzo ciekawego spotkania...
Kasper,
słuchać, słuchać, słuchać... Nie sądzę, żeby ktoś oddał kawał ciężkiej pracy za darmo...
Pzdr
Skoro ją prezentował przed 200 osobami to chyba pogodził się z jej upublicznieniem??? Szczególnie, że wystąpienia były nagrywane i fotografowane?
Łukasz W. marketing/PR
I ja ze swojej strony chciałem podziękować za niezwykle interesujące spotkanie. Dużo ciekawych wniosków więc prawdopodobnie jeszcze długo będę je analizował:)Natomiast co do przyszłych spotkań - może warto byłoby porozmawiać o promocji sportu, ale nie tylko w wymiarze zawodowym. Rekreacja, rekreacja i jeszcze raz rekreacja:)Jak sprawić, żeby dzieciaki chętniej grały w piłkę na boisku niż w FIFĘ 2009 :)
Pozdrawiam, i jednocześnie witam serdecznie, bo to mój pierwszy wpis na GL:)